Вход
София
Времето в София 7 o C

ПЪРВО В ПИК: Георги Харизанов с разбиващи разкрития за ДСБ и главсека Емил Мачиков

ПЪРВО В ПИК: Георги Харизанов с разбиващи разкрития за ДСБ и главсека Емил Мачиков

на 17.05.2019
43138
31
ПЪРВО В ПИК: Георги Харизанов с разбиващи разкрития за ДСБ и главсека Емил Мачиков
Автор: ПИК
17.05.2019
31
43138

"Заема ли официално длъжността “главен секретар на ДСБ” г-н Мачиков и ако да - с какъв договор? Ако не - защо се представя за такъв и на какво основание?  

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Издирват главния секретар на ДСБ за имотни измами - той си сменил фамилията

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Издирват главния секретар на ДСБ за имотни измами - той си сменил фамилията

Политическата трансформация е често срещана в България....

на 08.04.2019

Ако г-н Мачиков е назначен за главен секретар на ДСБ, защо от години не са му плащани осигуровки и същият от 2013-та насам е с прекъснати здравноосигурителни права?", това гневно написа в профила си във "Фейсбук" политическият анализатор Георги Харизанов. Въпросите си той публикува в обръщние към Радан Кънев и Атанас Атанасов.

Ето какво пише Георги Харизанов в социалната мрежа: 

Уважаеми г-н Радан Кънев

Неуважаеми г-н Атанас Атанасов.

На фона на безспирните Ви призиви за законност, справедливост и за спазване на високи етични стандарти в политиката, няколко въпроса, свързани с главния секретар на ДСБ Емил Мачиков, поставят огромно съмнение пред искреността на намеренията и посланията ви и претенцията ви за носители на свещения политически морал. 

А именно:

- Заема ли официално длъжността “главен секретар на ДСБ” г-н Мачиков и ако да - с какъв договор? Ако не - защо се представя за такъв и на какво основание?

- Ако г-н Мачиков е назначен за главен секретар на ДСБ, защо от години не са му плащани осигуровки и същият от 2013-та насам е с прекъснати здравноосигурителни права?

- Вярно ли е, че г-н Мачиков е бил назначен в ДСБ два пъти за по един месец преди четири-пет години, веднъж на граждански и веднъж на трудов договор, и ако да - защо тези договори са прекратени?

- Вярно ли е, че г-н Мачиков от поне 6 години насам няма никакви официални доходи /освен тези два договора с ДСБ за по месец/, и ако да - с какви пари живее? 

- Откъде и как г-н Мачиков получава средства, за да се издържа и да пътува из страната, и защо тези средства не са декларирани и обложени с данъци, както повелява закона?

- Ако г-н Мачиков не плаща данъци и осигуровки и няма официални трудов договор и приходи, можем ли да обмислим вероятността да имате “черна каса” на партията ДСБ и да му плащате в кеш от нея?

Разчитам на точен и коректен отговор, който да се покрива с претенциите ви за законност, справедливост и спазване на правилата.

В противен случай ще сте поредните политически ментета, изповядващи принципа “слушай ме какво говоря, а не ме гледай какво правя”.

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Крадец на желязо с 8ми клас и интелект на скарида-политически анализатор хахаахх
2
Като Започнем да Трепем Руските Терористи от БКП-БСП Първи ще Бъдат Сините Комунисти от Съюза на Държавна Сигурност-СДС, Създаден от Съветския Гражданин Андрей Карлович Луканов и Техните Л-АЙНА -„ДСБ”, „Дай България”, „Демократична България” ! СДС Имаше Цялата Власт за Цял Мандат Между 1997 и 2001 Модина, Включително и Президент. -Прие ли Закон за Декомунизация-НЕ ! -Забрани ли Руската Терористична Славяно Комунистическа Партия БКП-БСП-НЕ ! -Осъди ли Комунистически или Милиционерски ИЗРОДИ за 45 Години Геноцид и Убийства на Българи-НЕ ! Вместо Това Какво Направи Драгалевския Циганин Костов Агент на Санкин от ГРУ Преминал През ТЯСНА Специализация в Матушка Русия: 1. Даде Нефтохима на Руските К-опелета от Лукойл и Техния Наместник Валентин Златев. 2. Даде Газта на Руските Говеда от Овергаз и Техния Гавазин Сашо Дончев. 3. Даде Втори Канал на Националната Телевизия - Би Ти Ви на Правешкото Комунистическо Ченге от ДС Красимир Гергов. 4. Лижеше Задника на Руския Чифут Чорни и Деляха Печалбата от Изкуствено Подържания Монопол на Мтел. 5. Даде Авиокомпания Балкан на ХАЗАРИТЕ от Гад Зееви ! ИЗВОДЪТ: ЧЕРВЕНИ, СИНИ, ЖЪЛТИ, ТУРКО, МУТРО КОМУНИСТИ И МИЛИЦИОНЕРИ - СМЪРТ ЧРЕЗ РАЗСТРЕЛ ! Комунистите и Милиционерите на са ХОРА и Нямат Права, Само Задължения-да Напълнят МОРГИТЕ и ще ги Напълнят ! Руските Окупатори Докараха 1944 Година Комунистите и Милиционерите от Селата с КАРУЦИ, Ние Българите ще ги Прибираме Обратно с КАТАФАЛКИ. Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина. Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета. Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА! Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
САМО Н Е Д Я Л К О, СЕ ПРИБЛИЖАВА ДО ТЕБ, ПО -МАЛЪК Е, НО ПЪК ПО-МИРИЗЛИВ...
4
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя Започнах...........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
5
Гласуването е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, Изборите НЕЗАКОННИ ! Който Гласува на Задунайски Избори е К-ОПЕЛЕ ! Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е К-УРВА ! Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт ! Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ ! Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА ! Истинския БЪЛГАРИН Ходи на Избори в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Само с ОЛОВО, ДИНАМИТ и ТЕНДЖЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ ! Партии с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ. Избори с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ. Власт Придобита от Незаконни Партии Чрез Незаконни Избори е НЕЗАКОННА. АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ. НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. ДА СЕ ЛИКВИДИРА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
6
Четете сайтоветеАфераИФрогнюз, за да видите какво е разбиване на ТИКВЕНИЯ БАНДИТИЗЪМ.
7
Е беше време бавноразвиващия със 8 ми клас, крадец на тръби дебил да избухне и да направи дисекция на нещо което въобще не разбира но така е с кадрите на Шайката компетентни по всички въпроси дебили крадци с 8 ми клас АНаЛизатори.
8
Марксистко -ленинското гейзерче ще види ЕП през крив макарон да отива при ментора си мавъра и дс-агента гнома!
9
Пруститутката Харизана на умряло куче нощ вади. Но пък интерестното е, че не е ясно откъде се е докопала до лични данни. Ако Мачиков се уплаче, Харизана ще ходи в 6-то РПУ да пише и ще я въдворят да мие плаца в поделение на МВР за 14 дни по УБДХ и ,че я предопредят да не изкарва дохуди по нетрудов и неморален начин.
10
...ВИНАГИ СЪМ ГОНИЛ ОБРАЗА И СМРАДНЯТА НА ГЬЗА, ...ПРИЗНАВАМ, С Н Е Д Я Л К О СМЕ В БЛАГОРОДНО СЪРЕВНОВАНИЕ...
11
Дааааа, четете АФЕРАиФРОГНЮЗ, за да разберете какви бандити ни управляват.
12
Най добре русофилски гейзер да гласуваш на майкати на уя а след 26 май да и докараш зет!
13
TOZI XARIZANOB LIE KOITO PRECAIKA NAPOITELNI SISTEMI A SEGA 6TE PRECAKA I POLITIKATA GARANCIA
14
А вярно ли е че жена ти има трима тъпкачи които и го набиват на смени бе мухльо ???
15
Ние тия лилаво-зелени комунисти не ги искаме в съдружие с нашата крушовска овцъ оти са от доносник нагоре събрани, Ръбанчо, Ицо-пинокиото ,дс -генерала гном ,мавъра от драгалевци и менторите им банкера беглец василев и прокопиев -прокобата! Ортаци с агнешките главички никога мир на праха ни след 26 май си отиваме при червеите!
16
със сменена фамилия за прикриване на миналото. И тези претендират, че ще оправят държавата
17
Малоумници, платени от Позитано 20, копи-пейст червените наброски на Нинова и Радев! Да си тъп е предимство за всеки БСП-ар и тъпанар! Войнстваща посредственост и агресивна идиощина!За всичко да се търси вина от Бойко, дано да му писне и пусне малко фандък - служебно правителство за няколко месеца кражби на Радев и Нинова! Където се разрови на червени фекалии се размирисва, всеки ден скандали с червените мафиоти! Като Чума са БСП олигарсите, спонсорирали Нинова и Радев!
18
Вие сте единствената т.нар. медия,която манипулира -и+ на коментарите.Нали Близалко Близалков,шебек такъв?
19
Не ,твоят баща русофилски гнусен п-едал има трима тъпкачи ,а брат ти е омъжен като теб !
20
На Геш чепа му да ядеш !!!
21
Писането на правила за другите е любимото ми занимание.
22
Бил е твърде млад и зелен , когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. ДядO мY по майчинA линия не е Yбит в зAтвоPA в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите, yбит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил паapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, кандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генерал от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниiтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните и ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Година по късно Caмоковеца откупува Бойчо от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взревена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов и го препоръчва за охранител на Симеон Брокера. Тиквата им опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. в Това време задочно е учил във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на различни хора които случайно са минавали покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава глъсната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
23
Борисов: „Призовавам избирателите да ни простят за кражбите и да гласуват за нас на 26 май !“ Цветанов: „В ГЕРБ сме честни, всеотдайни и защитаваме националния интерес.“
24
ДСБ са агенти на БКП,БСП.Те разбиха старото СДС и сега искат да прилъжат гласове от т.н.дясно!Тпва са ДС БКП слуги нещастни!Те искта да докарат на власт БСП и Рунмен Тъпото за да участват и те,ДСБ и същите са и Да Бъулхгария и т.н.
25
Този с квадратната глава се оказа голем разбивач. Разбива, разбива а тези които разбива все остават неразбити. Взел се е на сериозно, директор на нещо си от рода на Бурите и ветровете. Така си е забил езичето у гъ,,о на Бащицата, ме е резонен въпроса, кога диша и как се храни?
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Въпросът е, какъв е този долнопробен изрод Харизанов - престъпник, който е осъждан многократно и не е получил обществено възмездие, въпреки, че го счупиха от бой. Крадец на тръби, изрод без никакво образование, освен начално и приятел на дебилът Борисов по крадливо-мутренска линия. Борисов, ти си изрод, ако разчиташ на този бетер да те прави приемлив пред народа.
29
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
30
Ха, ха, ха, крадливото, тръбно недоразумение пак го нарязаха в коментарите като крадена тръба за напояване !
31
Евала Гоше, направил Си страхотна ДИСЕКЦИЯ на Премиера МУТРА. ДА ЧЕТЪТ ако можат ЛАИЦИТЕ. Истината е такава.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9075
архив

Петка и Чапай карат самолет.

- Петка, уредите?

- Двайсет!

- Какво двайсет, бе?!

- А ти какво "уредите"?

няма нови новини
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
сега
1290
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ГОРЕЩО: Ето ги най-чувствените пози според размера (18+)
x