ПЪРВО В ПИК! Борисов гневно от Дулово: 20-ти месец икономиката върви надолу, всичко буксува. Трайно нарастват само външният дълг и дефицитът в бюджета (ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК! Борисов гневно от Дулово: 20-ти месец икономиката върви надолу, всичко буксува. Трайно нарастват само външният дълг и дефицитът в бюджета (ВИДЕО)

109695
преди 6 часа
ПЪРВО В ПИК! Борисов гневно от Дулово: 20-ти месец икономиката върви надолу, всичко буксува. Трайно нарастват само външният дълг и дефицитът в бюджета (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборната обиколка из страната.

препоръчано

Вчера заедно с остриетата си Томислав Дончев, Делян Добрев, Николай Нанков, Андрей Новаков, Йорданка Фандъкова и Костадин Ангелов се срещнаха с партийния актив в Русе, а днес трикратният премиер е в Дулово, Силистренско. 

"Имах честта да работя и със служебни правителства, но това, което се е случило и за Дулово, и за областта, е било по време на управлението на ГЕРБ. Двете градски училища бяха санирани, това читалище, в което сме - също. И моята гордост за Дулово - нова детска градина изцяло с помощта на правителството на ГЕРБ. Работих и с едни шарлатани, които се докопаха до властта, и България от стабилна и уважавана държава в Европа, стремглаво тръгна надолу. Вече има инвеститори, които напускат България. Апелирам за активност на 27 октомври", каза бившият кмет на града и настоят кандидат за народен представител Дулово Юксел Ахмед.

Eвродепутатът, издигнат от структурите на ГЕРБ в Силистренска област, Емил Радев, също присъства на срещата. "4 години България тъне в пълна забрава и губи авторитета си пред европейските партньори и в световен мащаб. Правителството на Борисов остави на 100% подготвен ПВУ, но новите управляващи сметнаха за редно да внесат свой план. Изкараха печелившите проекти и набутаха свои. И, разбира се, Европейската комисия ги спря. Другите държави членки са усвоили по 50-60%, а България има получени 3%", започна речта си той.

"Тази седмица отново получихме шамар за приемането ни в сухопътния Шенген. Австрия отново каза "Не". До тук се докарахме с правителствата на "Промяната", след като България беше давана за пример", продължи Радев относно проблема с мигрантите. 

Милен Делийски, водачът на листата на ГЕРБ-СДС за региона, благодари на Борисов за доверието. "ГЕРБ е единствената партия, която решава проблемите. Много неща се казаха в наш ущърб - как щяха да ни чегъртат, но всички видяхте какво се случи. Затова е време да поемем нещата в наши ръце", каза той.

"Няма да има по-голяма радост да видя д-р Юксел в парламента - защото той не само лекуваше и управляваше Дулово. Обръщам се към всички вас да подкрепим доктора. Той направи нещо, което в моята политика винаги съм спазвал като златно правилно - между християни и мюсюлмани да има мир и любов. Изборите минават, хората остават да живеят", започна с емоционални думи своята реч Бойко Борисов. 

"Чува се, че ще има разследване по Възродителния процес. Трябва да се чуе какво са правили агентите на ДС в Дулово. Внуците на тази върхуща управляват София. Внукът на ген. Терзиев е кмет на София. Върнаха се със страшна сила и изобщо не искам да спорим кое ДПС е по-добро и кое е по-лошо", продължи той. 

"Сигурността на границите ни е изключително важна. Европа идваха да гледат как се управлява външна граница, но го правехме заедно с президента Ердоган. Неслучайно в най-кризисното време - след преврата, за да не се скъса дипломатическата връзка с Турция, във Варна дойдоха председателя на Европейския съвет, Комисия и Парламент, дойде и Ердоган. Там взехме всички решения на срещата ЕС - Турция", изтъкна още лидерът на ГЕРБ.  

"Шенген не съществува, защото Шолц сложи проверка на всички граници. Австрия го направиха. Големият проблем ще бъде, че ще започнат да връщат мигранти, защото са минали оттук. Затова пазех границата и дружбата с Ердоган беше толкова ценна и важна", обясни Борисов пред актива на партията.

Той обърна внимание, че 20-ти месец икономиката върви надолу. "Защото всичко буксува. Единственото, което трайно нараства е външният дълг и дефицитът в бюджета - 18 милиарда. Тези хора (останалите партии има предвид -б.р.) са наши политически опоненти, а не врагове. И след това трябва да живеем с тях. Гарантираме, че ще положа всички компромиси да имаме правителство", продължи Борисов. 

Той разказа за срещата си патриарха, който го попитал как когато затвориха всички църкви и манастира в света по време на COVID-кризата, оставил за празниците църквите, манастири и джамиите да работят. "Само упование в Господа", му отговорил. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК