ПЪРВО В ПИК: Георги Варсамов наказа жестоко изрода, наръгал куче в "Надежда". Криминално проявеният тип заплашвал и жена си с убийство

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК: Георги Варсамов наказа жестоко изрода, наръгал куче в "Надежда". Криминално проявеният тип заплашвал и жена си с убийство

543917
на 21.11.2020
ПЪРВО В ПИК: Георги Варсамов наказа жестоко изрода, наръгал куче в Надежда. Криминално проявеният тип заплашвал и жена си с убийство
Автор:   ПИК

Участникът в първия сезон на "Фермата" Георги Варсамов е наказал жестоко изрода от столичния кв. "Надежда", който бе заснет от охранителна камера как пробожда с нож бездомно куче във врата, научи ПИК. Според очевидци на ареста криминално проявеният Митко Д., задържан в късния следобед на петък от служителите на Второ РПУ, е бил видимо пострадал, най-вероятно при среща със самия Варсамов преди пристигането на органите на реда. 

препоръчано

До ареста можеше и да не се стигне, ако след разпространения от охранителни камери на търговски обект клип  Варсамов, Мартин Янчев от организацията за защита на животните "M&M" и DOG Help-BG не подхванаха моментално случая. Варсамов подаде сигнал срещу изрода във Второ РПУ, а Янчев и DOG Help-BG оказаха първа помощ на бедстващото животно.

свързани новини

Оказа се, че участниците, замесени в спасителната за кучето акция, без да подозират са предотвратили огромно нещастие, което е можело да завърши с фатален край. Следствие намесата им, полицията се задейства моментално и арестува криминално проявения Митко Д. от столичния квартал "Надежда". Според запознати с разследването, срещу същия индивид имало оплакване за опит за убийство над жена му и то само преди около седмица. При ареста, в дома му е било открито оръжие.

След задържането на надежденеца е образувано досъдебно приозводство, а с оглед криминалното му досие, участниците в петъчната спасителна акция се надяват полицията да си свърши работата, за да не живеят близките му със страх за живота си и не дай, Боже, да си стигне до инциденти с фатален край. Потребители на социалните мрежи коментират, че преди няколко дни задържаният е излязъл от клиника, а опитите за убийство на жена му били повече от един. 

Преди ареста на Митко Д., за кратко време се е организирала огромна група от бивши спортисти, яки момци и охранители, отзовали се на призива на Варсамов за издирването на мъжа, заснет от охранителните камери на квартален магазин малко пред 8.30 ч. на 20 ноември. Бившият участник във "Фермата" и друг път е бил моторът на операции за спасаването на изпаднали в беда животни и е взимал отношение по случаи на човешко насилие над тях.

До мащабна наказателна акция над мъжа, наръгал кучето, не се е сгитнало, тъй като полицията е пристигнала по-рано от групата мъжкари, готови на всичко, за да защитят беззащитните създания из улиците. "Докато съм жив ще защитавам животните, нека всеки, който се осмели да причини болка на бездомно куче, да го знае!", чуван е да казва Варсамов.

"Кученцето е прегледано и ще се оправи, защото раната не е дълбока според лекарката и не е нужно да се шие!Хората от магазина, които се грижат за него от много години, ще се погрижат това да не се случи пак, но са съгласни да бъде дадено за осиновяване и прибрано при някой в къща с двор! Има и протокол от лекаря, че кучето е с прорезна рана, който ще приложа в полицията! Моля някой да отвори сърцето си за него и да му намерим дом!", призова Мартин Янчев от организацията в помощ за животните "M&M". 

Той добави още: "Благодаря на Второ районно за бързата и адекватна реакция! Извършителят е арестуван! Моля, ако има свидетели на предишно подобно посегателство от негова страна, да информират служителите на районното. Доколкото разбрах има такова".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това