ПЪРВО В ПИК: Борисов проведе заседание на Съвета по сигурност към Министерски съвет

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК: Борисов проведе заседание на Съвета по сигурност към Министерски съвет

16027
на 12.06.2019
ПЪРВО В ПИК: Борисов проведе заседание на Съвета по сигурност към Министерски съвет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Под председателството на премиера Бойко Борисов се проведе редовно заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Обсъден беше Проект на Годишен доклад за състоянието на националната сигурност на Република България през 2018 г., който предстои да бъде внесен за разглеждане на заседание на Министерския съвет.

Съветът по сигурността одобри също отчет за дейността си през изминалата година, както и примерен план за редовни заседания през 2019 г. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов отчете дейностите по Годишния план за изпълнение на Стратегията за противодействие на радикализацията и тероризма за 2018 г. и докладва по изпълнението на Стратегията през настоящата година.

В рамките на днешното заседание беше обсъдена и подготовката на посещение на Комитета за противодействие на тероризма към Съвета по сигурност на ООН в България.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК