ПЪРВО В ПИК! Борисов със СЕНЗАЦИОННА СНИМКА от Пловдив

Акценти

ПЪРВО В ПИК! Борисов със СЕНЗАЦИОННА СНИМКА от Пловдив

119058
на 31.10.2023
ПЪРВО В ПИК! Борисов със СЕНЗАЦИОННА СНИМКА от Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов качи крайно любопитна снимка от Пловдив, видя ПИК. На нея той позира редом до кандидат-кмета на партията Костадин Димитров и до още един кандидат за кметският стол под тепетата - останалият трети Славчо Атанасов.

препоръчано

"Партньори", пише Борисов, който на снимката изглежда видимо доволен.

По всичко личи, че Славчо Атанасов е приел да помага на Костадин Димитров в балотажа срещу кандидат-кмета на ППДБ Ивайло Старибратов. Това сериозно накланя везните в полза на кандидата на ГЕРБ, който още на първия тур имаше сериозна преднина.

Партньорството обаче няма да е само за балотажа, а се очаква то да мине и в Общинския съвет. ГЕРБ спечели 13 места в местния парламент под тепетата, а местната коалиция, която застана зад Славчо Атанасов - "Съединени за Пловдив“, ще има 8 съветника. Така двете формации ще имат 21 гласа, при необходими 26 за постигане на мнозинство.

В "Съединени за Пловдив“ личат имената на съветници, които в предишните три общински съвета, бяха в коалиция с ГЕРБ и подкрепяха партията във взимането на решения.

Припомняме, че по-рано днес Борисов направи коментар пред Соня Колтуклиева и ПИК за изборите в София, като посочи, че Ваня Григорова е по-добрият избор от Васил Терзиев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК