ПЪРВО В ПИК: Волтова дъга удари 17-годишно момче в София

Акценти

ПЪРВО В ПИК: Волтова дъга удари 17-годишно момче в София

25026
на 18.09.2023
ПЪРВО В ПИК: Волтова дъга удари 17-годишно момче в София

Тежък инцидент помрачи вчерашния празничен 17 септември в София. 17-годишно дете е било ударено от волтова дъга на гарата в кварта "Илиянци“, научи ПИК.

препоръчано

17-годишният младеж е жив, но с тежки изгаряния. Откаран е в болница от екип на "Спешна помощ“, които успели да го стабилизират минути след удара на хилядите волтове ток.

Инцидентът станал в 17:55 часа. Тогава напрежението от четвърти до единадесети коловоз се изключило. В 18:10 часа била установена и причината за внезапното изключване и е подаден своевременно сигнал на спешния телефон 112. 

Станало ясно, че 17-годишният младеж, се бил покачил на покрива на товарен вагон, най-вероятно, за да си направи селфи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК