ПЪРВО В ПИК! Екшън в Нова: спряха предаване с Мутафчийски!

Животът днес

ПЪРВО В ПИК! Екшън в Нова: спряха предаване с Мутафчийски!

394222
на 19.04.2020
ПЪРВО В ПИК! Екшън в Нова: спряха предаване с Мутафчийски!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сериозни технически проблеми в Нова телевизия. Това съобщи на зрителите водещата на "Неделята на Нова" Мая Костадинова. Така информационното предаване, което се излъчва всяка неделя, прекъсна един час по-рано.

препоръчано

Заради техническите проблеми на Нова телевизия няма да се състои и анонсираното по-рано интервю с председателя на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса проф. Мутафчийски.

Все пак водещата изрази надежда, че техническите проблеми ще бъдат решени до централната новинарска емисия на телевизията и разкри, че въпросите към гостите в предаването ще бъдат зададени през следващата седмица.

По информация на агенция ПИК причина за техническите проблеми на Нова тв е проблем с един от пултовете, който пуска живите предавания на телевизията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК