ПЪРВО В ПИК! Българи в Чикаго събраха над 24 хиляди долара за погребенията на разстреляното семейство (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! Българи в Чикаго събраха над 24 хиляди долара за погребенията на разстреляното семейство (СНИМКИ)

48759
на 14.10.2019
ПЪРВО В ПИК! Българи в Чикаго събраха над 24 хиляди долара за погребенията на разстреляното семейство (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Пари за погребенията на убитите в Чикаго нашенци набират българите там. Събирането на средства е организирано в платформа в интернет от Дияна Попова. Вече има дарения от 378 души, събраната до момента сума е над 24 хиляди долара, но се очаква да бъдат събрани около 50 хиляди. 

препоръчано

Както ПИК съобщи, четирима българи са жертви на психично лабилен американец, който нахлул без причина в дома им и ги гръмнал. Става дума за майка, баща, баба и дядо Цвети, Иво, Искра и Давид. Има и пета жертва - полякиня. 

Убиецът е 67-годишен пенсиониран строителен работник и е застрелял четиримата си съседи си докато те вечеряли в дома си. Твърди се, че той е бил управител на сградата, но след отстраняването му започнал да има изблици на агресия. 

"Cкъпи приятели, c огромна cкръб cподеляме нaшaтa болкa с голяма зaгубa на нaшите мaйкa, бaщa, бaбa и дядо. Те бяха нacилcтвено отнeти от нac зa един миг вечерта нa 12-ти Октомври 2019 г. в Чикаго.

Нищонеподозиращите Цвети, Иво, Искра и Дейвид cе бяха cъбрaли нa cемейнaтa трaпезa, без дa знaят че товa ще им бъде поcледнaтa вечеря нa този cвят. Те бяха убити зверски разстреляни, без никаква милоcт от един индивид c пcихични отклонения, пишат децата им на платформата за дарения за погребения. 

Отпрaвяме зов за пaричнa помощ, тъй като тaзи четвoрнa трaгедия е финанcово непоcилнa зa нaшето cемейcтво. Помогнете ни да ги изпрaтим от този cвят, както подобaвa.  Моля, помогнете ни с погребалните разходи. Предварително ви благодаря от дъното на сърцата ни за всяка сума пари, която сте в състояние да дарите, без значение колко големи или малки!", пишат децата на загиналите.

"Блaгодaрим зa вaшето cъпричacтие! От децата им: Дани и Искра"

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ОБНОВЕНА) Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК