ПЪРВО В ПИК: Борисов откри Център за споделени услуги: Индустриалните зони се множат (ВИДЕО)

Политика

ПЪРВО В ПИК: Борисов откри Център за споделени услуги: Индустриалните зони се множат (ВИДЕО)

13203
на 18.07.2019
ПЪРВО В ПИК: Борисов откри Център за споделени услуги: Индустриалните зони се множат (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Чрез вас си правим най-добрата реклама за държавата. Положихме усилия, ако прочетете докладите на Световната банка за България, ще видите какви са оценките. Затова внимателно чета техните препоръки и оценки", заяви премиерът при откриването на център за услуги в "София тех парк" заедно с Управляващия и главен административен директор на Групата на Световната банка Шаолин Янг.

препоръчано

Той благодари и за работата на Кристалина Георгиева за оказаната от нея помощ и допълни, че има десетки примери на общи поректи, които имаме със Световната банка. "Но бих отчел вчерашния ден като най-виден. Една от най-сложните концесии за Летище "София", бе поверена именно на тях, за да е ясно на всички, че процедурите и поръчките се правят прозрачно", заяви министър-председателят.

Той допълни, че следващия голям проект е коридорът София-Скопие-Тирана и вече водят преговори със Световната банка да го финансира и да мине под техен надзор.

Борисов отчете и факта, че индустриалните зони се множат и още при откриването вече са запълнени.

"Не случайно суперкомпютърът, един от 8-те в ЕС, ще бъде именно тук и ще даде възможнонст 24 часа да помага на всички страни от Балканите", допълни премиерът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК