ПЪРВО В ПИК! Васил Божков с мистериозен пост - захапа пура и написа: Аз се върнах... (ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК! Васил Божков с мистериозен пост - захапа пура и написа: Аз се върнах... (ВИДЕО)

278524
на 15.11.2023
ПЪРВО В ПИК! Васил Божков с мистериозен пост - захапа пура и написа: Аз се върнах... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Аз се върнах. Да си върнем България. Заедно. #БъдетеЗдрави. Това написа на страницата си във Фейсбук завърналият се олигарх-беглец Васил Божков. След като се появи внезапно в родината, а съдът го остави под домашен арест, той се кротна за известно време.

препоръчано

Снимката, на която Божков е захапал любимата си пура, е на фона на храм-паметника "Св. Александър Невски", а музикалният фон е на песента на легендарните ФСБ "Високо".

Откъде се е върнал и поради що ще си връща България - отговорите са в сферата на иронията и анекдотичните предположения. 

Възможно е и да крои и политически планове, въпреки че Гражданска платформа "Българско лято" не успя да се наложи като алтернатива нито на опозиция, нито на управляващи.

Под поста се редят коментари - на почитатели и скептици.

"Вие сте моето вдъхновение!", пише екзалтирана млада дама, а потребител я репликира: "Шугър деди ли си търсим?".

"Поредният въздухар. Много се переше и знаеше от Дубай, тука млъкна и се скри като мишка", коментира Асен Ковачев.

А Светослав Симеонов добавя: "Да бе. Кой ще му повярва? Той излъга една камара хора с тия фишове, ай сега му се вържете да влезе в властта, че пак да ни излъже. Заради това сме в тоя хаос".

"Как се възхищават хора на мафиот. Е така е в България", коментира на свой ред Костадин Йовов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК