Вход
София
Времето в София 4 o C

ПЪРВО В ПИК: Десислава Атанасова посече Корнелия Нинова: Още помним лъжите на Йончева, Мая Манолова и Кирил Добрев!

ПЪРВО В ПИК: Десислава Атанасова посече Корнелия Нинова: Още помним лъжите на Йончева, Мая Манолова и Кирил Добрев!

на 07.10.2019
86087
27
ПЪРВО В ПИК: Десислава Атанасова посече Корнелия Нинова: Още помним лъжите на Йончева, Мая Манолова и Кирил Добрев!
Автор: ПИК
07.10.2019
27
86087

Кампанията за местните избори е в разгара си, а с това и предизборните обещания, които кандидатите дават. На челна позиция като абсолютния популист може да бъде поставена Мая Манолова, която не е ясно точно от къде е подкрепена, от ляво ли от дясно ли, но се появява на събития с БСП.

Една от основните тези на Манолова е, че има проблем с боклука в София и тя хвърля бомба след бомба по темата, без никакви доказателства, точно по примера на своите побратими от БСП Корнелия Нинова, Елена Йончева и Кирил Добрев. По този повод получи словесна плесница от депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова. 

Ето какво написа Атанасова: 

Още помня среднощните постове на Таско за замърсената вода на София - оказа се пълна лъжа.

Помня лъжите на Мая Манолова и Кирил Добрев, които твърдяха, че ще бъдат отнети жилищата на всички, които участват в националната програма за саниране.

Помня и Елена Йончева и всичките й "разкрития".

ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ

И като споменах думата лъжа, някак си логично е да спомена и Нинова, която вчера е избълвала поредната такава.

Корнелия казала, че в Разград "цъка екологична бомба".

Госпожо, нека Ви разясня, тъй като идвате в Разград само за час и само преди избори.

Миналата година община Разград изготви работен проект за изграждане на 3-та клетка на депото за отпадъци. Стойността му е 5,5 мл. лв., - средства, които ги има по партидата от отчисленията в РИОСВ на общината. Предстои обявяване на поръчки за изграждането.

Едновременно с това беше извършено геодезическо заснемане на съществуващото депо, което показа, че в него има капацитет за депониране за още 2 години - до 2021 г.

Така, че твърденията Ви са плоска лъжа.

Ясно е, че преди избори и след лов се лъже най - много, но при вас май е без оглед на периода.

Изборите, ще минат след 22 дни, но нарицателното Ви име ще остане завинаги.

Сподели:
Напиши коментар »
(27)
1
Права е. ............................................................................................................................... Лая Костинбродска, е с Московска диплома за уруспия със специалност как да обслужва устно дърт партиен член от политбюро, е учела за комсомолска гейша. След промените, с тая си диплома е назначена да обслужва, братя Галеви, Фози, Ванко -1, братя Диневи и още стотици знайни и незнайни червени олигарси, ограбели българите, като са ги докарали до абсолютна бледност. Защо иска, да смени 8 000лв. заплата с три пъти по малка, и куп държавни привилегии като на активен борец не е ясно, ако не се канеше пак да обслужва олигарсите, и да краде със тях от милиардите за София. Само как Костинбродската шафрантия се кълнеше, че ще работи за хората и срещу монополите, за които като депутатка ковеше закони. Само как се молеше пред Борисов, за да я направи омбоцман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива курабия! И за благодарност ухапа премиера по ръката, и хоп пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия. Да не би пък да я държат с някой компромат, или снимки, както за гаджето на кмето вибратор не е ясно но ясно, че софиянци няма да предпочетат, една червена брантия, пред едина читава кметица. Кон за червена кокошка, няма как да стане...
2
днес имам хрема и нищо не помирисвам ,ела да ме прободеш ! Сержант от НСО
3
Проклета да е Костинбродската шаврантия.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Щом тази се изказва значи Герб тотално удариха дъното! Така е когато нямаш качествени кадри!
6
НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ НАРОДА --- МАНОЛОВА , МАЯ ! ОТ МИНАЛОТО СИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ! МАНОЛОВА --- ЧЕРВЕНОГЪЗА РАЗПОРЕТИНА ДО КОСТИТЕ , КОТИНБРОДСКИТЕ ЛЪЖИ , БРАТЯ ГАЛЕВИ , ЛИЧНАТА ПОДКРЕПА ЗА БЕЗГРЪБНАЧНОТО / ОРЕШАРСКИ / , КОЙТО ОГРАДЍ ПАРЛАМЕНТА С ЧЕРНА ЖЕЛЯЗНА ОГРАДА ! НАРОДЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗЛЪГАН ! НАРОДЪТ НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ ! БИТА КАРТА !
7
ей главанак , не подсещай хората ,че и аз имам едно червено и не много светло минало :(
8
Тъп и злобен поглед , никакъв интелект и компетентност , а който го е стоварил това нещо в София на хранилка , трябва да е изключителен безродник , гаврещ се с българските граждани ! Няма Род , няма Родина щом до тая са стигнали за интерес !
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
.............ГАНЬО АИДИ СИ НАПРАИ ДАРЖАВА .....БЕЗ ТИКВИ ЦАЧКИ И Е ТАКИЕ ДРУГИЕ !......БАЦО ТА СМУЧКА УТЗАДЕ .....ГЕИЕС УТПРЕДЕ !......МИ УРЗУЛА ТА ГА ЛАПА !......А ОН МЕКИИ !.......КВО ?.......МА ГЛУУПОЗТИ НЕЛИ ?......НЕЕ ВЕРНО ШЕИ СТЕ НЕШТАСНИ !......
11
.............БЕЗ БАЦО ЗАКРИВАТ БУЛГАРИЯ !.......
12
Защо Десислава не се е подмила!?Мирише!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Мая поне става още за eбaнe а ти само умиpисваш обстановката
15
Ами прибери си я в Дупница Бе , или в Кюстендил! Че на Игнатов възлюбената тогава най става за кмет,на всеки ъгъл ...червен фенер!
16
Не трябва да се позволява на соросоидната паплач БСП+деривати,с едноуставника Радев,да се докосват до власт,дори за няколко месеца!Обещали и на Нинова да я назначат на мястото на Бойко, Фатмакът Радев е луд мегаломан с наполеонов комплекс!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Тази Мая толкова много бомби хвърли,че ние ряпа да ядем,но като замахна този път и падна дипломата Ѝ като видях,че Е Снайпериска вече не летим да бомбандираме страх лозе пази......Но със това червено потниче мяза на Лъвъ на паметника Шипка.......????
19
Щом безпринципната дуловка се появи на амбразурата, значи ГЕРБ са я закършили!
20
И ние помним, дуловска слугиньо, селяндурка и свиркаджийка на увисналите кожички на една СИКаджийска мутра от Банкя! И ние помним как мъжът ти "спечели" едни търгове за милиони! И как ги открадна! И ние помним колко си тъпа, проста и неграмотна и как целия психо диспансер в един дунавски град ти се подиграваше! Само че ти, нали си много проста, мислеше, че дъждец ръми! Хайде, бягай да се изкъпеш, че много засмърдя, дори и в този перверзен и мръсен сайт засмърдя ужасно!
21
Ха, ха, ха, дуловската "балтийка"много обича да посоча и громи противниците си и нали за това я наричат"тежката артилерия"на герберската простотия! Какво им трябваше на главаначетата от порно-сайтчето ПИК да я пускат/ами като няма други желаещи да се цапат в кенефа/и сега като никнат коментарите, яко ще се посмеем!
22
Десоооо, Помниш ли Валентин Кралев от Окорш-биологичния баща на сина ти?Преди да го застрелят в Силистра,той живееше с теб и беше зарязал жена си с две малки деца.Ти беше му съсипала семейството. А оня в Русе те взе с копеле. А помниш ли как всичко куцо и сакато те мина в къщи,хижи,тавани,мази,коли,гори. Много тиня,Десо,много смрад. Евтина проститутка,това беше. Тук ти се носи славата. Никоя не можа да те надмине. Най-големия резил за Дулово. Няма да пиша как те наричат.Ти знаеш. Но и с ракета да литнеш срещу Манолова или Нинова,пак не можеш да ги стигнеш. Нямаш произход,нямаш възпитание,нямаш интелект. И си лекувай хламидиите.
23
Браво бай Амете, жеуезен си и истински. Да си жив и здрав и все така мъжко, честно момче. Май си повече българин от повечето от нас.
24
Изми ли я най-после ма, дуловска минeтчийкe ?
25
Tова е много добре,че ПОМНИТЕ,но КЪДЕ отидоха тези 50-86 МИЛИОНА предназначени за Вашите КОЛЕЖКИ "доктор" Атанасова???????????????????????????????
26
Червената злоба е опасно нещо ! Толкова злоба има наслоена в червените другари , че сами се отравят в нея! То не бяха вулгаризми и простотии ! Издули жилите ,зачервени и истерясали в безсилието си пред "народната любов" , другарите виждат как все повече се оитдалечават от мечтите си някога да дойдат пак на влст ! Борисов ви го разясни, другари - за изборите ще стане ясно , че не сте повече от 200 000 члена ! ( Вие наистина приличате на членове , мозъка ви е като на член, мислите като член ) . Само че българинът веднъж дава да го цакат ! Помнииии ,помни кучето !
27
Нунев казва на тази,активирай се,че при едни предсрочни парламентарни избори,трябва да ти търся място.Знаеш,че русенци не искат и да ти чуят името.Някой малоумник от герб,отново ще изпищи.Прогонена от Русе,в 43-тото НС,"голямата"се спря в Монтана.Там някой абдалин,гръмна като панаиржийси балон.За 44-тото НС,дуловската представителка,изяде хляба на един галфон от Търговище.Да се гласи някой от Шумен,Добрич,да се размине с 45-тото НС,защото Деса трябва да е вътре.Така се правят избори!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 25362
архив

Дискотека. Младеж отива при мацка:
– Ще може ли да се запознаем?
– Може…
Запознават се…
Младежът:
– Да отидем на бара да изпием по джин с тоник?
– Да отидем…
Отиват, сядат, пийват.
Младежът:
– Да излезем да се поразходим?
– Да излезем…
Излизат. Минава малко време.
– Какво ще кажеш да отидем у нас?
– Да отидем…
Отиват.
– Какво ще кажеш да се съблечеш и да легнеш?
Мацето се съблича и ляга. Младежът стои нерешително. Мацката:
– Какво чакаш?
– Честно да ти кажа… никога не съм стигал до след джин с тоник…

няма нови новини
Днес: 172
hot
най-четени новини в момента
сега
3109
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: България се прощава с великата Стоянка Мутафова. Сбогом, Госпожа Стихийно бедствие! - стотици й се покланят в Сатиричния театър (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Семействата да пробват различни сексуални техники на нови места
x