Вход
София
Времето в София 1 o C

ПЪРВО В ПИК! Борисов със страхотна новина за магистрала "Хемус" (ВИДЕО/СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК! Борисов със страхотна новина за магистрала "Хемус" (ВИДЕО/СНИМКИ)

на 07.08.2018
96982
40
ПЪРВО В ПИК! Борисов със страхотна новина за магистрала "Хемус" (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор: ПИК
07.08.2018
40
96982

Днес инспектирах строителството на автомагистрала „Хемус“ в участъка между Ябланица и Боаза, който се надявам да бъде пуснат предсрочно до август 2019 г. В проверката участваха и министър Николай Нанков, и председателя на Управителния съвет на АПИ инж. Светослав Глосов. Това съобщи премиерът Бойко Борисов. 

"Изпълнени са 30% от предвидените строително-монтажни работи по участъка, който се финансира от държавния бюджет. Този месец ще стартират тръжните процедури за строителството на 52 км от аутобана между п.в. „Боаза“ и разклона за Плевен и Ловеч, за да може през следващата година да започне и реалното строителство.

В момента се извършва препроектиране, за да се избегне изграждането на сложните съоръжения. Трасето ще бъде удължено с 2 км, но се спестяват около 300 млн. лв.", каза още по време на инспекцията на магистралата той. 

"Искам чрез вас българите да видят какво мащабно строителство има в държавата. Нали видяхте трасето какво е – в скалата се прави път и той ще отиде до Тетевен сега. На 15 август започваме строителството от Шумен до Търговище. През това време двата лота до Търново се търгуват в момента. Така както съм обещал на хората от Тетевен, Севлиево, Габрово, Търново, Търговище, Варна, до 2024 г. ще е готова. Догодина по това време този лот и до Търговище ще е готов. Проблемът ни е да минат всички процедури, обжалвания. Там се губи огромното време – около две години", заяви премиерът пред журналисти.

На въпрос за магистрала „Струма“ премиерът отбеляза, че в края на септември или началото на октомври ще бъде открита отсечката до Сандански.

„Те другите не харесват магистрали, те си правят магистрала до Правец”, коментира той.

„Трудно е, докато вкараме багерите, иначе започват всеки ден – като пчелички”, отбеляза министър-председателят.

„Хемус” не го е имало и няма да го има, ако не е ГЕРБ заедно с Патриотите, подчерта още Борисов.

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
Знаем ги, кучета. Висат им банските като препълнени бебешки памперси
2
Той инспектирал. Инженер по пътно строителство с ръце в джобовете инспектира нещо си. Няма ли си надзор по строителството, съставен от специалисти, че премиерът ще ходи да инспектира? Колко струва на данъкоплатците изсипването на Борисов с цялата му многобройна охрана на строежа? И за какъв изобщо се взема този човек? Той инспектира, той открива, той реже лентички, той дава парите, той решава как да гласува парламентът... Такова чудо никога не е било.
3
Не се разбира колко е страхотна новината. Ей прост народ сме. Боко спестява милиони от загриженост за хората,а ние сме неблагодарни и искаме оставки.
4
Не е трудно да се разбере. Но не е министър-председателят.
5
Гарантирано от ГЕРБ! ;)
6
Не е ли по- просто да се открие фирмата / фирмите проектирали и построили магистралата Солун - Игуменица , който е минавал оттам знае за какъв терен и за какви съоръжения става въпрос . Терена в България и разстоянието от 100 км ще е като детска игра за тези които са направили Егнатия Одос .
7
се извършва в последните 8-9 години, поради това, че изпълнителите са "обгрижвани" за допълнителни средства... Защо оня ръб на Агромах направи такова видео изказване миналата година... Или не му е дремело или са го натискали яко за "горница".... ГРОБ са партия на корупцията изначално!!!!!
8
Червените или сините боклуци колко км. магистрали са направили? За турците въобще и не питам. ;)
9
отговор на коментар
ГРОБЧЕ №8 - Най много са направили БКП до 89 година, Гробчетата нямат и 150 километра магистрали!!! Така, че сплесканяк не ръгай фалшиви новини, а вземи та се ограмоти и ще ти светне нещо у кухата лейка....
10
Незабавно да уволни митничарите от летище София,допуснали от Ливан безпроблемно внасяне от диетоложката участвала в “Черешката”,излъчено в петък от 20ч.Нациналната сигурност не е работила и въпросната е внесла в страната 2 куфара с домашна храна излъчено по ТВ...На ТВ да се наложат санкции...Прокуратурата да се самосезира и да изгледа въпросното предаване и да защити хората...За доброто на всички...
11
Да бъде инспектирано от Еуропа пътният участък—-Исперихово—-Жребичко/Пазарджишко/...Колко милиони са изхарчени и дали е завършен и отговаря ли на качеството???Успех!!!
12
Баце е като Ким Ир Сен , оня не спеше и непрекъснато мислеше за корейския народ , а Баце не почива и мисли само как да ощави българския народ !
13
Не спах от радост и възбуда от тази страхотна новина съобщена не от кого и да е, а от Бащицата. Възторжен съм, какъв човек, българин, патриот, работи 24/7 за нас. Боже, да му сила и здраве да ни управлява още 20-30 години, докато тук останат само индийските му избиратели и територията ще бъде като пустинята Сахара. Кое е е радостно, магистралата се строи, е след 20 години закъснение. Но какво са 20 години от вечността, един миг. А милионите които вече са планирани да открадне, на фона на трилионите по света са една прашинка. Толкова се е обожествил и забравил Чичо Боко, започнал е да разбира от спорта през икономиката и селското стопанство до строителството на какво ли не. А всъщност е един политически анекдот, който ние търпим, въпреки омразата и погнусата която изпитваме към него, както и към свитата крадци около него. И така, до кога ще сме най-бедно, болни и умиращи? До кога на 101 място по Свобода на словото? Това природно недоразумение унижава цял народ, дори и с появата си в ЕС или САЩ. Станал за посмешище и подигравки, но слугинажа му е удобен на всеки. Защо да го губят, слуша. А, че българина страда и бяга от тук за да живее по-добре, не ги интересува. Това не е ли геноцид? Геноцид е. Как се наказват тези които го прилагат? До стената веднага!!!!
14
ДР. АХЕ , БКП НАПРАВИХА ОТ СОФИЯ ДО ПЛОВДИВ . ТОВА Е ЗА 45 Г. А ЗА ГЕРБ , САМО ЗА СОФИЯ КОЕТО Е НАПРАВИЛ ЗА 10 Г , ОКОЛОВРЪСНО , БУЛИВАРДИ , ЗАЛИ . МЕТРО И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ . БУРГАС СЛЪНЧ. БРЯГ , ВАРНА ., ПЛОВДИВ АСЕНОВГРАД И ОЩЕ МНОГО МЕЖДУСЕЛИЩНИ ШОСЕТА. . ЗА 15 Г. ЩЕ НАПРАВЯТ , КОЛКОТО БКП НЕ НАПРАВИ ЗА 45 Г. ТАКА ЧЕ КОЙ РЪГА ФАЛШИВИ НОВИНИ ? МАЙ ЧЕРВЕНИЯ ДЕБИЛ . . ИЛИ СТЕ РАЗТРЕВОЖЕН ЗА РАЗКРИТИЯТА , ЧЕ ВАШАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВА МАФИОТСКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ . С КРАЖБИ , ПОБОИЩА НАСИЛИЕ . ВИДЯХА СЕ ВАШИТЕ СПОНСОРИ .-БАНДАТА НА МИТЪО ОЧИТЕ И ОРТАКА МУ -ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИ В БУРГАС ОТ БСП . ИЛИ И ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ . ТЕ ИЗЛИЗАТ САМО ОТ ЧЕРВЕНАТА ЦЕНТРАЛА НА ПОЗИТАНО 20 . НЕ СЛУЧАЙНО ВАШИЯТ ЧОВЕК ВИ НАРЕЧЕ ДЕБИЛИ .
15
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ до 2009 комунистите и подчинените им от т.н. СДС , дали построиха нещо ? Само съсипия и разбойническа приватизация ! БОРИСОВ е първия,който строи ! Дали крадял,не знам,но тези преди крадяха много !!!!
16
ДА СТРОИМ НЕУМОРНО ДРУГАРИ ! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО ! ВЗИМАЙТЕ СЕ В РЪЦЕ И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ ОТ ГЕРБ !
17
Колкото повече Борисов инспектира строителството толкова по-некачествено и некачествено е то. Какво точно инспектира, изводите са за вас!
18
Сигурно сте в една стая в психодиспансера! Май не ви действат хапчетата и трябва да се сменят с по-силни.
19
България е бедна при планова,субсидирана Европейска икономика.Будали са управляващите да не се възползват.Това е хиляди пъти по добра възможност от Живкивото време,България в СИВ и тн.
20
Десетките милиарди еврофондове и държавен заем ще тежат като воденичен камък на шайката, защото вместо да се използват по предназначение и българите да повишат жизнения си стандарт, те се окрадоха и изпариха, като направиха една шепа алчни неграмотници богаташи, но дали и как ще ги направят щастливи с толкова престъпни грехове
21
ДО 9 ...... БКП ( БСП ) "строиха повече от 55 години, а ГЕРБ - по - малко от 9. Аз за първи път в живота си видях магистрала през 1978 година в ГФР. Тук нямахме и представа какво е аутобан. Като толкова ти харесват "магистралите" от преди 89 год. и тези на Луканов, Виденов, Станишев (до някакъв хълм - може би обичаш алпинизма ), пътувай по тях. В кризисните години след всяко управление на БСП да строиш пътища, е най-малко похвално.
22
БРАВО ! ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ --- НАРОДЪТ Е С ВАС !
23
Той инспектира но какво точно, знае ли някой? И хабер ди няма от строителство. Нали дипломната му работа в Симеоново е била, Силата на пожарникарската струя стотносима към живота на мравките. Дошъл е да се увери, колко ще открадне от сумата определена за строителството. Основно парите му на Вирджинските острови са от строежа на Тракия. Всеки се е убедил колко е некачествен и колко пари са похарчени. Ако мислите, че се интересува за пътищата, организацията, сигурността, лъжете се. Гледа да прибира колкото се може повече, защото от САЩ са му определили срок до есента, да реши проблема с корупцията. Особено за ролите на Цацата, Шиши и неговата зависимост от тях. Тези снимки за заблуда. Като бай Тошо едно време. С текст, Пъреия вишу партиен и държавен ръководител в приятелски разговор със строители на Съвременна България. Който помни, да вижда разлика с Бай Ганьовското поведение тигава и сега? Нвма такава. А всички около него с овчи усмивки се смеят на дебелашките му шеги и радват на народняшкото му поведение. Направо потрес. Гласувайте си за него и не се чудете когато разберат, че сте българи, да се отнасят към вас като лица от долна класа. И не забравяйте да му благодарите!!
24
два километра -- зоо милиона спестени,един метър за 150 000 хиляди го строи тоя питек, за канарчета ви взима бе герберасти !
25
КАЧЕСТВОТО ГО ЗНАЕМ СЛЕД МЕСЕЦИ ДУПКИ ТА,ЧАК ЯМИ!!!! ЗА КРАДЕНЕТО, ТОЙ НЕ КРАДЕ БОКОТО , ТОЙ Е ПО БЕДЕН ОТ МЕНЕ!!!!!
26
ВСИЧКИ ДЕБИЛИ ДА КАРАТ ПО СТАРИТЕ ПЪТИЩА! КОЙТО ИМА МАЛКО АКЪЛ ДА КАРА ПО МАГИСТРАЛИТЕ! БСП ИСКАХА 12 СТ. НА КМ. ТОЛ ТАКСА, ЗА ДА ПОСТРОЯТ МАГИСТРАЛАТА - 48 ЛВ. ДО БУРГАС, БЕЗ БЕНЗИНА??? БСП СА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ, СОЦИАЛНА ЗА БЕНЧО, ЗА МИТЬО, ЗА НИНОВА, ЗА ЙОНЧЕВА.... ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО СОЦИАЛНА!
27
Тодор Живков не напразно каза че това което той е построил не можете дори и да го боядисате бе тъпанари !!! От 1956 г до 1989 г бяха построени хиляди болници училища заводи пътища десетки хиляди макар и панелни блокове атомна електроцентрала с 6 реактора Девня Кремиковци въоръжена до зъби 200 хилядна армия по села и градове никнеха като гъби едно и дву фамилни жилища и още много много строителство което направи България една напреднала във всяко отношение държава А вашият прехвален вожд построи и то със съмнително качество има няма стотина километра пътища и вие колективно се осрах-е от кеф !!! Какво друго е построил за 9 год освен една спортна зала и метро започнато по времето на бай Тошо ???
28
Браво много добро изказване двата Лота до Търново в момента се търгуват кой ще даде по голяма комисионна абе като на женския пазар
29
Формата проджект менаджер на Игнатиа Одос. е американска и се казва Kellog Brown end Root ( KBR). Ако питаш гърците, обаче, те никога няма да признаят този факт и ще твърдят, че проекта е чисто гръцки.
30
Нашият Любимец но не 13 обича да реже лентички но те свършиха а ножицата се повреди.
31
Ето какво каза той:"Това най-малко ме интересува. Има кой да си отговаря - голяма партия, винаги може и такива да се вкарат. Ако очаквате да нападна г-жа Нинова, няма да го направя. Решението в такива случаи е веднага гонене, махане и готово. Местните организации винаги могат да направят някоя беля." Отделно от него Нинова заяви, че е поискала информация кога, кой, как и защо е предложил този човек в листата на БСП за общински съветници, макар и от гражданската. Тя ги призова незабавно да напусне поста и заяви: "Този случай е образът на икономическо-политическа криминална спойка на интереси и пари. Той е ярък пример за модела на прехода.И не е единствен в страната. И не само, че няма да послушам съветите - да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя: няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край".
32
отговор на коментар
Кръв сереш, а трол червен?
33
Ти ще сереш кръв след като ти го набия в гъзъ като трактористка чувия, да eбa майка ти просташка.Правен си в гъз от пикоч. Питай баща си.
34
отговор на коментар
Голям си веселяк ,6 атомни реактора и режим на тока ,колкото до панелките е ти си знаеш щом с тях се хвалиш !А и понеже си голям фен на бай ти Тошо ,можеш ли да кажеш на кого са думите -,,СОЦИАЛИЗЪМА Е ЕДНО ГОЛЯМО НЕДОНОСЧЕ ''!Е имали по големи дебили и веселяци от вас комунягите !И виж припомни си фундаменталните трудове на бай ти Тошо ,може и да се сетиш нещо за СОЦИАЛИЗЪМА !!Хахахахахаха !Пък случайно бай ти Тошо може да е написал за масовата колетивизация ,там може и да има за строителство например на Белене,Скраверна все грандиозни строежи !
35
Вожда има пари за магистрали с дупки ама да вдигне пенсиите троино и минималната заплата тройно няма.
36
Нека да си пътува по тях народа няма какво да яде той с магистралите си само
37
1-Аз съм комуняга колкото ти си султан на Бруней 2-Режим на тока имаше много малко време и това беше защото в България работеха хиляди мощности и заводи които ако сега работят щеше да стоиш на тъмно и щеше да плащаш по 1 лв кв на АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ докато се разясни 3- Може да са били панелни ама жилища които вашият пикльо не може да санира до второ пришествие 4- Аз не ти говоря за СОЦИАЛИЗЪМА като строй а ти казвам това което е построено и се вижда и само един малоумник може да го отрече 5 Точно по бай Тошово време се закриха лагерите в Белене Ловеч и Скравена ако не го знаеш попитай майка си Това е истината приятелю но тя не е за всеки суджук !!!
38
Зоран Заев:Илинденското въстание е македонско и ако някой гражданин от България иска,нека да го чества!!!! Хак да ни е скапаната външна политика на' великана" политик Борисов.Отново продадохме историята за Македония под натиска на външни сили!!!!! Срам за България!!!!!!
39
че новия участък на "Хемус" ще бъде с 40% по евтин. Значи ли това, че до сега от построените магистрали са откраднати горе-долу половината от парите. Това е логиката. А вие ми говорите за 20,30 хиляди от некой си Бенчев.
40
ДА КАЖЕ БОГА СЛЪНЦЕ КЪДЕ ИМАМЕ ПОСТРОЕНА ОТ НЕГО МАГИСТРАЛА С 3 ЛЕНТИ ПЛЮС АВАРИЙНА. ТОЯ ХЕПТЕН НИ ВЗЕ ЗА ПРАНИ КАСКЕТИ. ОТ МАГИСТРАЛА ЛЮЛИН ЕДНОТО ПЛАТНО НЕ РАБОТИ ЦЯЛО ЛЯТО. СЕГА СЕ СЕТИХА ЧЕ БАИРА ТРЯБВА ДА СЕ ОБРУШИ И ТЕРАСИРА. Е НАЛИ СИ ВЕЛКК БЕ. НАЛИ ИНСПЕКТИРАШ. ЗАЩО ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИБЕРАТ В ПЕРНИК
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че президентът Радев е поел определен ангажимент към изтребителя "Грипен" и сега лобира за него?
Общо гласували: 8246
архив

Семейство отива на хотел: – Стая за една вечер – иска мъжът. – Голяма късметлийка сте – казва рецепционистката на жената, – обикновено той наема стая за един час.

няма нови новини
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
сега
1631
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Иван Гешев и главсекът на МВР с извънреден брифинг заради източването на НОИ (ОБНОВЕНА)
x
МЪЖКИ ПРАЗНИК: Честваме един от апостолите Христови - редки имена празнуват днес
x