ПЪРВО В ПИК! Делян Пеевски с важен призив към Главчев и кабинета

Епицентър

ПЪРВО В ПИК! Делян Пеевски с важен призив към Главчев и кабинета

210506
преди 4 часа
ПЪРВО В ПИК! Делян Пеевски с важен призив към Главчев и кабинета
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Призовавам премиера Главчев и кабинета за оказването на помощ за бедствието в Босна и Херцеговина! Трябва да сме заедно, когато удари стихия или бедствие. Това пише в съобщение до медиите председателят на ДПС и на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски. 

препоръчано

“Сполетялото бедствие в Босна и Херцеговина, погубените невинни човешки животи, унищожените пътища, сгради и критична инфраструктура са повод за съпричастност, но на първо място за мобилизация за помощ от близките народи и държави.

Призовавам министър-председателя Димитър Главчев, министъра на отбрана ген. Атанас Запрянов и началника на отбраната адм. Емил Евтимов за спешна реакция и организация за оказване на реална помощ. Като съседи и приятели, ние на Балканите трябва да сме заедно, когато удари бедствие или заплаха.

България има силата, ресурсите и е време да ги използваме, за да помогнем на тези, които сега се нуждаят най-много. Това е моментът да покажем, че не сме безразлични и безучастни към болката и страданието на другите“, пише Пеевски в съобщението.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК