Вход
София
Времето в София 0 o C

ПЪРВО В ПИК: Борисов за Слави: Човешката глупост е безкрайна! България е на 1300 години. Цветанов изговори глупости срещу колегите си и те са възмутени, не го очаквах (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК: Борисов за Слави: Човешката глупост е безкрайна! България е на 1300 години. Цветанов изговори глупости срещу колегите си и те са възмутени, не го очаквах (ОБНОВЕНА)

на 08.10.2019
106846
81
ПЪРВО В ПИК: Борисов за Слави: Човешката глупост е безкрайна! България е на 1300 години. Цветанов изговори глупости срещу колегите си и те са възмутени, не го очаквах (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.10.2019
81
106846

Министър-председателят Бойко Борисов отговори на горещи въпроси, свързани с избора на нов главен прокурор и протеста на медицинските сестри. Премиерът коментира пред Би Ти Ви и наближаващите местни избори.

"Познаваме се с Ивет Лалова отдавна. Добри приятели сме. Имаме повод за гордост с такъв човек. Тя ни е пример", заяви Борисов по повод сърдечният поздрав, който си размени с Ивет Лалова.

"Като карате по Южната дъга не се ли радвате? Или на фонтаните пред НДК? На най-високия БВП не се ли радвате? Брутният вътрешен продукт са парите, производството и това, което остава като доходи за хората", отсече той.

"Има ли държава в света, където някой не иска нещо повече. Това, което е обещано на медицинските, е дадено. През 2019 г. се дават 5 млрд. на година за здравеопазване, а през 2009 г., когато идваме на власт, са 2 млрд. лв.", разкри премиерът.

"Като дойдат избори, цели щабове мислят каква простотия да направят. За съжаление, често им се получава. Така беше Костинброд, козичките, африканската чума", обясни премиерът по повод напрежението с роми в Сливен.

"Случващото се в Сливен е друг вид Костинбродска афера. Тогава се заговори за автобуси с двойни дъна, за бюлетини, които щяха да се пускат на изборите и се оказа, че всичко това е лъжа. Тази лъжа тогава ни отне между 6 и 10%", категоричен е той.

"Какво ще ги прави тези деца, когато ги вземе? Къде ще ги настани? Единственото е, че ако хванат родител, който изнасилва детето си, ако го пребива като куче. Как ще влезеш и ще вземеш детето в едно нормално семейство. Нито има такава стратегия, нито има такова решение, нито има такъв план. Това е безумно. Къде ще ги водим тези деца. При Хекимян в Би Ти Ви ли", попита министър-председателят.

"Разпоредих проверка. Службите работят. Ще бъдат хванат някои пастори, които за партийно мотивирани. Заговори се, че ще бъде приета стратегия за закрита на детето. Има стотици хиляди деца, които са пребити и изнасилвани. Целта на конспирацията е слухът да се завърти и да се получи така по време на избори", добави Борисов.

"Обръщам се към тези хора - това е безумно, не може да се случи. Да отиват децата в училище. Нашият голям успех е, че успяхме да върнем 50 000 деца в класните стаи. Нашата стратегия е да ги научим тези хора, за да могат да работят", уточни премиерът.

"Не съм подвел медицинските сестри - 5 млрд. 256 млн. лв. са отпуснати за здравеопазване. Следващата година за здравеопазване ще има 300 млн. повече. Медицинските сестри в едни болници получават много добри пари. Заплатата там никак не е 950 лева. Сега, когато има всички увеличения на доходи и заплати, всички протестират, защото искат повече пари, тъй като виждат, че работим. Когато обещахме през април 50 млн. лв. ние ги дадохме през Здравната каса", каза още той.

"Всяка година се дават повече пари за здравеопазване. Във всички случаи парите така ще бъдат преразпределени, че да получават по-високи заплати", категоричен е премиерът.

"Човешката глупост е безкрайна. България е на 1300 години. Защо ме питате за Слави. Може да има и "Няма такова предаване". Всеки може да си кръсти партията, както иска. Няма такава държава, където всяка вечер в най-гледането време всеки може да си промотира партията без никакви въпроси. Там можеш да си промотираш само своята партия. Има ли друг да му е позволено да си промотира безплатно партията години наред. Сега нещата са честни. Преди не бяха честни, тъй като той всяка вечер промотираше партията си от екрана. Къде беше тогава СЕМ", попита Борисов по повод създаването на партия "Няма такава държава" от Слави Трифонов.

"Досега знаехме само министрите му. Когато разберем общинските му съветници, кметовете, депутати, министри, тогава ореолът ще изчезне. Пожелавам му успех и се радвам, че сега вече играта е честна, преди не беше", каза още той.

"Фандъкова получи пълните права сама да нареди листата си. Преди беше по друг начин. Не се бъркам в кампанията. Навсякъде съм оставил кметовете сами да водят кампаниите си. Разпределили сме пари. На евроизборите видях краха. В очите на хората. И трябваше да се намеся. Апартаментгейт тежко ни удари. Отстраних толкова депутати и зам.-министри, за да разберат, че това е случайно, а не е стил. Победата на изборите показаха, че хората разбраха, че това не е сил", отсече министър-председателят.

"Цветанов, когато се кандидатирах за кмет, въобще го нямаше. Нито трябва да се надценява моята роля, нито на Цветанов, нито който и да е в партията. Затова сега съм ги оставил малко сами. И ние бяхме малко артисти. За пред публика бива. След тези две интервюта, които даде, не ми липсва. Изговори глупости, които не му правят чест. Дано да е успешен новият му проект, като на Слави Трифонов, и да върви напред, но да не ми дава оценки, защото той най-добре знае за какво става въпрос. Не очаквах толкова бързо да излезе и да изговори глупости. Цвета Караянчева каза, че е много възмутена от това, което е казал за смесените райони. Ние навсякъде водим битка с ДПС, БСП ги няма", категоричен е Борисов.

"БСП сега са като кукувица. Търсят да снесат едно яйце и ако то бие, те са кукувицата. Чувахме се често с Мая Манолова, идваше, помагал съм й много. Но спрях, когато каза, че държавата я репресира. Как я репресира, като идваше по-често в Министерски съвет, отколкото в нейния кабинет. Такива глупости изговори срещу мен, да беше поне малко по-праведна ", изригна премиерът.

"Че не ми е приятна Нинова, не ми е. Че я избягвам, избягвам я. Но и миналата седмица ходих на парламентарен контрол. Тя ми пише писмо, че не може да ме изслуша, когато ходих в парламента, а след това излиза при вас и казва, че не ходя, за да я изслушам. Погледнете първо себе си, тогава критикувайте другите, след като толкова месеци не ходихте на работа" обяви той.

"Ако Фандъкова загуби, това ще е загуба за София. В столицата се направиха толкова хубави места. Станах кмет, когато в София нямаше нищо, булеварди бяха в дупки, нямаше паркове, по "Витошка" още стояха мутрите. направиха се много неща. С какъв опит ще направим партия "Няма такава държава" и ще ръководим. Ще си направим студио и оттам ли ще ръководим", попита Борисов.

"Всички ние, когато Христо Иванов ми беше правосъден министър, за да е обективен избора за главен прокурор, направихме промени в закона - съдийската гилдия да си избира ръководството и прокурорската гилдия да си го избира, за да няма пряко вмешателство при избора. Повече ни се искаше Бойко Найденов да стане главен прокурор. Познавах тогава г-н Цацаров като съдия в Пловдив - един от най-добрите съдии, да не кажа най-добрия. Изборът беше добър и смятам, че той имаше успешен мандат", разкри премиерът.

"И сега работя с Иван Гешев като зам.-главен прокурор. Трябва да се остави прокуратурата, да не бъде превръщана в арбитраж. Политическите партии трябва да оставят прокурорите да си изберат, който си преценят", допълни министър-председателят.

"Пламен Георгиев работи добре. Умен човек е. Казах на външния министър да го предупреди, че ако не си оттегли жалбата и не си събори терасата, ще го отзова. Нашите взаимоотношения са като работодател и служител. Много работа е свършил, много врагове си е създал, но не мога да търпя да ми задават още този въпрос. Да си бута терасата и да работим пак", коментира Борисов и добави: "Имаше заплахи срещу Пламен Георгиев, затова ходеше с охрана. Беше на среща при мен, мисля че английският му е перфектен. Не знам испански, за да мога да ви кажа дали му е добър. Мога да викна моя добър приятел Христо Стоичков да го препита."

"За нас е хубаво нашата съседна държава да е в ЕС. Коя история ще ни вземе Северна Македония. Тодор Александров няма да е булевард в София, така ли. Вдигаме шум и истерия за неща, които нямат такова значение в момента", заяви Борисов по повод напрежението между България и Северна Македония.

"Аз ще отрежа лентата на "Хемус". Надявам се до 4-5 години да стане, защото край Велико Търново ще е най-трудно. Покажете вестниците с първата копка, която Тодор Живков е направил на "Хемус", на Корнелия Нинова. Покажете й вестниците и за "Марица", "Струма", "Тракия", заключи премиерът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Напиши коментар »
(81)
1
" Айде, седайте и обедвайте". "Нема да го прайте щото ша ви фанем". " Кът съм къзал, че нема а ви барам - начи нема а ви барам". Не разбирам, как този абсолютен простак може да прави горещи коментари.
2
ББ започна отново да мрънка и се оплаква от опозицията, връща лентата на историята, да я оплюва. Общи приказки без смисъл, сякаш е на Женския пазар. Бла, бла, само плява без едно зрънце!
3
Не разбра ли защо хората реагират?Защото откакто случайността даде възможност на гробаджийската организация да бъде на власт 10 г.,от най-ниско до най-високо ниво,посредствени,злобни,отмъстителни,крадливи ипр.хора,влязоха в управлението.И тези лоши хора съсипаха за 10 г. държавата.Но тяхната наглост е ебзгранична,та започнаха да кадруват навсякъде.От провинциален съдия направиха главен прокирор,една персона без да има право "влетя" в помещение на НСС по време на заседание,и те му станаха прави,сега иска отнво да си постави пореден послушен ГлП.Апропо,позновам тази персона,тъй като сме учили по едно и също време.В библията е написано,че всяко начало има и своя край.Неизбежно.А след това+Да се надяваме на арести и затвор.
4
защото мижитурки като тебе не могат да бъдат водачи ! аман от" умни " подлеци и гъвкави безгръбначни !какво допринесе ТИ за да живеем по добре ???????
5
Голям бай Ганьо е тоз наш премиер ! Алеко Константинов може да лежи спокоен в гроба си ,че неговия герой е все още жив е още по-опростачен !
6
бля-бля-бляяя-бля-бляяя-бля-бляяя,
7
"Най високия БВП...." Топки. При този БВП сме на последно място по всички показатели не само в Европа. Външни кредити от 32 млрд евра, почти колко БВП. Напуснали страната по време на управлението на този Главан - 978 000 българи. На кратко това са постиженията на ОПГ "Шайка". А бе какво можете да очаквате от питек , който на два пъти сам , публично е признавал , че е простак ?
8
Вождът си редува това , което си знае - мантри , мантри , мантри ! Вярва ли му все още някой , освен тези от шайката ? Всъщност някой знае ли КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ епохалната книга на Антон Тодоро - ШАЙКАТА ГЕРБ ?
9
Заглавието е абсолютна лъжа. Нищо подобно гледам на живо.А кога ще има въпроси Хикимянчо за завода на Хюндай в Банкя.Очаквам цензура.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Импексовите БСПеерасти, водени от Импексовата курабия и Румен Пъпката, с поредната конспирация за да лапнат мангалските гласове. Иначе кой читав българин ще гласува за Костинбродската шафрантия и другите БСПеерадските кметове!!
12
И да триете и ако щете квото щете правете истината е една и тя кат не ви оттърва триеле ти триете.
13
И чумата по свинете ли е постановка? :) Добре, че изборите са преди същинската зима, иначе можеше да се оплаче и от снеговалежа, че някой предизборен щаб му го организира с цел да злепостави техните кандидати :)
14
Много точен коментар за циганския костинброд, някой ако си е мислил друго поведение от един дебилен БСПеераст и една червена крадлива кучка, напразно се е надявал... Софиянци, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1 и още легион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам... ..................................................................................................................................... Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са и навирали нещо с крак, и да са я снимали, че да я изнудват сега...
15
Най.лесно е да се оправдаваш с "крадливите доктори",а това,че си ти си откраднал около 2млрдлот здравеопазването,че всяка година не плащаш пълна здравна вноска на държавни служители,деца и пенсионери не се вижда.Какво нахалство!
16
Как е възможно толкова прост и злобен човек да е премиер на ЕС държава?! Нищо политическо, нито дипломатично притежава този селски хитрец. Да не се чудим, че за 10 г под негово управление вместо да дръпнем ние съвсем изоставаме
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Всички плюем всички политици . И никой не пита кой ги назначава ? И Бойко и Слави и Доган са назначени марионетки . И то от един център . Докато не започнем да задаваме истински въпроси ще получаваме полуидиоти и пълни такива за говорители на задкулисието .
19
Просто заплашва Слави, всяка гарга да си знае мястото. Просто и ясно по мафиотски
20
Къде я виждаш борбата с ДПС бе аланколу? Не сме слепи и виждаме как от много време управляваш с Доган.Само,че ако го обявиш публично ще отидеш в небитието.Твоите хора по места обвързани с турците като свински черва В момента на турчин нищо не се отказва.
21
Този човек трябва да бъде съден поне за непрекъснатите и грандиозни лъжи, които ръси нонстоп и се оплита в тях. Довлечен от улицата и настанен на висши позиции...срещу колко ли....и после нямало задкулисие и конспирации. Черна дупка, не бездна в историята на България и българите...Всички световни лидери вече го заобикалят и неглижират
22
...БГ-Премиер ...! Всичко което казва е вярно! Кое не разбраха БСП-еераските Помияри, това че имаме най-високият БВП ли , или това че държавата и заплатите вървят нагоре? Още помним Орешарски, който за година и половина ни върна поне 5 назад! Забелязвате ли , как Помиярите заливат с помия, но никой не смее да каже каква ще бъде алтернативата...Мая Костинбродска и Техноипексовата! За пдихо-десните да не говорим , които още отсега са готови да застанат зад "независимата" Мая! Ужас!
23
До ТУК ДОБРЕ,всички Червеногъзи макаци са излезнали рано рано,Но ще се СЧУПИ КЛОНА и край на изборите...Ами ВСИЧКИ СЕ СЪБЕРЕТЕ И ОТИДЕТЕ ТАМ КЪДЕТО РАБОТИ поне ТОВА може да направите и ЗНАЕТЕ КАКВО от там нататък,Но България е пълна със ЛАЛАДЖИИ тип Бай Ганьо и 90% от писателите ТУК са ТАКИВА също като ХЪШОВЕТЕ и КОМИТИТЕ по ПИВНИЦИТЕ И МЕХАНИТЕ се бунтуват когато пият по една ракия И МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ АКО ПИИНАТ ВПОВЕЧКО така ще се УСЕРАТ,че няма да се събудят за изборите и пак ще търсят ВИНОВНИКА.....ЕТО ТОВА СТЕ ВЕЧНО "НЕДОВОЛНИТЕ" КОИТО ИЗПУСНАХА КОКАЛА......????
24
На Борисов му е отказана среща с Тръмп, с Путин, с новия премиер на Гърция (върнаха го от въздуха), с Курц, с Ердоган, с президента на Сърбия, на Румъния… Премиерът на Северна Македония го „детронира“ от поста „лидер на Западните Балкани“, като пожела Гърция да поеме лидерството на Балканите. Държавният секретар на САЩ Майк Помпео умишлено заобиколи България, като не я включи в Балканския си тур. Нищо не е случайно и всички дипломати разбират какво означава това за България и нейните управляващи – The End!
25
Хекимян беше с микрофон в ухото, видя се когато се обърна да презентира вестник статията за започване на Хемус
26
НЯКОЙ КОМУНИСТИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ МЕТРОТО И ОБНОВЕНИТЕ УЛИЦИ ТРОЛЕЙ,ТРАМВАЙ,ЛИНЕЙКИ И НОВАТА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА СА ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО...ТО БИВА ТЪПУНГЕРИ,АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА.
27
Питам и изпитвам, но отговор не искам. Лошо Хекимян, много слабо интервю.
28
отговори на предварително зададени въпроси. Нивото на СИКаджията от Банкя е това на дребен тъпговец от Илиянци. Или накратко казано ТЪРЖЕСТВО НА ПРОСТОТИЯТА И ТЪПОТИЯТА! И този екземпляр е премиер на държава от Европейския съюз!?!?!?!
29
Този Бай Баньо да говори за простотия е обида към цялото подобие на нация! Тази му изцепка трябва да се криминализира и да се търси наказателна отговорност! Все едно медуза да говори за мира по земята... За 10 години изприказва само заучени опорки и защитни тези как никога не е виновен! Не е виновен за най-бедното население, нищо че е един от най-дълго управлявалите национални крадци, не е виновен за най-ниската раждаемост, за най-високата смъртност и т.н. и т.н.! Нагло лъже за инвестиции, за брутен продукт и развитие на икономиката! Безобразен мръсник, достоен представител на долнопробните комунисти, които сега управляват "демократично", преоблечени в демократичните дрешки на ГЕРБ! Краде, докато лъже и лъже, докато краде! Пунта-Мара е този Бай Баньо, избран за водач на Тиквената ни диктатура... Но то такъв кротък, търпелив и изпростял народ, да ти е драго да го управляваш, чрез кражби и лъжи!
30
Защо не сме като Пишурката, да напишем ода за Баба си на хурката...
31
Д О В И Ж Д А Н Е
32
Борисов,за всичките тези ггод.единственото което забравяте е соц.политика! Народа страда много и като чете и слуша за корупцията се отчайва! А всички тези които играят подло времето ще ги погълне!
33
Костинбродската афера си е истина, а всичко което говори този Човечец са надути лъжи и полуистини.
34
А Хекимян защо не попита - защо престъпника Цветанов беше оставен да си разиграва коня в незаконния апартамент с асансьор, а не беше даден на прокуратурата и да бъде осъден в затвора!
35
За това подобие на бай Ганьо може да се каже само - МРЪСНИК МЕРЗАВЕЦ И ЛЪЖЕЦ 10 - ти дан !!!
36
До 34- Защото НАП го закриля като бави проверката!
37
Ще има много да теглите от руската азиатска глутница, която се гласи чрез селяндурина Слави Трифонов или други като него да дойдат на власт. Затова са тези провокации с децата на циганите, с Полфрийман, с другарката комунистка Мая, която гласят за кмет. Другарите от Кремъл искат да се настанят отново в България, за да ни ограбват безпрепятствено и да ни превърнат в едно тяхно копие на мизерията и престъпността. Вие сте проблема на другарите азиатци от Кремъл и те се опитват по всякакъв начин да се справят с вас.
38
ТОВА ЧЕ БОРИСОВ -ГОВОРИ ПРОТИВ ЦВЕТАНОВ , А ЦВЕТАНОВ ГОВОРИ ПРОТИВ БОРИСОВ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ГРЕШКАТА И ТО КАПИТАЛНА , КОЯТО БОРИСОВ НАПРАВИ С ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ЦВЕТАНОВ , ЗА ДА УГОДИ НА НЕГОВИТЕ ПРОТИВНИЦИ.
39
Ей... тъпи парчета сте вие комунистите ! Отивайте си в КНДР ! Толкова сте елементарни ! Само кусури намирате , а насреща нито една разумна алтернатива не предлагате ! Колко сте жалки ! Боклуци червени !
40
Българинът е отмъстителен.
41
Забравете, че в България 40 процента не могат да си позволят топлото, че България е най-бедната енергийно държава в ЕС. Не се накрадоха. Като дошъл той в здравната каса имало 2 милиарда и пак много се крадеше, но можеха поне по някой зъб да ми направят, сега имало 5 милиарда, ама дори не смея да ида на зъболекар и то не само заради парите. Всичко му е такова. Хаос и разруха, всеки се спасява сам, държавата я има колкото да прибира - данъци такси. Да го докараме до тук много крадвне е било.
42
Майстор, на огнища на напреЖение е тоя.
43
До селския хитрец 16, Прости и злобни сте вие,всичките черени лиляви тролове и вашите червени и лиляви тартори в парламента,дето ви плащат да повтаряте лъжи,опорни точки,пучи масали в Гьобелсов стил,та ха дано,ама не ,да излъжете простите хора,пак да тикат господарите ви задкулисници във властта!! Ако на Премиерът кажеш,че е прост,то не знам какво да кажа за цялата ви плеяда червени крадци,фъфлеци дето опропастиха и съсипаха България,че и Господ да беше Борисов,пак щеше му е трудно да я възстанови!Господ да му дава сили и здраве да тегли Отечеството ни напред,защото ако вие червените се върнете на власт,жална ни майка!!!!
44
и наглостта борисова няма край
45
Орешарски, Садам и Чегевара са виновни аз не, аз съм каратист и чупя дъски за пред камерите. С братчеда Ради не съм се виждал от години, само пари му превеждам. А Цвъки е моето семейство, такива сме крадливи, нагли и без принципни в Шайката. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
46
47
Тези, които смятат че за последните 10 г. в България нищо хубаво не се е случило, да си изберат Корни за министър председател и Румен Гечев за финансов министър и тогава да видим каква песен ще запеят. Хайде стига с тази амнезия! Може и по-добре да се управлява, но повечето знаят, че има от лошо по-лошо и затова на избори гласуват за по-малкото зло, а в момента това е Борисов.
48
Да си го кажем по простичко,че да го схванете,та когато плюете по Бойко,поне да знаете колко лицемерни сте и до каква налудна степен драпате против най доброто правителство от времето на Стамболов!! Ако не беше Бойко,нямаше да има метро!Щяхте да се тъпчете и блъскате по скапаните соц,Чавдари ,руски тролеи и трамваи от времето на баба ми!Щяхте да се одушите от димът на супер претоварения трафик с най вехтите,изхвърлени от Европа коли!!Нямаше да може да си ходите до Гърция за 2 часа,нито пък до морето за почти същото време по Тракия и Марица!!Тези най груби неща,които игнорирате нарочно и преднамерено,показват каква организирана,пропагантна глутница сте и как точите лиги отново да ви вкарат наивниците във властта,та да съсипете Родината ни окончателно,само и само като за последно да напълните гушите!!А от утре какво ще правим,това не е важно!! На тези избори който посегне към червената бюлетина,казвам да му изсъхне ръката!!
49
До номер 35, ГЕШ: Злобата ще ви убие!!!!! Вероятно не знаете значението на думите, които сте изброили, по-скоро сам сте се охарактеризирали с тези епитети!!!!!
50
От прост човек,прости приказки.
51
Много си прав,ЕТО КУ-КУ.....И всички Бузлуджански Орапляци са КУ-КУ даже и онези от Копринка са излезли да пролеят някоя Крокодилска сълза...А нали Москва не вярва на сълзи.....но на 27 пак няма да вземат ЗАВОЯ и ще паркират по таван до външния Нужник на ПОЗАСТРАНО до Тумбестата Тиква времето се развали и стига е висяла.Ще изпратим другаря-товарищ Геш на бригада да съберат рано КРАСТАВИЦИТЕ на 28 но ще трябват НЕСТАНДАРТНИ щайги тъй като сега има Демокрация А по време на Социализъма не можеше да пишеш такива работи поради липса на това Американско изобретение И липсата на Демокрацията......А сега Кеф ти море Кеф ти Сингапур само да имаш кинти а не рубли.......????
52
Г-н Борисов много Ви моля да ме пратите в някоя развита държава за консул да ме пазите защото тук някакви хора ме заплашват като направихте според Вашите думи с П Георгиев ---барбекюто
53
Чета и разбирам, много българи добре разбират, че чичко Боко си е жива Пунта Мара. Откакто го помня все едно и също, растеж, магистрали, виновници които му пречели. Нивото му е ясно на всеки, дори Бай Ганьо е по-свеж и приемлив от този отдавна затулупял бивш бандит, набутан на власт от комунягите на Луканов. И се смея с глас когато тези които са разбрали, че този е с мислене на дребен бакалин, нагло лъжещ и живеещ в страх, отдавна превърнал се в параноя. Цели райони се в пълна разруха и бедност!! Но лъже. Има гладни хора Бойчо, стават все повече. Спасява го това наше овче търпение което му дава шанс да е още жив инда ни ограбва. В Гърция, Румъния, Полша, Албания, Чехия или Унгария, този затлъстял и самозабравил се чичка, щрше да види на някое дърво или доживот в затвора.
54
отговор на коментар
Виж простотията и злобата, която изливате срещу него, такива като Вас !!!?За десет години не може да се преодолеят, пет фалита и едно разграбване на България.Десет години не се равняват на 300г през които западна Европа се гради!?Но Вие, сте малки и Ви, лъжат че светът е започнал преди 10г!!
55
отговор на коментар
А какъв трол си щом искаш българските мюсюлмани да са в дпс а не в българските партии???
56
Това шугаво джурналистче-селяндурче беше напълнило гащите от страх! Горкото мишленце, изкуствени обявено за водещ журналист. Кое му е водещото, че води едно предаване сутрин от 06.30. Той и онази селендурка от Шумен са палячовците на тази телевизия. И като страхливец Антончо един сериозен въпрос не зададе на дебелия чичо. Страх го е селяндурчето, че ще загуби тлъстата си заплата, че както е без качества, къде ще го вземат. Още малко и свирчок щеше да му врътне на чичката. Толкова беше уплашено мишочето. Хайтов беше казал, Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш! За глупавия, лъжлив, крадлив и тлъст чичо е казано всичко преди мен от умни българи.
57
отговор на коментар
Случайността ви остави живи мръсни комуноиди заради з.зелев ако изобщо си спомняте как се бяхте навряли в миша дупка и плачехте да няма реваншизъм и сега това е отплатата но Бог забавя но не забравя продажни душици-ПОНЯЛИ???
58
Боци Маймуната е елементарен илитерат.
59
Борисов му зададе въпрос за история , а Хики МАУС се обиди защото НЕ можа да отговори ...и СЕ на...аКА !
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Бойко Борисов е най-успешният български премиер. Пожелавам му успех!
62
четох, четох и на моите години честно не съм чувал толкова бе'зумни гл'упости на едно място, а казани от позиция на Министър Председател просто е престъпление, не е нен'ормалем да го лекуваме в ка'рлуково а е нагла безр'одна оя'дена му'тра и много моля върнете смъ'ртн'ото нака'зание защото казано от МП това направо е затриване на народ и държава, този е опа'сен за държавата ни и за нас самите, макар че като се замисля май на такъв матр'ял такъв МП му се полага щом е волята му. Отдавна разбрах че място за нас няма в такава държава,за съжаление "има такава държава."
63
БРАВО г-н Борисов! Един истински мъдър политик! АДМИРАЦИИ, винаги ще гласуваме за Вас и ГЕРБ! УСПЕХИ и НАПРЕД с ПОБЕДИ !
64
Идеите на Борисов са по силни от властта и вярвам няма да загърби националните интереси на държавата.България е правова държава и има правов ред за съжаление тези прозрения идват пост фактум.Всеки трябва да си плати сметката. Успех!
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Уникален простак. Този измекяр е луд за връзване, спиране няма продължава да ръси измислици и несанувани сънища. Вън тази измет от властта.
67
Уникален простак. Този измекяр е луд за връзване, спиране няма продължава да ръси измислици и несанувани сънища. Вън тази измет от властта.
68
КОГАТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ БЪДЕ ЗАТАПЕН ВЕДНАГА ПОЧВА ДА РЕВЕ ЧЕ НЯМАЛО СВОБОДА НА СЛОВАТА ..ПО БИ ТИ ВИ СА ТОЛКОЗ КУХИ ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ С ТАНАВА КЛЮКАРСКА И ЛЪЖОВНА ЖУРНАЛИСТИКЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ ,А СЕЛСКИ МЕГДАН КЪДЕТО ОБСЪЖДАТ КОМШИЯТА В КОЛКО СЕ ПРИБРАЛ И ДАЛИ ДНЕС БИЛ ПИЯН И КОЛКО СИРИННЬЬЬЬЕЕЕ КУПИЛ ОТ МАГАЗИНА И МАСЛИНИ И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ДЪРДОРЯТ ..БИ ТИ ВИ СА ГОРЕ - ДОЛЕ СЪЩИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ !
69
Ако прочетеш коментарите ще видиш че това не е само мое мнение драга ми Росси а колкото до моето охарактеризиране се въздържам и по скоро бих охарактеризирал неговите фенове като ЗОМБИРАНИ ИДИОТИ !!!
70
Обиждат. Винаги правят така, когато фактите са срещу тях и не могат да извадят аргументи. Понеже са тъпи, прости и злобни комунисти.
72
продължава да лъже като възрастен ром. В лъжите мутрафона няма равен на себе си! Факт неоспорим!
73
