ПЪРВО В ПИК! ДПС отлюспи от редиците си кмета на Хитрино (ОБНОВЕНА)

ТЕМА

ПЪРВО В ПИК! ДПС отлюспи от редиците си кмета на Хитрино (ОБНОВЕНА)

35142
на 14.06.2017
ПЪРВО В ПИК! ДПС отлюспи от редиците си кмета на Хитрино (ОБНОВЕНА)

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

"Изключихме от партията кметът на Хитрино Нуридин Исмаил и общинския председате на ДПС Мустафа Ахмед", разкри зам.-председателят на парламентарната група Йордан Цонев. 

препоръчано

Причините за чистката са чл. 6 от устава на партията, за неизпълнение задълженията. Основната причина е, че сигналите от гражданите в Хитрино са твърде много, за това че възстановяването на Хитрино не върви съобразно техните очаквания. Цонев допълни, че няма прозрачност в общинската организация и в частност в Общинския съвет. 

Йордан Цонев обясни още, че няма никаква информация за всички събрани средства след трагедията там, а кметът се държи арогантно и не дава информация на никого и по никакъв начин.

„Сайтът, който трябва да поддържат и допълват със средствата, които се събират и изразходват, може да проверите, че в няма никаква информация”, заяви Цонев пред журналистите, като ги призова да отидат на място и да видят какво се случва в Хитрино.

Според депутатът от ДПС дали има злоупотреба с финансови средства предстои да бъде проверено, а той не не се ангажира да дава оценки от парламента. 

Припомняме, че премиерът Борисов беше направен почетен гражданин на Хитрино именно от кмета Исмаил.  Министър-председателя и Исмаил работиха в тясна връзка по време на трагичната катастрофа, като до този момент не е имало оплаквания за липса на информация. И взаимно се уверяваха колко добри приятели са.

По думите на Цонев обаче, хората се оплакват, че няма никакъв ред във възстановявавено и никой не знае какво се случва. "Ние се надяваме, че вие медиите ще обърнете внимание на този случай", призова отново депутатът. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК