ПЪРВО В ПИК: Голяма радост за Бойко Борисов - изненадаха го с бебе от тв водеща

Епицентър

ПЪРВО В ПИК: Голяма радост за Бойко Борисов - изненадаха го с бебе от тв водеща

450175
на 25.07.2023
ПЪРВО В ПИК: Голяма радост за Бойко Борисов - изненадаха го с бебе от тв водеща

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Чудна вест зарадва лидера на ГЕРБ покрай всичките проблеми в сглобката с ПП-ДБ. Изненадаха го с бебе от тв водеща.

препоръчано

Бившият премиер е научил по-рано днес, че Георг Георгиев, един от най-доверените му депутати, е станал баща на момиченце.

Сутринта неговата съпруга - тв водещата Виолета Манчева, е дала живот на дъщеричката им. Бебето е кръстено с прекрасното име Мариана.

"Майката и бебето се чувстват добре", призна щастливият баща. 

Припомняме, че преди 11 месеца лидерът на ГЕРБ кумува на сватбата на водещата на централните новини на "България он ер" Виолета Манчева и председателя на младежката организация на партията Георг Георгиев.

Малцина знаят, че именно Борисов е виновникът да се стигне до тази сватба, тъй като сам подканил младите да се вземат след 4-годишната връзка. "Нали знаеш, че не понасям беззаконие около мен", пошегувал си Борисов с Георг Георгиев и така го накарал най-сетне да вземе Вили за жена.

Георг и Виолета първо сключиха граждански брак в ритуалната зала в Банкя, а в края на септември се венчаха на църковен ритуал в Троянския манастир.

Това е поредната сватба, която Борисов организира в ГЕРБ, а след това става и кум. Сега най-вероятно му предстои и да стане кръстник на Мариана Георг Георгиева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК