ПЪРВО В ПИК! Венета Райкова отмаря за 5 бона на турската Ривиера - ето кой заведе водещата на скъпарска почивка (СНИМКИ)

Шоу легенди

ПЪРВО В ПИК! Венета Райкова отмаря за 5 бона на турската Ривиера - ето кой заведе водещата на скъпарска почивка (СНИМКИ)

121002
на 20.07.2019
ПЪРВО В ПИК! Венета Райкова отмаря за 5 бона на турската Ривиера - ето кой заведе водещата на скъпарска почивка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Телевизионната водеща Венета Райкова избра за почивката си това лято съседна Турция. Райкова, която освен на екрана, е успешна и в писането на книги, отмаря заедно със сина си Патрик в 5-звездния хотел "Титаник Мардан палас" в Анталия.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Райкова е броила 5 бона за седемдневен престой на Средиземно море. В същия хотел преди няколко години се готвеше и футболният отбор на Ботев Пловдив.

Слуховете обаче твърдят, че е заведена там от богат турски любовник. Това не се хареса на г-жа Горещо и тя опроверга клюките по неин адрес с пост във Фейсбук.

"За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си... Да, хотела е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама... Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали", написа къде с ирония, къде с гняв тя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК