ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов отново в съда в четвъртък - опитен магистрат гледа делото

Епицентър

ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов отново в съда в четвъртък - опитен магистрат гледа делото

118694
преди 7 часа
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов отново в съда в четвъртък - опитен магистрат гледа делото
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 10 октомври от 10:00 часа Софийски апелативен съд (САС) ще гледа мярката за неотклонение на Джейхан Ибрямов, който е в ареста от 2 октомври, когато беше заловен, на паркинг край София, да приема 100 000 лева - белязани - от бизнесмена Мирослав Тодоров, обвиняем за злоупотреби с ДДС.

препоръчано

Според Софийска градска прокуратура парите са били предназначени за купуване на гласове за предстоящите избори на 27 октомври.

На 5 октомври Софийски градски съд остави в ареста кандидат-депутата на “Алианса за права и свободи” Джейхан Ибрямов, чийто имунитет беше свален от ЦИК и от председателя на парламента Рая Назарян.

Съдия Вера Цветкова ще бъде председател на съдебния състав, който ще гледа мярката за неотклонение на Джейхан Ибрямов на втора инстанция, научи Соня Колтуклиева.

Съдия Цветкова има над 29 години юридически стаж. През 1994 г. е била стажант-съдия в Софийски градски съд. В периода 1996 – 1998 г. е съдия в Районен съд – Свиленград, като от 03.02.1998 г. е негов председател. От 01.04.1998 г. е съдия в Софийски районен съд, като от 16.12.1998 г. заема длъжността „заместник-председател“ на Софийски районен съд, а от 30.01.2006 г. е съдия в Софийски градски съд. От 05.01.2009 г. и към момента е съдия в Софийски апелативен съд. Членове на състава са М.Лазарова и П.Гунчев.

От САС обясниха, че съставите се определят в края на всеки месец за целия следващ месец. Делата по мерки за процесуална принуда се разпределят на случаен принцип от компютър след постъпване в съда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК