ПЪРВО В ПИК: Голямата любов на Антон Хекимян вдигна сватба (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК: Голямата любов на Антон Хекимян вдигна сватба (СНИМКИ)

576412
на 29.12.2020
ПЪРВО В ПИК: Голямата любов на Антон Хекимян вдигна сватба (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Докато Антон Хекимян се е отдал изцяло на кариерата си и с оглед новата му ръководна позиция в Би Ти Ви едва ли скоро ще си намери булка и ще се задоми, то семейството на бившата му приятелка Василена Гръбчева се разраства. През октомври, само след 9 месеца майчинство, бившата репортерка се завърна в ефира на Нова телевизия повишена като водещ на сутрешните новини. Освен с позитиви в кариерното си развитие, блондинката изпраща годината и с чудесно събитие в личен план - сватба. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Пред олтара са застанали обаче на Василена и половинката й, а нейната зълва - Ваня Цекова. Сестрата на неврохирурга д-р Асен Цеков, която е диломиран магистър по дентална медицина към Факултета по дентална медицина на Медицински университет и член на Български зъболекарски съюз, е казала заветното "Да" на своя избраник  - предприемача в сектора на Зелената енергия Орлин Калев, проучи ПИК.

На сватбата на зълва си голямата любов на Хекимян е била шаферка заедно с поп певицата Мария Илиева. Приказното тържество е било в началото на ноември. Църковния си брак младоженците са сключили в църквата "Света Неделя", а гощавката е била в хотел "Маринела", където за доброто настроение на сватбарите като водещ на вечерта се е погрижил Драго Драганов. 

След като задомили сестрата на д-р Цеков, сега в родата всички очаквали и самият той да мине под венчило с красивата новинарка. В началото на декември се навършиха 2 години от първата среща на Василена и Асен. Работата на Гръбчева като репортер ги запозна. Тя бе изпратена да заснеме репортаж за мотористите от "Sofia Riders", които всеки месец се грижат за комплекса с деца с увреждания в град Роман, за да им помагат с провизии и продукти от първа необходимост.

"Преди точно две години този репортаж промени живота ми. Срещна ме с НЕГО! Момчето със зеленото яке, голямата усмивка и още по-голямо сърце. Уговорихме си среща на една бензиностация с идеята да разкажем за д-р Цеков, неврохирург на мотор, грижещ се за изоставените деца на България. Заедно със Сафи, който дойде в почивния си ден, пътувахме до гр. Роман и обратно. Две години по-късно нищо не е същото, а е още по-хубаво! Даже вече сме трима! И колкото и наивно да е, и тривиално, най-хубавите неща в живота се случват когато най-малко очакваме! Благодаря ти, Асен Цеков, че се съгласи да разкажем историята ти, макар и с много убеждаване, за да можем днес да я създаваме заедно!", трогна с признание в деня на годишнината си Василена.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК