ПЪРВО В ПИК: Борисов поздрави театралите за празника им

КУЛТУРА

ПЪРВО В ПИК: Борисов поздрави театралите за празника им

14146
на 27.03.2020
ПЪРВО В ПИК: Борисов поздрави театралите за празника им
Автор:   ПИК

Премиерът Бойко Борисов поздрави театралите по случай на днешния им празник. На 27 март всяка година отбелязваме Международния ден на театъра.

препоръчано

"Скъпи актьори, режисьори, сценографи, драматурзи и композитори, честит Международен ден на театъра! Благодаря Ви, че с Вашия талант и труд правите света едно по-добро място!", написа премиерът във Фейсбук.

"Днес всички сме поставени пред предизвикателство, което само с общи усилия, дисциплина и отговорност можем да преодолеем. Така ще ограничим пораженията на заплахата, наречена коронавирус. В битката с нея от огромно значение е и силният дух. А той е във всеки един от Вас. Това е Вашето оръжие, с което Вие ще помогнете да минем през настоящия труден период!", обръща се към театралите премиера и им благодари, че в извънредното положение се грижат духа на нацията да е на високо ниво.

"Продължавайте да ни зареждате с тези спасителни дози култура и много скоро отново ще се видим в театъра! Когато аплодисментите няма да секнат! Честит празник!", завършва Борисов.

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това