Вход
София
Времето в София 5 o C

ПЪРВО В ПИК! Борисов връща министър Петков на работа (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

ПЪРВО В ПИК! Борисов връща министър Петков на работа (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

на 12.06.2018
64731
49
ПЪРВО В ПИК! Борисов връща министър Петков на работа (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор: ПИК
12.06.2018
49
64731

Социалният министър заяви, че не може да се оправи с тях, защото исканията са такива, че са нужни повече от 300 млн. на година, а той такива пари не може да даде. Обаче щом майките смятат, че се разбират с него, сутринта на Петков му казах да отиде на работа и да си продължава дейността. Така премиерът Бойко Борисов обяви в Турция новината, че връща на поста социалния министър Бисер Петков, чиято оставка прие вчера.

Борисов допълни, че е гледал протестиращите майки на деца с увреждания, които сутринта са поискали Бисер Петков да се върне на работа и бил изумен от казаното от тях, тъй като самите те вчера са казали, че разширяват протестните действия, а днес пък решили, че са готови да ги прекратят.

Премиерът даде добра оценка на Петков, но допълни, че в тази сфера има палатков след палатков лагер, независимо от увеличението на парите.

"След като се разбирате добре с него, ето аз го връщам на работа. Приберете се по домовете си и продължете да работите", заяви още Борисов.

Министър-председателят допълни, че вчера Бисер Петков е заявил, че са нужни 300 млн. лв., от друга страна пък омбудсманът Мая Манолова казва, че пари не са нужни, а само промени. "Ако се окаже, че са нужни пари ще трябва да вземем от учителите, от армията", заяви Борисов, като заяви, че всички искат проблемите да се решат. 

"Единственото, което искам е, тези хора да седнат с министър Петков и да ми обяснят какво трябва да се направи. Да кажат колко пари са нужни, ако са нужни, аз не искам да ги тормозя, а да се решат проблемите", допълни Борисов. 

Сподели:
Напиши коментар »
(49)
1
Простия Тиквоч,едно говори сутрин,друго вечер и трето прави.Абсолютен олигофрен !
2
Пълна неспособност за управление на държавата - това е третото правителство на Борисов.
3
Е,няма такава държава...
4
От сега учителите за своя труд ще получават по 920 лева, а държавната помощ за дете инвалид е 930 лв., което за майките на такива деца е НИЩО. Такава безподобна наглост няма
5
Какъвто матряла, такъв и Бойку!Тъпунгере!
6
трябва да се забрани да управляват с всемирен закон. Примери - Сакскобурготски, Тръмп и много други.
7
Утре къде ще празнува рожден ден и с коя мадама???Честито!!!
8
Там да рзапределяш порциите и да насъскваш една срещу друга затворническите банди
9
Много прост но за сметка на това страхлив!
10
сладък ли е локума на СУЛТАНА , ПРЕДАТЕЛЮ БОРИСОВ
11
Най-добре от краденото да се вземе. Всичко се краде до 30-50% от всички обществени поръчки нормално изтичат в нечии джобове без полза, контрабанда, хайтек кражби. Има страшно много пари, които се изпаряват - 300 милиона са комисионна за магистралка или летище, месец-два контрабанда.
12
По-несериозно,по-необмислено,по-неадекватно поведение не съм срещал.И то от премиер!Олеква много г-н Борисов така.Защо не помисли, преди да приеме оставката?Това не е детска игра-днес така,утре-иначе!И това не е за първи път.Ами,не е лесно да се управлява,господа.Който не умее, няма място по върховете!
13
Около БСП ,Мищо Мирчев и синчето му Стоян Михайлов се занимават с НПО-тата на инвалидите и цялата акция е в защита на отделни чиновници като улигофрена Петър Начев или лелката с тежките раници: Таня Михайлова. Големи панаирджий. Черепи и черни фанелки, ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ако има такава тениска на Бузложа ,че си купа, заедно със задължителната питка с кабаптчи......... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
14
...ти,байно от Банкя!
15
Защо не конфискувате имотите с недоказан доход? Ще има пари за всички. ЗАЩО?
16
По времето на Соца, такива майки получаваха колкото и нормалните майки, нищо. Толкова ли забогатяхме, че освен цигани да хрантутим и тях. В Европа за такива деца, се грижат разни хуманитарни организации, а тук набедените за майки на тези деца, искат да живеят с парите на гърба на нещастието на децата си. Аман от простащина и БСПдирастия в тая държава. БСПдирастите на Импексовата миризлива курабия, яхнаха и тоя протест, и Борисов клекна.Фарчилото Шербет Гумен Гадев, и той говори ала бала, ще речеш, че не е от управляващите. Тия майки паразити, по времето на БСПдирастията на СС Момата и Оришарски ,повече ли вземаха..
17
отговор на коментар
Забравихте Вожда-Георги Димитров, Президента Румен Радев...
18
Вчера Бойко е изгонил министъра защото е поискал 300 милиона, днес е видял, че правителството яко се клати и го е върнал. Много от тези деца с увреждания нямаше да се родят, ако имаше изследвания на плода, както е в нормалните страни, почти всички тежки състояния са генно предопределени или жертви на лоши условия в болниците, некадърни доктори, евтини ваксини и много по-добре аборт, добри условия в болниците, скъпи ваксини отколкото 300 милиона на година и трагедия за много семейства. Ама скъпо било, по ли е скъпо от трагедията, която поражда и парите, които са нужни после. Няма стратегия, въобще. Това е като решения в селската кръчма, ама няма и потенциал за повече "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме".
19
Тия, дето раздадоха черни фанелки на отчаяните майки и сложиха черни кръстове и скелети в количките на живи деца, бяло видело да не видят.
20
Така трябваше да стане. Мисля, че всички са доволни от връщането на министъра.
21
До всички проъивници на Борисов !!!! Най -добре да пратим децата с тази съдба в домове-лагери като Могилино и ред други затънтени места СКРИТИ ОТ ОБЩЕСТВОТО както беше при любимата ви партия нали Какво направиха за тях и последователите Луканов Виденов,Беров,Царя,Станишев,Орешарски ????Дадоха им 0.00лв -сетихте ли се драскачи..
22
Мафията е превзела държавата и ограбва народа ни по най-безскрупулен начин. Само през последните пет години шепа политици и олигарси ограбиха десетки милиарди. Ограбиха 5 млрд. от една банка, а виновните се прикриват от главния прокурор. Така започва призивът на НПО ”Ние, гражданите” за митинг-протест. Изтеглиха 16 млрд. нови заеми които потънаха в джобовете на правилните хора. Ограбиха милиарди от еврофондове за криви магистрали и безсмислено саниране. Ограбиха здравната каса, като незаконно изтеглиха резерва й. Бетонираха плажните ивици, презастроиха градовете, отровиха въздуха, обезлюдиха стотици села, градове, цяла Северна България. Прокудиха 2 милиона българи да отглеждат децата си в други държави. Вместо училища се строят казина, вместо образование се търкат билетчета. Монополите се вихрят свободно. Цената на тока бие европейските върхове. В най-богатата на води страна в Европа цената на водата стана по-скъпа от пустинята Сахара. А вече разни Гинки и Калинки с откраднатите пари започнаха да си ги приватизират. Подготвиха унищожението и на най-големия парк в България. Готвят се да рестартират най-корупционния проект „Белене“, за който до момента са наляти 3 млрд. лв., а срещу това няма нищо. Свободата на словото ни е почти на нивото на Бирма и Северна Корея. Скоро ще ги изпреварим. Не остана класация, независимо дали по икономически показатели, бедност, равнище на корупция, липса на правосъдие и справедивост, сводоба на словото, в която на дъното да не бъде България. НАШАТА БЪЛГАРСКА МАФИЯ НЯМА НАЯЖДАНЕ И ЗАДРЪЖКИ. Единственият начин това да спре е да й се противопоставим всички заедно. НПО „Ние, Гражданите” призоваваме всички на протест срещу мафията. Бъдете на 20 юни 2018 г., в 18:00 ч., пред сградата на Министерски съвет!
23
Ако е с чудовищен вид или овреждане, нормално раждане и пликчето. Само си е играло. Ако не мине номера, по НК е една година и при всички положения условно, а вие четете листовките на лекарствата и никакво кафе, цигари и алкухол 9 месеца..... ДАМММММ..............
24
Много смешно...Не иска да работи мин.вчера,днес на работа.Толкова ли млади дипломирани хора няма за мин....Да се откаже от Милионите държавна субсидия за партията му и ето парите за народа...Толкова в просто...Много е изморен човекът,не доспал и стресиран,как ще празнува утре Рожд.ден?Всичките му членове на партията да съберат по 1 лв за подарък на Лидера и парите се намерили за децата...
25
Усети калъчката и стана милозлив, за гонене са здравния и финансов министър, тях може и да не ги връща обратно!
26
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В БГ ЧОВЕКА. КАНЯТ ГО МАКАРОН, ЗМЕЙ, МЕРКЕЛ, ЕРДОГАН, ПУТИН, ОРБАН, ШЕЙХОВЕ, АЯТОЛАСИ, КОЙ ЛИ НЕ И ВСИЧКИ МУ ВИКАТ " ПРИЯТЕЛЮ БОЙКО", А ФАТМАКА НИКОЙ НЕ ГО КАНИ? ТАКА Е, ТРЯБВА ДА СИ ИЗГРАДИШ АВТОРИТЕТ, ДА ТИ ИМАТ УВАЖЕНИЕТО ЗА ДА ТЕ КАНЯТ, ИНАЧЕ СИ НИКОЙ! ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА ИМ КАЗВА"ПРИЯТЕЛЮ ФАТМАК ИЛИ ПРИЯТЕЛКО КУРАБИЯ? НЯМА И ДА ЧУЕТЕ.
27
Генетичните изследвания по време на бремеността са напълно безплатни. И няма нужда от направление. Да, тези жени са проявили небрежност, но е жестоко да им се вменява вина за това. Независимо, че те самите са жестоки с обществото, което ги издържа и безчувствени към потребностите на други групи с увреждания, например стотиците хиляди възрастни хора, които получават в пъти по-малка подкрепа и са нямали "късмета" да се родят с увреждане, придобили са го по-късно, когато не са имали и майки да им помагат....
28
не знам тиква ли е , тиквоч ли е , каквото и да е, но ние сме най - големите баламурници щом такъв печели доверието на народа
29
жалко мислех че този мьж е по различен от модела д добрев и т петкова сега разбирам че това е модел на поведение на управляващите
30
Много е ясно че след като безразборно ги раздава и ще трябва от някъде да вземе след като джоба му се е изпразнил Инай вероятно това ще е от МВР чийто бюджет с над милиард .Непрекъснато ги дофинансирва и те продължават да го източват не разумно .ЗА обществени поръчки да ги реформират то било заПсихотест за водачи на автомобили и на последно разбирасе не по важност Назначение на СОсътрудник по охраната при условие че е нулев опит на мигранти по БТГ .Поне така се разбираот изказването на МВР пред чуждестранните посланици .
31
Е няма такъв циркаджия като Тиквата! Няма и такъв цирк като България. На маймуни ни направи този. Не 80 а 99,9999% сме стадо зяпачи.
32
ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА! КОЙТО СЕ СПРАВЯ - ДА РАБОТИ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ - ВЪН! САМО БСП ДЪРЖИ НЕКАДЪРНИТЕ СИ МИНИСТРИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАНДАТ И ГИ БРАНИ ВЪПРЕКИ ГАФОВЕТЕ КОИТО ТВОРЯТ. ПОМНИМ МАСЛАРОВА, ГАГАУЗОВ С БРАТКО И БАТКО, Р. ОВЧ, КОЙТО СКЛЮЧИ С МАСКВА ДОГОВОР ЗА ПО-СКЪП ГАЗ, ВЕЛИКАНА ВЪВ ФИНАНСИИТЕ - ГЕЧЕВ С 18 ФАЛИРАЛИ БАНКИ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ, ПРЕМИЕРА ИМ ОРЕШАРСКИ, КОЙТО СЕ КРИЕШЕ И ИЗНИЗВАШЕ ПРЕЗ ЗАДНИТЕ ВХОДОВЕ, ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, ГЕЯ - КОЙТО СТАВАШЕ ОТ КРЕВАТА С ВИГЕНИН КЪМ ОБЯД И ОЩЕ КУП ДЕБИЛИ - МИНИСТРИ НА БСП...
33
Смешник, некадърник и страхливец
34
Това са стари номера от селски вечеринки.ББ го маха, но хората го искат и той го връща, демек ББ добрия, бащицата на народа.Проблема е друг и той е, че Горана не дава пари..... Относно министъра много слаб изпълнител.
35
Мечтите на червените кандидат покойници са нереални, единствено и само ако Червената армия окупира България, може би ще доживеете новия девети септември :) Некролозите ви стърчат от джобовете! Много сте лакоми за власт, Велизар Енчев, Бареков и Славуца щом цитирате като компетентни, съвсем сте затъпели, дори сте по-зле от Румчо Тъпото на Деса Простата жена му :)
36
Дилян Добрев , Теменушка Петкова, Бисер Петков , кой ще е следващия
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Чий го дири нашия самозван международник в Турция и Израел като държавата му се тресе от скандали и корупция поради неговата некадърност и безхаберие. Да не би толкова да се е умопомрачил, че да става мост и между Турция и Израел?!
39
Най хубавото нещо, което премиера можеше да направи вчера баша да помоли Бинали за присъедини територията и да назначи нов бейлербей за да я управлява.
40
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
41
До 26......Докато четях коментара ви, си представях как др Нинова и Президента играят танца със саби....
42
Охоооо,Рошко се обади!Къде се беше изгубил,най-компетентен сред компетентните?Тайно се надявах да са те прибрали в специализирано заведение,но явно не.
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Значи ако вземем газ от Азербейджан през Турция Бойко Борисов е предател ако е руски пак през Турция също национално предателство но ако е неосъществим но пожелан от президента български поток директно от Русия това е много добре за България.Имаше едно предаване за група младежи от Тибет избягяли от родината си заради Китайското управление СБОГОМ ТИБЕТ ЗДРАВЕЙ СВОБОДА !За нас българите нещата вървят така "добре дошла Русия " сбогом свобода !!!!!!!!!!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Връщането на подал оставка политик от ГЕРБ на поста преди оставката стана нещо нормално. Тези хора смятат, че това е като закусвалня по всяко време може да си вземеш баничка. А и подалите оставка които се връщат също показват, че са очаквали да ги върнат. Този ход0 е много добър за отсрочка във времето на решаване на проблема. Това е крепене на едно правителство което се е изчерпало и сега стои само на мускули и заплахи, че ако паднат ще дойдат някой други които ще еб--т работата.
49
АКО СЪБИРАНЕТО НИ Е И СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ,ТОГАВА ИДВАМ.ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИ СА ТЕРОРИСТИТЕ-КОМУНИСТИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е политикът, към когото имате най-голямо доверие?
архив

Дебел мъж се качва в автобуса и започва да вика:
- Дайте път на чичкото с аквариума!
Едно дете станало и му отстъпило мястото си, след което попитало:
- Чичко, а къде е аквариумът?
Човекът се потупал по корема и казал:
- Половин кило цаца и 10 бири!

няма нови новини
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
сега
2481
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Най-хубавите и изгодни подаръци на щанда на издателство "Милениум" - вземете литературните бестселъри на сензационни цени от "Панаира на книгата" (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА - Близнаците губят чувство за реалност, неприятели вредят с интриги на Стрелците
x