Вход
София
Времето в София 25 o C

ПЪРВО В ПИК! ЕКШЪН В СУ: Мощен скандал между студенти заради група на гейове и лесбийки в учебното заведение

ПЪРВО В ПИК! ЕКШЪН В СУ: Мощен скандал между студенти заради група на гейове и лесбийки в учебното заведение

на 19.01.2018
71138
21
ПЪРВО В ПИК! ЕКШЪН В СУ: Мощен скандал между студенти заради група на гейове и лесбийки в учебното заведение
Автор: ПИК
19.01.2018
21
71138

Страшен скандал гърми в Софийския университет "Св. Климент Охридски", научи ПИК. Причината е първата по рода си студентска организация, която ще защитава гейовете и лесбийките в университета. Създаването на групата "Студентско общество за равенство" предизвика сериозни сътресения в учебното заведение.

ЕЛИТЪТ СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Политици и интелектуалци за опасността от третия пол

ЕЛИТЪТ СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Политици и интелектуалци за опасността от третия пол

Предложението на Министерски съвет за ратифициране на...

на 19.01.2018

Студентски клуб "Единство и сила" изпрати до медиите отворено писмо, в което категорично осъжда дейността на новосформираната организация.

"Напомняме на уважаемите същества с неясен пол, че на територията на Алма матер действат Конституцията и законите на Република България. А там е предвидено равенство между всички хора независимо от техния пол, цвят на кожата, вероизповедание и т.н. И всеки, който си мисли, че може да се поставя над тези закони, мястото му не е тук. В СУ, студентите са тук, за да учат, да повишават своята квалификация и умения, не да си играят на трети, пети и Бог знае какъв пол. Не да следят кой какво е казал, намекнал или просто си помислил", пишат от студентски клуб "Единство и сила".

Публикуваме без редакторска намеса цялото писмо на недоволните студенти"

ОТВОРЕНО ПИСМО

До студентите на Софийски Университет „Свети Климент Охридски”

Уважаеми Колеги,

От електронни медии разбрахме, че група анонимни хора (не ги наричаме колеги, защото не знаем дали са студенти), не желаещи да се представят пред студентската общност, са основали някаква „тайна полиция”, която да се поставя над законите в Република България, да следи, да донася и слухти сред студентската общност. Става дума за „Първата по рода си студентска организация за равенство и борба с всякакви форми на дискриминация, нетолерантност и агресия във висшето ни образование вече е факт“, пише един от сайтовете.

“Студентско общество за равенство” си поставя за цел да реагира на случаи на хомофобия и трансфобия в държавната институция и да повишава осведомеността сред студентите и преподавателите относно теми, свързани с ЛГБТИ общността.Това ни напомня много на едни отминали времена, където това нещо съществуваше не само в Университета, но и в държавата.

Ние, от Студентски клуб „Единство и сила” напомняме на уважаемите същества с неясен пол, че на територията на Алма матер действат Конституцията и законите на Република България. А там е предвидено равенство между всички хора независимо от техния пол, цвят на кожата, вероизповедание и т.н. И всеки, който си мисли, че може да се поставя над тези закони, мястото му не е тук. В СУ, студентите са тук, за да учат, да повишават своята квалификация и умения, не да си играят на трети, пети и Бог знае какъв пол. Не да следят кой какво е казал, намекнал или просто си помислил.

Категорично се противопоставяме на всякакви опити за пропагандиране на ЛГБТИ и всякакви други организации на сексуална основа, тъй като смятаме, че не им е мястото в което и да било учебно заведение.

Призоваваме, уважаемият господин Ректор, да не подкрепя по никакъв начин подобни анонимни провокации, които водят до разделение на студентската общност!

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(21)
1
видите ли ЛГБТ трепайте ги до дуупка ако парадират за специални права...
2
комунистическата швестерка кво искимтя по въпроса? беше много активна за рада дълбоката! и за слави!
3
А Боко Тиквата главният пидал на републиката ко изминджа по въпроса?
4
https://www.youtube.com/watch?v=vkAyxfJ40ik
5
Разпрани гейове и дебели говеда,наричащи се момичета,искат от Тиквата права,защото той е един от тях!
6
И всичко това се случва при положение ,че тази прословута ТРЕТОПОЛОВА конвенция още не е ратифицирана.А представяте ли си какво ни очаква,ако тази Конвенция мине през Парламента ? ? Ужас и Содом и Гомор ! ! !ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ТУК ? ? ? ? ИМА ЛИ КОНСТИТУЦИЯ ? ? ? ДО КОГА ЩЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ ТАКИВА АНТИ-ЧОВЕШКИ ОТРЕПКИ ? ?
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Лошото е ,че искат да посягат на децата,на детската невинност, на детската чистота - и още в детската градина . Това вече е нацизъм +комунизъм+ сексуални извращения +....в действие. И откъде да дойде? И комунизъм и нацизъм ,и садизъм и....идват от Запада- най - извратената и кървава цивилизация в човешката история .
10
Град Ню Йорк преди почти две години обяви 31 пола. В БГ има 32 пол- герберски политик- хуманоид(хомос герберикус) който е готов на всичко, за да докопа материални благинки в името на увеличаване на задните бузки + значително увеличение на талията +значително увеличени времеседенето в WC.
11
,Прави ми впечатление,че думата "Комунизъм" се ползва за щяло и нещяло. Както всички знаят, през времето на така наречения "комунизъм"тези персони бяха недолюбвана и дори отхвърляни от обществото и управляващите тогава.Сега наследниците на тогавашната партия също категорично отхвърлят това явление, а от "демократичния " запад и проевропейски ГЕРБ настойчиво ни налагат еднополови бракове, с голям ентусиазъм ни показват как министри еднополови щастливо сключват брак. Къде тук виждате КОМУНИЗЪМ, или така по навик всичко което не ви харесва е плод на омразния комунизъм.По този начин насочване омразата и негативизъм в грешна посока.
12
Бой по хюмнетата
13
СМЕШНО ИЛИ ТРАГИЧНО... ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА СЕ НАПЪВА ДА БЛЕСНЕ... БОЙКО СЕ НАПЪВА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ. ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ И ЧУЖДОПОКЛИННИЧЕСТВО... НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И НА ЗАПАД НЕ ГО ДОЛЮБВАТ... ШЕНГЕН, ЕВРОЗОНА - ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.........
14
Аз подкрепям третополовите!Искам да станем като братска Швеция,където детето си избира полът,когато стане на 18 години!
15
В статията " Джендър: последният аватар на прогресистката идеология", Автор: Беренис Льове, "Фигаро" авторката обяснява на аудиторията основните тези на джендър-идеологията, но НЕ ги пропагандира. С нейна помощ ние лесно и бързо разбираме дълбочината на проблема, пред който се оказваме. Всичко това е опит за унищожаване на цивилизационния модел на християните, според който всички сме божи чеда, мъже и жени. Според тази рептилска религия родителите имат вина, ако третират детето като момче или момиче- в зависимост от неговия пол. Защо? Защото, според тях, новороденият е "свободен, неутрален, неопределен". Безполов елемент. За нас остава изводът, че джендър-идеологията е религия на рептили, на не-хора. Остава да зададем един важен въпрос- кога и как чиновниците от Европейския Съюз ни продадоха на рептилите?
16
Цитат от статията "Джендър: последният аватар на прогресистката идеология" Автор: Беренис Льове, “Фигаро". Авторката описва на разбираем език опорните точки на джендър-идеологията, но НЕ ги пропагандира. "Тази малка дума Джендър (genre) - привидно безобидна, но натоварена със страшни постулати, които не мога да развия тук - бе измислена, за да изрази това предполагаемо радикално разединие. Полът (sexe) препраща към анатомията, към биологичното, Джендърът (genre) към културата, историята, между които нямало никаква връзка. Джендърът е полова и сексуална идентичност без секс. Амбицията на джендъра е да сложи край на идеята, че е сигурно следствието от плътската даденост до идентичността. Става дума на всеки да се върне хипотетичната първоначална неутралност, която му е била е открадната още при раждането и, както ще видим, именно в момента на родителската декларация пред гражданското състояние." Изводът и тук е ясен: малкото момченце гледа пишката си, но си казва, че докато не му се върне хипотетичната първоначална неутралност няма да я използува. Хора, как се оказахме продадени на тази рептилска джендърна религия?
17
Преди повече от един век е имало брожения срещу трамваите в София. Дошли от Европа, от Брюксел по-точно. Сега изобщо няма подобни брожения. Невежото простолюдие тогава са ги възприемали за опасни и са се страхували. Невежеството има проявления по всяко време и под всякаква форма. Та и този "барабар Петко с мъжете", Ал. Симов ...
18
сигурно си евродепутат(ка)?
19
Стига с тие .едераси бе - писва ми от душевно болн- да се рекув2jm7ат и толкова!
20
"Гост" (19-ти), кои "тие .едераси" са те подгонили пак тебе? Било то насън, било наяве?
21
баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Син отишъл на вилата на баща си на гости. Поживял няколко дена и след това една сутрин казал на баща си:
- Тате, защо не махнеш този кенеф в двора. Направи нормална тоалетна в къщата. Излагаме се пред съседите.
- Ти не ми давай акъл! – казал бащата. 
– Моят клозет не пречи на никой. Стои в дъното на двора, до оградата, близо до реката. Не се вижда от дърветата.
- Тате, това е гадно. Никой вече не ползва такива клозети в двора.
- Стига-а-а! – сопнал се бащата. 
- Не ме поучавай. Клозетът си остава там където си е.
- „Хубаво!” - помислил си сънът. 
- „Аз нощеска ще реша въпроса радикално”.
През нощта синът станал тихо от леглото. Промъкнал се в гаража. Запалил колата и бавно, бавно с колата, бутнал клозета в реката.
На сутринта бащата влиза разярен в кухнята:
- Ти ли бутна клозета в реката? – попитал бащата.
- Няма такова нещо. – заоправдавал се синът.
- Не ме лъжи. Ако си признаеш, това е половин грях и ще ти простя. Миналата година синът на съседа счупи стълбата им. Призна си и баща му не го наказа.
- Е добре. Аз бях! – признал си синът.
Пляс, пляс. Бащата плеснал два шамара на сина си.
- Ама тате, защо? Нали каза, че ако си призная, ще ми простиш. Съседът как е простил на сина си за счупената стълба?
- Да ама, когато съседското момче счупи стълбата, баща му не е седял на нея, както аз седях в кенефа...

няма нови новини
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
сега
2830
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! БСП внася подписи за извънредно парламентарно заседание - гледайте НА ЖИВО!
x
ОТКРИТИЕ! Учени намериха начин за ранна диагностика на Паркинсон
x