Вход
София
Времето в София 4 o C

ПЪРВО В ПИК! Борисов скочи: Аз поисках от Тръмп човек за медиите, защото ми писна от лъжи! Олигарсите си правят сайтчета, пишат си и да не ги пипаме с пръст ли? (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК! Борисов скочи: Аз поисках от Тръмп човек за медиите, защото ми писна от лъжи! Олигарсите си правят сайтчета, пишат си и да не ги пипаме с пръст ли? (ОБНОВЕНА)

на 04.12.2019
102584
49
ПЪРВО В ПИК! Борисов скочи: Аз поисках от Тръмп човек за медиите, защото ми писна от лъжи! Олигарсите си правят сайтчета, пишат си и да не ги пипаме с пръст ли? (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
04.12.2019
49
102584

Премиерът Бойко Борисов коментира за първи път на българска земя срещата си с президента Доналд Тръмп. Горещи коментари министър-председателят прави и по актуалните вътрешнополитически теми сред които основните са за бюджета и за смяната на социалния министър.

Путин ни обвини, че бавим "Турски поток"

Путин ни обвини, че бавим "Турски поток"

България бави реализацията на продължението на "Турски...

на 04.12.2019

Първият въпрос към Борисов бе за твърдението на Путин, че България умишлено бави "Турски поток". Всеки има право да търси алтернативни трасета, ние търсим алтернативна диверсификация, сигурно не им е приятно, че сме толкова лоялен член на ЕС и НАТО.

Но ние не сме Сърбия и Турция, ние спазваме поръките на Европа. Може би информацията на Путин е стара, ние имаме над 140-150 км, които сме изкопали и се полагат тръби. Как ще го бавим, нали бяхме преди няколко седмици със сръбския министър на енергетиката, със Саудитска Арабия...

Припомням, че открихме връзката на Турция с „Турски поток“, която на територията на България се казва „Балкански поток“ с всички измервателни подстанции, с всички нови компресорни станции“, подробно разясни как върви строителството на газопровода на българска територия министър-председателят. И посочи, че ако има забавяне, то е било наложено от необходимостта на първо място да бъдат изпълнени препоръките на Европейския съюз по въпроса.

„Ако и аз бяха действал така, както БСП, когато бяха на власт и Драго Стойнев - министър, тогава дойдоха от Брюксел и казаха за наказателна процедура заради корупция, неправилно проведени обществени поръчки и проектът се спира. В момента всички казват: „Браво! България строи „Балкански поток“, строи интерконектора с Гърция“, продължи настъпателно Борисов.

Покрихме с всички измервателни и нови компресорни станции..ние се забавихме, защото изпълнихме препоръките на Брюксел. Да сте чули в момента Брюксел, Вашингтон...Всички казват: Браво! И догодина ще имаме връзки, каквито трябва да имаме във всички посоки, отсече Борисов.

Има отправена покана към Владимир Путин да посети България догодина, а това е добър повод да види напредъка по нашите проекти. Аз не искам да влизам в обяснения какво е искал президентът Путин. Аз знам, че за България съм направил всичко, което съм обещал и неслучайно съм получил и гаранциите, твърдите гаранции първо от самата ЕК и Брюксел за газоразпредлителя в България. А сега и в стратегическото споразумение, което подписах в Белия дом, има че България е газовият хъб, газразпределител, което означава, че е приемливо и за Вашингтон", каза той.

Борисов посочи, че със сигурност строителството на „Турски поток“ ще приключи в предвидените срокове.

„Когато имаме такива големи мощности и газови магистрали догодина, и за руския газ това ще е единствената бърза и добра алтернатива, това ще е възможност за диверсификация и на Румъния, и на Украйна. Не вярвам сърбите много по-бързо от нас да го построят, но ще бъдем готови в срок със сигурност“, добави още министър-председателят.

"Ние имаме твърди гаранции от ЕК, от Брюксел за газоразпределителя в България. А сега и в стратегическото споразумение с Вашингтон имаме, че сме газовият хъб на Балканите. Ще бъдем готови в срок", отсече Борисов. 

Посещението в САЩ при Тръм ли е най-голямото постижение на премиера във външнополитически план попита водещата, а Борисов отговори: "Не, имаме много успехи. Ние бяхме за първи път в Япония, Южна Корея, в Кремъл, в Саудитска Арабия. Имаме много успехи.

Президентът Тръмп беше толкова подготвен по всички теми и ме разбра и за ядрената централа. Но да си на камината в Белия дом на посещение при президента Тръмп, при американския президент по принцип, защото на мен ми е пореден път и то в компанията на неговия първи заместник – вицепрезидентът Пенс, на държавния секретар и министрите му – това е една много добра оценка.

Може би нашите съседите нервничат в момента, но ние сме си изработили, ние сме се доказали, така че безспорно ние сме от най-добрите и лоялни членове на НАТО и ЕС“, подчерта премиерът.

„Първо видях ролята на телевизиите и медиите, защото поне за мен президентът Тръмп от това, което съм гледал по CNN, другите, той винаги го дават с едни изкривени физиономии, с едни такива дупки по бузите. Всъщност е един изключително симпатичен, як, здрав, много с гъвкав ум човек, много приятен, два часа минаха като една минута.

Просто не можах да повярвам, че това е човекът, който толкова пъти съм гледал и съм се чудил как би могъл да е на този пост“, допълни още той.

„Уникален. Беше толкова подготвен и по всички теми и ме разбра и за ядрената централа. Беше много подготвен и съм благодарен на Помпео.

Не сме много българите, които сме посрещани с 21 топовни салюти във Вашингтон. Когато при абсолютно спряно движение по булеварди на Вашингтон се движи нашето знаме, когато 21 топовни салюти и 500 войници ни посрещат, ми беше драго, заради България. Беше ми драго, заради тоя народ, който да, през какво ли не е минал, но сме го постигнали“, каза още Борисов.

"Гледах със съжаление Тръмп и неговите медии как се караха, бутаха и биха. Не искам да виждам това нещо там. Свободата на медиите у нас е толкова голяма, че вие ако ми кажете едно поне нещо, което не е стигнало до хората.... Днес гледам, че 4 жени протестират пред "Илинден" защо общината прибрала в дома клошари да не умрат от студ... Какво лошо е направила общината", възмути се Борисов. 

"Другата седмица идват експерти по ядрената енергетика, за да видят какво имаме и какво може да има. Да, руски са реакторите, електрониката е Арабела... Тръмп веднага схвана всичко и каза, че ще ни прати хора. Присъствието на вицепрецзидента и държавния секретар по срещите също е от голямо значение за нас", посочи Борисов.

Запитан за изпращането от страна на САЩ на човек в посолството, който да отговаря за върховенството на закона и свободата на медиите, Борисов заяви, че той е поискал такъв човек от Тръмп. 

"Аз съм поискал такъв човек, защото ми омръзна да слушам лъжи от "Репортери без граници". Питам ги: дайте ни факти - какво не е излъчено?. Да, олигарсите си направиха кой сайт, кой телевизии...и като стане нещо казват: Аз съм издател. Какво, да не ги пипаме ли? Ами те не са ли по правилата на закона?

Аз като не съм на поста, ще си направя един сайт или с една камерка, ще ходя и ще съм най-добър разследващ журналист, защото имам опит като полицай и ще кажа: Няма да ме пипате, защото съм издател.

Да, аз съм поискал от САЩ да дойдат в различни сфери - в ядрената сфера, за върховенството на закона, там, където искам да хвана бика за рогата", отсече Борисов.

"Поисках също и от "Репортери без граници" да дадат едни правила и да съберем издателите и да се разберем. Какво да направя аз за частните медии? Не мога нищо да направя, затова трябва да има регулация и законодателство", коментира той. И добави: "Автоцензурата аз не мога да я контролирам!"

"Бисер Петков не се справяше, отдавна беше за махане", каза Борисов, отговаряйки на въпрос защо е отстранил от кабинета социалния министър Бисер Петков.

"Откъде познавате вие Цацаров и Гешев, кой ваш редактор ги познава лично, та коментирате и казвате, че са от един отбор", попита Борисов водещата, която обобщи, че двамата са еднакви оглавяват двата репресивни органа в държавата. 

"Цацаров е много начетен, Гешев е по-добър в оперативната дейност и аз съм убеден, че той ще има много повече успехи и добра работа с МВР и ДАНС, защото има оперативно мислене. Цацаров дойде от съдия и е в час с всички присъди, докато МВР и прокуратурата.

Нервността на Путин идва и от тази работа, защото ние действаме безкомпромисно срещу шпионите, коментира Борисов и казуса с Николай Малинов, който бе пуснат от съдия да отиде и да получи орден от Путин, въпреки че е обвиняем.

Аз подкрепих най-много Лозан Панов с парламентарните си групи, Христо Иванов ни беше министър, той идваше често при мен г-н Панов и аз казах, че ще го подкрепя. Не съм лицемер, посочи той.

Кой да сложа за правосъден министър? Мая Манолова ли да сложа, само тая глупост не бях правил. Затова сложихме Данаил Кирилов, посочи Борисов. Той изтъкна, че е имал срещи с хора за поста главен прокурор, но всички били мързеливи, а най-подходящ беше Емил Радев.

Вината ми е, че както направихме Мая Манолова обмбудсман, така поискаха и техен главен прокурор, омръзна ми вече да им слушам глупостите, каза още той.

Братът на Иван Гешев е лична охрана на президента Румен Радев, той има пряка връзка, там се прегръщаха. Радев нямаше с какво да влезе в новините, докато ние бяхме в САЩ и затова върна указа. ВСС два пъти с 20 на 4 гласа взеха пак същото решение. Нито Радев, нито Борисов разбираме от това, има специалисти, които са там и избират, коментира още премиерът.

"Аз съм демократ, не понасям някой да ми кляка на колене", отсече той за падането на колене пред президентството от страна на противниците на Гешев.

Във връзка с исканите от президента консултации за конституционни промени премиерът заяви, че ГЕРБ няма да участва в тях.

„Можем ли да създадем Велико народно събрание сега? Не можем. Освен това, аз не чакам някой да ми се изкаже, за да реагирам. Още преди месец изпратих писмо до ЕК, до Жан-Клод Юнкер, в което помолих Венецианската комисия да изпрати своите експерти, които да видят това, което сме направили по мониторинговия механизъм, по реформата в правосъдната система, като аз поемам ангажимент това, което те препоръчат да го изпълня на 100 %. Изпратих го, върнаха ми отговор, дойдоха. Утре или в петък ще излязат с официалното си съобщение“, добави Борисов.

"Трябва да има абсолютно независим прокурор, звено и да бъде избрано с две трети от Прокурорската колегия на ВСС и ако има подобно извършено престъпление или разследване на главния прокурор, този прокурор може да го проведе това разследване, без да се отчита на никой – абсолютно независим", заяви Борисов по повод разговорите с евроексперти.

"Интересуват ме истинските експерти. Затова след като дойдат, ще направя извънреден Министерски съвет и ще приема всички препоръки на Венецианската комисия", каза още Борисов. Ще приемем да изслушват главния прокурор в парламента, каза още той. Вчера в Мадрид разговарях 15 минути и напомних на Урсула фон дер Лайен, че ще й изпратя писмено всичко, което е препоръчано, посочи той.

"Отново има опит да се угажда на БСП от страна на Румен Радев. Аз не съм чакал и не Радев, а Венецианската комисия е тази, която слушам и много преди това съм се разбрал с тях", отсече Борисов.

Социалният министър не се справяше със задачите си. Неслучайно вкарваме още 5 милиона в бюджета за социалните работници, каза още премиерът. Той изтъкна, че не сменя министри просто така. 

"Затова смених днес и Ирена в Перник. Те са проспали източването на язовира и неслучайно е махнат и шефът на ВиК. 2,7 милиона отпускаме на кмета на Перник, защото е хубаво да се пречисти водата и да търсим алтернативен източник, дал съм задачи и при това безводие ще строим язовири, а 10 ремонтираме основно", каза той.

"Както се мерят рейтингите на телевизиите, в света държавите ни подреждат също по рейтинг. Много фактори определят рейтингите на държавите, а не какво казал президентът и не какво казал някой опозиционер.

Затова истината е това, което ни дава световната рейтингова агенция "Стандарт енд пуърс":

Правителството на ГЕРБ и ОП намаляват дълга, не Борисов, и се оказа, че сме с най-ниския дълг в Европа, а не Борисов да е задължил децата ни, както казват критиците. Ние имаме буфери при икономически шок и утре, ако почне криза, война, рецесия, ние сме се обезпечили, посочи той.

Фискалната позиция на България се е повишила значително и това е заради събираемостта на данъците. Световната рейтингова организация отговаря на лъжите с факти. Българският банков сектор е стабилен и печели, а при БСП падаха банки и фалираха, каза още Борисов. 

Нека честитим, че и София от всички балкански столици е с най-висок рейтинг, а България е с по-висок рейтинг от всички страни на Балканите, от Русия и т.н. Това е истината, отсече премиерът. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК 

Сподели:
Напиши коментар »
(49)
1
Хахахаха, ТИКВАТА контрирал Путин....Хахахаха, вица на деня.Залупената ТИКВА, чак контрирала ВЕЛИКИЯ Путин....Хахахаха.
2
Но на кaшкaвaлджиятa Heдялко това му е работата - да хвали Мутропитека за щяло и не щяло. Както знаете Heдяалко е наследник на мaндpaджия. Някой друг от потребителите ако може нека да каже как Херакопитека може да застане пряко на Путин ?
3
сега през зимата ако спре руската газ какво ще правим с тръбите и потоците с какво ще ги пълним
4
Да си идиот като тиквата е съдба.Всяко отваряне на устата му ражда миризливи идиотщини като на употребен памперс.Дай боже Господ да си прибере по бързо вересиите.
5
Защо си мисля,че Баце се изказва все по неподготвен ,май Путин не еТръмп.
6
Ще има да миже на парцали пред Путин.
7
ти го набия до макарите да ти го навра мангасар смотан ! трол комуне
8
Не обиждайте Божеството,иначе кой ще хрантути и разхожда парцали като мен,Беновска и още няколко баби Яги?
9
...и същи Помияр/1,2 и 3/, но обилно залива с помия като за дузина! Едни и същи тролове са налазили нета като ...Пичи въшки ,с"...ерат по"Боко,", "тиква ", Тиквун,и "плачат" за свободата на словото! Комунизмът е трайно ментално заболяване, видно е ...от Позитанската Пача, до последния рубладжийски Трол!
10
Разследването срещу Тръмп приключи. Да се поинтересува какво е.
11
Бойко разката Импексовата БСПдирастия водена от Кауня и Импексовата Барсала...
12
Борисов разби на пух и прах, както Костинбродската Корвета, така и Импексовата крадлива и миризлива Курабия, разплака мамата на Клепоухия Каун, Пинокио, Рада Дълбокогъзата и Гнома!!
14
Каквото и да говори Боко за рейтинги и успехи остава въпроса:"Защо купуваше местните избори и защо има необявена коалиция между ГЕстапоРБ и Дай Парите Серсемино?
15
Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициднep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда от липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София е взривeна приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект и една дума на английски – „hi” (съкратената форма на „здравей”). В речниковият му запас има не повече от 10-15 думи с които той успява да съставя прости изречения, като: „ А ве що не отиде да обедвате” или „ Кът съм казъл , че няа ви барам, начи няа ви барам”. Иначе признава, че е пpocтак. Прочел е само една книга в живота си. Може да изпее един куплет от песента „Tpимата тaнкисти” по едноименния руски филм. Гледал е и полският „Четиримата танкисти”. Мутропитека е станал гл. секретар на МВР срещу 400 х. евра. Тези пари са осигурени от сръбския гражданин Сретен Йосич срещу спокойствие. Суджукпитека обаче го предава, Йосич е арестуван и екстрадиран в Холандия. От септември м.г. Сретен е на свобода.. Херакопитека не спи спокойно. Всеки момент Йосич може да го награди с оловни ордени и медали и да стане „Герой на Р. България”. Знаем слабостта на Тиквата към тези отличия. Той много иска да се кичи освен с тях и с лампази, еполети и пагони. По предложение на Ахмед Доганоглу на Фукарапитека е присъдено звание "Генерал" от пожарникарските войски, макар такива войска в България да няма. Той вече не е еднокнижник. Преди два месеца си е открил картон в библиотеката на с. Банкя, това е потвърдено от Севдалина Арнаудова. От там срещу подпис е взел две книги, "Синовете на Великата мечка" и " Сандокан-Малайския тигър". В първата книга е стигнал до стр. 256, което означава , че е приключил с мечката, остават синовете. Първата свиня е споделил с Втората и Третата свине, че имал намерение да прочете и "Оцеола", но това след изборите. Въпреки всичко в този сайт правят премиера за смях, гаврят се с него. Наричат го Световен лидер, дипломат № 1 в света, Обединител на Балканите, визионер и твърдят, че всички държани ръководители се допитвали до него преди да вземат решения. Той им повярва и внесе корекции в походката си, макар да е дюстабан. На път е да извади и ръцете от джобовете, започна да свиква с вратовръзката, ципът му е вдигнат. След като си повярва се юрна на разходки по света. Спомняте си , какъв срам брахме при посещението му в Суади Араби, какви къчове хвърляше с картонената сабя в ръка, преплясквайки с кълки и как шейховете които го гледаха падаха един по един от смях. От там му обещаха да направят няколко хотели – небостъргачи в София. Не търсете хотелите по София, няма да ги намерите. Като първия дипломат в света се опита да прикотка „Фолксваген”, а те отидоха в Измир. Наскоро изхарчи пари и стигна до Корея, където му дадоха 9-ти дан за боен спорт, който той изобщо не познава. Корейците са учтиви хора. Другото което му обещаха ще дойде в България, когато видите арабските хотели в София. Върнете спомените си в 2015 г. Тогава по средата на април този питекантроп ( питек ) в Бургас, вторачил се в морето, в компанията на Митьо – Сухото мляко каза: „ Газ в морето има, до няколко месеца очаквам първия гъзоносец”. Има още много примери, но да спра до тук. Нека да не бъдем черногледи. На този подчовек трябва да му се признае, че за 10 години успя да опростачи около 1 млн. глави, направи ги питеци, макар някои от тях да ползват палците си в т.ч. и той за по добър захват. Че за това време натресе 34 млрд. евра външни дългове, че докато управлява 987 000 българи напуснаха страната, че закотви България на последно място не само в Европа. Главанак.
16
давай така, само така, мачкай всички, ти си Човека, ти си сина на Папата, ти си намесника на баш Началника, ама никой не ти вярва , само Ти
17
ЛЪЖЕЦ И ПОДЛОГА. ПФУ.
18
Със Станишев.След Станишев.
19
И как една журналистка от Пик пътува с Борисов в САЩ и ще искате след това да пише критични материали против него.Няма такива филми....
20
БОЙКО бОРИСОВ -- НЯМА ПРИЯТЕЛИ , НО ПРИЯТЕЛ МУ Е ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ! БОЙКО БОРИСОВ Е ОБИКНОВЕН ПОЖАРНИКАР , НО ГАСИ ВСИЧКИ МЕЖДУЛИЧНОСТНИ И НАЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ ! КОЙ , КОЙ --- МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ НЕГО -- ОЧИ В ОЧИ --- ВСИЧКИ СА БЕЗГРЪБНАЧНИ МЕКОТЕЛИ И ПОПЛЮВКОВЦИ ! МАЧКАЙ , БОЙКО !
21
Мразим Борисов защото е отличник и не позволява да крадем.
22
Boiko, idi si s dobro.
23
Имаше един твой съименник с онзи прякор. Ти достойно го заместваш! Не Тръмп седна до Радев, а както медиите написаха: Радев избра да седне до Тръмп. АНАДЪНМУ, глупако?
24
ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА БСП СА СЪЩО НАТИСК ВЪРХУ РЕАЛНАТА СВОБОДА НА СЛОВАТА И ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА , КОЯТО ПРОМОТИРА ДОБРОТО , ДЪРЖАВНОСТТА И РАЗВИТИЕТО НА ЕДНО ОБЩЕСТВО....КОЙТО ТЪРСИ САМО ЛОШИ НОВИНИ - ТОЙ НАМИРА САМО ЛОШИ НОВИНИ ...,КОЕТО НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА А ОПИТ ЗА ПОДМЯНА НА РАЕЛНОСТТА И ЖИВИЯ ЖИВОТ ..РАЗБИРА СЕ ЧЕ КОГАТО СНИМАШ ЕДИН ИЗХВЪРЛЕН ДИВАН НА ЗЕЛЕНАТА ПОЛЯНКА И КАЖЕШ ..“ ЕЕЕЕ....КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ...“.....РАЗБИРА СЕ ТОЧНО ТОВА ЧАКАТ ДА ЧУЯТ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИТЕ И ЛОШИТЕ ХОРА ДА ГО ТРАНСЛИРАТ И ОБОБЩЯТ ПО СВОЕМУ КАТО МАНИПУЛАЦИЯ ......НО АКО КАЖЕШ ....“ ЕЕЕЕЕ...ТОЗИ ДИВАН ЗАЩО Е ИЗХВЪРЛЕН ТАМ БЕ ..НА ТОВА ХУБАВО МЯСТО С ПОЛЯНКА ...“.................ДРУГО ЗВУЧЕНИЕ ИМА И ДРУГ ОТЕНЪК НАЛИ ......! АМА ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ЖУРНАЛИСТИ , КОИТО ЗА ДА СИ ВАДЯТ ХЛЯБА ,ТЪРСЯТ САМО ЛОШИ И МАНУПУЛАТИВНИ СРЕДСТВА ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ОБЩЕСТВОТО ...ЗА ТАКИВА ТИПОВЕ ЖУРНАЛЯ ...ДОБРОТО НЕ Е НОВИНА ...ЛОШОТО Е НОВИНА ..!
25
Чичквта е вече изфирясъл дядка, ставащ все по-алчен за власт и пари и все повече объркан и омотан в бръщолевенията си, които на другия ден не помни. Засякъл Путин, лелееее, та той като е при него трепери да не го ядоса. Последният път Путин го разкара с шут в дебелия му дуп и той се прибра като попиляно мушкато. Нещастния чичо, много му се иска да важи но простотията и неграмотнистта му са неограничени. А тук на Обър//Салко лакеите надуват вувузелите колко е велик, а в Лондон Радев е до Тръмп и си разговарят приятелски. А двжурните оплювачи от сайта, които единствено венцехвалят агента БУДА и плюят всички които го превъзхождат ще кажа, скоро ще ми свирят на тромпета Шумете дебри и Балкани. Най-вече шефа им, онова дебело и безполово същество което им да връща 14.5 милиона лева на КТБ.
26
ИИИИИ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ ДА КАЗВАТ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДНА ЛЪЖА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО ....ДОБРОТО ВЪОБЩЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ......ЕТО ТАКА ИСКАТ БСП И РАДЕВ И РАЗНИ КОМИТЕТИ ПО “ ДЕМОКРАЦИЯ “...!
27
Що бе невежо и неграмотно червено говедо пишещо на талибански ,нещо лошо ли си приготвил ако не си отиде с добро,ПФУУ за такивна като теб безроден примат само една цепеница да ви настържи гърбините мириззливи!
28
ОДИ СЕ ШИБАЙ,БЕ МА/НГАЛ! У/Й ЗА ПУТ/АКА ШАЛОМОВ
29
То е видно и ясно че сте два червени парапитека избягали от Саваната, КАУНЯ серсеми червеноухи първо отиде там благодарение на ББ че му отстъпи поканата си ,понеже фатмака ви Рундьо никой не желае да му гледа простата физиономия!
30
Набий го на майка си в червата, мръсна, гадна и кирлива СИКаджийска мутро! Жалко нищожество, родено цял живот да пълзи и да лиже насраните задници на най-големите престъпници, докопвали се някога до върха на изпълнителната власт! Ега ит нахалството на Мутропитека от Банкя! Коя информация, неудобна за управляващите, не била отразена в медиите! Ами, чутовният скандал и резил на алкохолика Портних в Израел бе, Тиквопитек! Демонстративното купуване на цигански гласове, фалшификациите и подправените протоколи и много още други гербаджийски "подвизи"! Само че, Цветанка очилатата мигаше на парцали пред Тиквопитека и не посмя да му зададе нито един неудобен въпрос! Ами, пази си хляба женицата, къде да върви!
31
Комунистическите ниновски и бойкикевски тролове изтерясват с пяна на уста, но керванът си върви. Борисов ще остане в българската нова история като най-дълго управляващия министър-председател. Куронелия Нинова, сестра Галева-Манолова Кюстендилска, Зелен Чорап Руменчо Радев, първият съпруг на президентшата- Гошето Свиленски, Кирето Добревия с милионите по сръбската гпаница и прочие остават с пръст в уста. Мъдрият български народ не ги избира и всеки път ги оставя извън властта. Пак няма да ги избере, защото са лъжци и крадци. Както казваше приживе Батето Славков- червени боклуци.
32
Nito sam cherven, nito sam glupak. Omrazna mi da slucham lazi i gluposti. A i imeto ne mozech da si napichech ili si strahlivez . Boiko da ne si ti be ?
33
Сайтчетата са свободната българска медия , която знае много добре кой е мутрата престъпник и с какво се занимава до ден днешен в България . Ако бяхме правова държава , този индивид трябваше да бъде съден за рекет , убийства и геноцид над народа си .
34
Защо ПЕЕВСКИ не си направи сайтче ?
35
отговор на коментар
Бабо Маро,ше ти начешам катерицата,а после че ти нацепим сливата и Нема да мислиш поне 5 години за руски гъз
36
отговор на коментар
Просто го прочети!
37
Че Бойко и го вкара на Цветанка чак до макарите,че и с един сантиметър по навътре!! Не бях виждал по опулена физиономия от тази на водещата Цветанка,когато в десетия си опит да го заяде на темата с Гешев, Бойко я светна,че братът на Гешев е шеф на охраната на Румен Ветов!!До макарите,с отворена уста и главата му се показваше измежду зъбите и!!
38
Да си червен дебил е съдба не може да ви се сърдят нормалните хора ! Другари споко още дълго ще предъвквате пожарникарския маркуч ! По важното е че България върви напред и се отърсва от вашите некадърни управления ! Погледнете си "лидерите" ще се скъсат да си го завират едни на други !Между другото кога ще върнете надвзетите субсидии ?
39
Да се гордеем че Зелените чорапи седнал до Тръмп хо хо хо червената дебилска мисъл избива рибата !
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
А ПЕДЕРАСА -ПРЕМИЕР ИВАН КОСТОВ РАЗДАДЕ СТЕЩУ ОГРОМНИ КОРУПЦИОННИ МАНГИЗИ СЕЛСКИТЕ ЯЗОВИРИ НА МУТРИТЕ ОТ. ВИС-1 ЗА РИБАРНИЦИ............!КАТО СДЕЛКАТА МЕЖДУ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И СЕДЕСАРЯ ПЕТЪР СТОЯНОВ БЕШЕ ::ЕТО ВИСАДЖИЙТЕ ,А НИЕ СИ РАБОТИМ СЪС СИКСДЖИЙТЕ КАЗА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ НА БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,,СЕДЕСАРЯ --ПЕТЪР СТОЯНОВ. ! !.........
42
Борисов си живее още в мутренските времена и си взима парсата с мутренски методи. Миналото никога няма да го напусне
43
Гспода и другари от розово-синкавата, дружинка!!!-И колкото и да злобеете и колкото и потоци от ругатни да леете, България върви напред, доближава се до Европа и все повече, отдалечаваѝки се от Русия!?И вие го усещате по ЗЛОБАТА Ви, личи?
44
Бог да пази България и Бойко Борисов! Най-успешният премиер на държавата след 1989-та!!!
45
Много гнусотии се изписаха до тук, все тролчета, които мразят и себе си. Имитират червените продажници от парламента - като започнем с демографската криза - ами защо техните деца и внуци открай време не са в България ? Защо не са в Русия? Защото отдавна разбраха, че няма комунизъм, има западна демокрация! Така реват за власт, че плюнките им стигат и падат на главите им - злоупотребяват с търпението на мнозинството с 5-10 броя платени протестъри , незнаещи защо викат и падат на колене! Срам и позор, не виждат по-далече от носовете си , обругават държавата си за всичко и пред всички - ама нали в тази държава живеят и те, които сринаха банките, станаха милионери от приватизацията , нали в тяхната партия има най-много олигарси, милионери, перачи на парите, окрадени от пенсионерите, страх ги е от Гешев, че ще развърти тоягата , разчитат на другаря си Радев Решетников . Да, ама не , стига с манипулации и лъжи.
46
Дало нашия Тикеопитек разбира колко е тъп и неук? Явно не, но заграбил цялата власт в ръцете си се е обожестеил и вменил, че е единствен и неповторим! Да, неповторим в тъпотата, кражбите, лъжите, завистта, далаверите и страха да не получи Възмездие за това, че срина България, обезлюди я, ограби и разпродаде. Просташкия му език при тази кокона Ризова показа уникална простотия и колко е различен от Радев. Радев го превъзхожда във всичко, особено във владеенето на чужди езици, където Радев общува свободно и интелигентно. Ето защо Тръмп го избра за вечеря в тесен кръг. Жалко, че ни управлява такъв австралоПитек, който злепостави България навсякъде където е бил!!!!!
47
.........ЗА ДЕСЕРТ НЕМА БАКЛЯВА УТ РЕЖЕПКАТА И ВИНЕТУ ЛИЗА ГЗО НА ГРИНГО !
48
................У ИСТОРИЯТА НЕМА НИТО ЕДНО УСПЕШНО ПУСЕШТЕНИЕ НА ИНДИЯНЦИ ПРИ ГРИНГО !.......
49
Държавата ни е в стойка на колене,обърната със седалищната си част,към "великите" САЩ. На сър Доналд,му е през х.я как живеят българите обитаващи територията,която се превърна в плацдарм за американските завоеватели.Построиха се бази,където се монтираха ракети насочени към братската нам славянска държава Русия.Иначе,BG си остава най изтощената и бедна държава в Европа и далеч зад континента.Народ без гръбнак сме,затова сме на това дередже.Елементарен,полуграмотен депутат,свива по 5-6 хиляди лева на месец и е забравил простолюдието което го е изпратило в НС. 10% от обитателите на емблематичната сграда са качествените избраници,другите си вмирисват столовите като ги "натискат" с часове.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 7107
архив

Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педераси! - Глас от групичката: - Двама педераси, аз съм преводачът!

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
1379
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на официалната церемония по повод 75 години от освобождаването на бившия концлагер Аушвиц-Биркенау (ОБНОВЕНА)
x
Половината от мъжете в депресия след секс
x