Вход
София
Времето в София 29 o C

ПЪРВО В ПИК! Георги Харизанов с тежък коментар за скандала между Волен Сидеров и Горан Благоев

ПЪРВО В ПИК! Георги Харизанов с тежък коментар за скандала между Волен Сидеров и Горан Благоев

на 13.03.2018
67240
28
ПЪРВО В ПИК! Георги Харизанов с тежък коментар за скандала между Волен Сидеров и Горан Благоев
Автор: ПИК
13.03.2018
28
67240

Скандалите свързани с лидера на "Атака" Волен Сидеров не стихват. След като скочи на своя коалиционен партньор Валери Симеонов, Сидеров вчера влезе в студиото на БНТ "Още от деня" разярен. Той се нахвърли върху друг водещ от националната телевизия - Горан Благоев, като го нарече "агент на соросоидните общества". Сидеров дори намекна, че водещият трябва да напусне БНТ. 

Не закъсняха и реакциите не само на приятели, но и на почитатели на Благоев. Един от тях се оказа политологът Георги Харизанов. 

Ето какво написа той във Фейсбук:

Горан Благоев е водещ на едно от най-смислените и централно попадащите в категорията "обществена функция" предавания по БНТ - "Вяра и общество".

Ако на някой политик това не му харесва - нека постъпи като всеки друг обикновен зрител, какъвто всъщност е, и да смени канала. Дистанционното е за тази цел.

А това че никой не попита "експертите" по Гундяев защо БПЦ не отиде на вселенския събор и каква е позицията на РПЦ по искането на Македонската Църква, си остава за сметка на всички придворни лизачи, които за свое най-голямо нещастие НЕ СА и никога няма да бъдат на нивото на Горан Благоев.

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
Руската бляскава Волен
2
Браво!ГОРАН Благоев е голяма лъжица за русороба бОлен Желязков..!
3
Има ли нещо от което Харизанов да не разбира?
4
Точно така правя"'скъпи " Харизанов , като видя Боко и Благойчо Горанов (който е толкова тенденциозен) по ТВ - то и излизам от всякакви телевизии! Писна ми!
5
добре знаеш до ден днешен щеше да си останеш в ЯМБОЛ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВЕШКИЯТ ЗА ДА ДОЙДЕШ В СОФИЯ ДА ЖИВЕЕШ ТРЯБВАШЕ ИЛИ В КРЕМИКОВЦИ ИЛИ В ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ ДА РАБОТИШ .
6
Разпищолването на управляващите мина вякакви граници. Но при мутренското управление, свързано със заплахи и рекетиране друго не може да се очаква. Не знам някой дали се е изненадал от поведението на Сидеров. Чудя се само защо журналистите си мълчат. Ама и те хляба си пазят.
7
Волен е за Гинес! Няма друг, способен да се скара с толкова много хора за единица време!
8
До кога ще ни натрапвате тъпоъгълника Харизанов,който освен,че играе тенис с Питека няма други качества.
9
Сега очаквайте да гракнат Биковия и Шайката. То това е антуража на Боко...а забравих и оня Гърневския от майните.....
10
Харизанов е тъп,безпардонен,слабограмотен гербераст.
11
Давай Вова!...
12
Не съм фен на Сидеров, но е прав, че Горан Благоев често тълкува историческите факти пристрастно, преднамерено, необективно. Обществената БНТ не може да бъде трибуна за тиражиране на политическите вкусове и симпатии на водещи като Горан Благоев. Колкото до Харизанов - не си заслужава да бъде коментиран!
13
Не съм фен на Сидеров, но е прав, че Горан Благоев често тълкува историческите факти пристрастно, преднамерено, необективно. Обществената БНТ не може да бъде трибуна за тиражиране на политическите вкусове и симпатии на водещи като Горан Благоев. Колкото до Харизанов - не си заслужава да бъде коментиран!
14
Давай Волене, ще викаме Курво-о-о на площада на тия соросоиди като Благоев и Харизанов.Бог да пази Светиня му от Банкя ..
15
......ГЛЕ СА СМЕТКАТА ВИ....ПЛЕМЕ НА ТАПИ ТАПИ АМБАРЕФКИ....КИРИЛ И МЕТОДИ....ДВАМА....ПЛУЗ ЛЕВСКИ И БОТЕВ ....ДВАМА....И ТЕЗИ ОПЛУТИ ОТ ВАС ДООЛНО ПЛЕМЕ...ЛЕВСКИ ПРЕДАДЕН И ОБЕСЕН ....БОТЕВ ЗАСТРЕЛЯН....ОТ ВАС !....ЧЕТИРИМА ДО ТУКА.....ЗА 1300 ГОДИНИ ?.....ДАИБА МАИКЯ ВИ ТАТАРЗКА ЧЕРКЕЗКА !....А БОШКО БАЦО ЦЕЦКО ЦАЧКА ....ТАКИЕ 4 !....ЧЕТИРИ МИЛЬОНА !.....А ?.....ИМАТЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ?.....ИМАТЕ УИ !....ИМАТЕ ЕДНА ТИКВА ЗА СИЦКО !....УНИСЕХ !......
16
Днес, между 10.00 ч. и 12.00 часа са откраднати 8 бр. чугунени капаци от улични шахти по бул. "Симеоновско шосе" в близост да сградата с № 88, в която се помещава ТВ "Европа". Има свидетели- очевидци. Минути по късно, беше арестуван извършителят. Лицето е осъждано за кражба на държавно имущество, то е с незавършено основно образование, работи паралелно в Института за дясна политика и като изпълнителен директор на ТВ "Европа", от скоро. Откраднатите от него чугунени капаци са предадени на пункт за вторични суровини в кв. "Симеоново". По нареждане на Делян Методиев Цацаров извършителят на кражбата беше освободен за да възстанови капаците. Лицето ( Георги Харизанов) върна капаците на местата им. При товаро-разтоварните работи беше подпомогнат от водещия в ТВ "Европа" Антон Тодоров. Предварителното производство няма да бъде образувано.
17
Този Харизанов не е ли онзи дето окраде напоителни системи ,за да си купи златен часовник за 200 бона!
18
.......НА КОЛЕНЕ ПРЕД РУСКИЯ ИМПЕРАТОР ЧЕРВЕИ ПРУКЛЕТИ !....ПУ !....ЧЕРВЕЯ НЕМА КОЛЕНЕ !.....КУГА ИМАТЕ ТАКИВА ВЕЛИКИ КОТУ .....ЧЕХОВ РЕПИН ЧАИКОВСКИ РИМСКИ КОРСАКОВ ГЛАЗУНОВ ШОСТАКОВИЧ СУВОРОВ НАХИМОВ КУТУЗОВ ЖУКОВ МОЕ ПРЪДИТЕ НА ИЗТОК !.....КВО ИМАТЕ...... БАЦО ?....И АЗИС ?.....ШО НЕМАТ ЧЕРВЕИТЕ КОЛЕНЕ ?.....ШО СА НЕБЛАГУДАРНИ БУЛГАРИ ВУЛГАРИ.....ВУЛГАР !.....ПО ТОЧНО НЕ Е КАЗАНО !.....СЛАВА НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОР !....ЗА СВОБОДАТА......КОЯ БИЛА РОБСТВО ЗА ВАС !....ЛЕЛЕ !....
19
"България продължава да бъде най-бедната страна в ЕС. Една голяма част от българите не получават нищо от икономическия растеж. Така средностатистическите пенсионери са на границата на бедността, а голяма част от близо 2 милиона пенсионери оцеляват благодарение на собственото производство в градините и помощ от децата им." Корупцията, икономиката, починена на олигарси, и политиката на строги икономии, провеждана през последните години от консервативното правителство на Бойко Борисов, са основните причини за стагнацията на България - според изданието. - Някогашният бодигард на партийния и държавен ръководител по времето на социализма Тодор Живков се оказа устойчива фигура в българската политика. България е и политическо изключение в ЕС. Според бившия министър на правосъдието Христо Иванов в страната в действителност няма ляво и дясно крило, а разделението Изток или Запад, Москва или Брюксел е значително по-важно. Докато Социалистическата партия няма вече нищо социалистическо в себе си, а се превръща в консервативна партия за застаряващи, обърнати към миналото членове, Борисов имаше възможността да доразвие модела на власт от Живково време – бюрократичен елит, който знае как да използава апарата на властта и имитира прилагане на законите, но следвайки своята собствена логика."
20
„Досега се присмивахме на „Планът Сидеров” само защото включваше мухлясали опити за национал-социалистически провал в икономиката. Сега се оказва, че „Планът Сидеров” включва пренаписване и заличаване на историята на Република България. В новата версия ги няма хилядите българи, борили се и загинали през вековете заради род, родина, вяра и свобода. Няма ги възрожденците, няма ги борците за църковна независимост, няма ги националноосвободителните движения, революционните комитети, хъшовете и хайдутите. Според „Планът Сидеров” България, разбираш ли, се появява от нищото в мига, в който войските на Руската империя минават Дунава. Дотогава тук, видиш ли, е имало вакуум. Нищо. Ами не. Нищото сте вие - тези, които заради копейки плюят на историята си, на родът си, на вярата си, на родината си. Не ви е срам!“ – Георги Харизанов, 09.03.2018 г.
21
Когато скъпият гостенин започне да се държи нагло, учтивият стопанин му показва вратата. Ако не го направи – край с достойнството му, той е слуга. Когато патриархът на Русия оскърбява България, президентът на България пише нота. Ако не го направи – приел е ролята си на слуга. Единственото, от което разбира Русия, е позицията на силата, господар и подчинен - това е и друго няма. Затова и изказването на Симеонов по повод назначения им патриарх, ще бъде разбрано правилно, и ще получи необходимото уважение. +++ „Човек, който може да каже, че в средата на XIX век не е имало българи, и така да плюе на цялото Ранно Възраждане, на Паисий, на Софроний, на Неофит Рилски, на Васил Априлов, на Иван Богоров, на Чинтулов, на Бозвели, на Иларион Макариополски, на цялата първа фаза на Църковните борби, че дори на Славейков и Раковски... Каквото и да се каже, е малко. Никога, никога българин не е обиждал така България, народа ни, нацията ни, наследството ни. Никое мекере, хюмне, предател и .брикч.я не го е правил. И затова Сидеров не заслужава тези думи. Много са му. Но той просто не е българин. Думите му са думи на човек, който е продал повече от рода си, продал е душата си.“
22
На Георги Харизанов бих му забъркал в копанката на прасето и да грухти около нея
23
Много лошо се получи със злополучното посещение на Кирил при нас.Срещу признанието за историческата роля на Българската църква за утвърждаване на православието в Русия,той се опитва пак да ни надене руския хомот и ние трябва да сме благодарни на всичкото отгоре.И то в стойка "МИРНО".Както виждаме само президента се отзова веднага.Като партийно и военно подчинен човек той днес каза следното:"Като президент аз ще работя за възраждане на добрите отношения с Русия,които бяха нарушени през изминалите години от други хора."От това по-голямо предателство към посоката на развитие на България аз не виждам,направо е за импийчмънт.
24
Сачмата го е налапала на Путин да мадата. Дали малкото Сачме не е с 50% руска кръв.???
25
Атака и болния Сидеров не са патриоти и е време да бъдат отлъчени от "Обединени патриоти".Там Воля има напълно заслужено място.Търговските отношения с Русия не бива да се смесват с политическите.От това трябва да се пазим,заради тях и комунизма им сме толкова назад в Европа и ни избягаха децата.Вижте къде са децата на нашите комунисти,не са в Русия,нали!!!!!!
26
Изпълнителен директор на това предприятие беше Георги Харизанов. Човек не завършил средно образование защото "имал друга работа", когато е трябвало да учи, според него. Този Мърльо е боядисвал огради на детски градини, когато е бил забелязан от активист на ГЕРБ. Дадена му е задача да лепи афиши на ГЕРБ, лепил ги е бързо и на високи места. Благодарят му и го назначават за изп. директор на "Напоителни системи". Той започва да краде също както краде началника на ГЕРБ, но в по-малки размери. Осъден е. Трътлестият ходатайства пред Делян Методиев Цацаров и Харизанов е назначен в "Канал-3", изживяваше се като "водещ" в същата телевизия, собственост на "Кой", за който "Кой" той и Беновска надуваха цяла година кожените свирки по жълтите павета. Ядосах се и ще взема да нa e б а Фандъкова.
27
Харизаният разбира от всичко. Категоризира и дава становище по всякакви проблеми и скандали. Как пък веднъж не проговори за своя опекун и за надробеното от него ? Как все вожда му е прав и непогрешим ? Почти в бог го е превърнал. Строи му пиедестал и мавзолей в едно. Явно и от такива слуги има нужда !
28
Харизаният разбира от всичко. Категоризира и дава становище по всякакви проблеми и скандали. Как пък веднъж не проговори за своя опекун и за надробеното от него ? Как все вожда му е прав и непогрешим ? Почти в бог го е превърнал. Строи му пиедестал и мавзолей в едно. Явно и от такива слуги има нужда !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Чапаев стои със страшен махмурлук. По стената пълзи хлебарка. Той вдига пистолета и стреля в нея: – Стига си тропала така с крака, гадино!

 

няма нови новини
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
сега
2121
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Днес алкохолът и лекарствата действат като наркотик. Вижте защо!
x