OMRAZNA MI OT TAZI MALOUMNIK SLAVI ,NE MOGE DA KAGE 2 DUMI NA KRAST I TOI POLITIK.KATO SI E ZAPISAL NJAMA TAKAVA DARGAVA DA HODI V DRUG RAJON NA SVETA I TAM DA SASDADE TAZI PARTIA .OMRAZNA MI S TAKIVA 6OU MENAR PROSTAZI.SPOMNETE SI KAK BE6E SOFIA PREDI I SEGA KAK ,NE ZLORADSTVAITE NA BOIKO--------NAPRAVI DOSTA ZA TEZI GODINI ZA RAZLIKA OT BSP I DRUGI.GALKO 4E NJAMA NIKOI V ZATVORA DOSEGA I ZA6TO LANSIRA 4ERVENI ,KATO MAJA .
74
Като чета изказването на т.нар. Министър Председател пред Би Ти Ви, ако това не е трагедия би било сметворно.Всичко В България върви по вода, като почнем от икономиката,преминем през поръчките за нови изтребители и отношението на нашите съседи към България.Износа ни е повече от вноса, инвеститорите "бягат" през глава от България заради корупцията, "умитворителят" на Балканите е станал за подигравка от съседите, гърците и македонците не го считат за фактор, Държавният секретар на САЩ подмина България като влак товарна гара, сръбският президент отдавна ни е зачетал в своята програма и т.н. Буди недоумение изказването на Борисов, че купуваме/изтребителите/ "най-доброто в света",а военният министър на Турция счита, че Ф-16 са боклуци,купуват СУ-35, а нас ни "одраха" с непоносима цена за тези самолети на хартия.Полша купува Ф-35 на по-ниска цена, отменят им визите за САЩ и т.н.От Освобождение до сега сме нямали такова недоразумение- Б.Борисов, Ф.Горанов и артелчика на армията К.Каракачанов. Да не продължавам по-нататък, че ми е жално за майката България. Все още българин.
75
Защо КУРнелия НИНОВА не ви състави едно "ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА", та най-после да мирясате ?! Вместо да сипете всевъзможни обиди, клевети, заклинания, измислици-все ваши опорни точки, дайте нещо ГРАДИВНО най-после, което ще е по-добро?! При наличието на "ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ" от 64 другари- врагове с "ПАРТИЕН БИЛЕТ", кои остават- най-некадърните, но ПАЖОВЕ, ПУДЕЛЧЕТА, ЛИЗАЧИ, ТЪПКАЧО-СЛАГАЧИ и пр. По-конкретно: Кире Контрабандата, Академика по фалитите Румен Гечев, Ал.Симов-словоблудника, Георги Свиленски-рогобаджанака, загубил избори, Деница Златева-писоаро-челюстната, Пелтека Др.Стойнов, Крум Зарков-ченгеларо-Кацамунски и вся "остальная сволочь". Пропускаме ММ-Паунова-Галева-Найденова-Гагаузова и пр. по известни причини ...
76
Пацо го накарали да си изтегли жалбата за терасата. И той я изтеглил. Ами ако жалбата му е основателна?
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
От образователната и професионална характеристика е видно, че вие сте за белите пристилки. От изказът и стилът Ви на изложение е видно, че се съперничите с Б.Борисов- мукренски стил и слабо владеене на български език. Малоумието е продукт на невежеството е писал Хелвеций.Това се отнася с пълна сила и за двама Ви.
80
Според член 1 на Конституцията народа и органите за управление заедно управляват държавата , а не отделна партия или още по-малко някоя личност
81
Де юре е така, но де факто /на практика/ Борисов е овладял съд, прокуратура, ДАНС и т.н.Ако беше някой умен и сериозен политик като в близкото минало-Борис 1, Симеон Велики, а в днешно време Орбан, Вучич, България нямаше да е в такова окаяно положение, най-бедната страна, ширеща се корупция , слугинаж на всеки и всякога. Как да не е така, като този човек е влюбен във властта и себи си. Този човек живее в някакъв измислен свят.Това е патологичен случай и е за четвърти километър.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 1857
архив

Вали проливен дъжд... На улицата стои дежурен полицай с чадър, до него притичва едно циганче и се скрива под чадъра.
Полицаят за да го изгони му намекнал:
- Абе може ли на едно място да стоят един орел и едно говно?
Циганчето му отвърнало:
- Добре, аз тогава отлитам...

няма нови новини
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
сега
3094
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ и Патриотите отрязаха Радев за консултациите за Изборния кодекс (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
Метеоролози: Задават се екстремни явления през 2020 г.
x