ПЪРВО В ПИК: Борисов, Назарян и Фандъкова повеждат листите на ГЕРБ в София

Епицентър

ПЪРВО В ПИК: Борисов, Назарян и Фандъкова повеждат листите на ГЕРБ в София

108269
преди 4 часа
ПЪРВО В ПИК: Борисов, Назарян и Фандъкова повеждат листите на ГЕРБ в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Рая Назарян и бившия кмет на София Йорданка Фандъкова повеждат листите на ГЕРБ в столицата за парламентарните избори на 27 октомври.

препоръчано

Представители на партията ще регистрират листите за 23, 24 и 25 МИР на 23.09.2024 г. (понеделник), както следва:

В 10 часа областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Георги Георгиев и кандидати за народни представители ще регистрират листата на ГЕРБ в 25 РИК район "Красна поляна", бул. "Освобождение" 25.

Както обикновено председателят на ГЕРБ Борисов ще е водач на листата в лидерския 25-ти МИР.

В 12 часа областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 24 МИР Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители ще се регистрират в 24 РИК - район "Сердика", бул. "Княгиня Мария Луиза" 88.

В 14 часа областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Рая Назарян, Даниел Митов и кандидати за народни представители ще регистрират листата на партията в 23 РИК - район "Триадица", улица "Алабин" № 54.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК