ПЪРВО В ПИК: Ето го пребитото с метална тръба и паве куче Бруно, чийто инквизитор бе осъден на 7 месеца затвор (СНИМКИ 18+)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК: Ето го пребитото с метална тръба и паве куче Бруно, чийто инквизитор бе осъден на 7 месеца затвор (СНИМКИ 18+)

25597
на 13.03.2019
ПЪРВО В ПИК: Ето го пребитото с метална тръба и паве куче Бруно, чийто инквизитор бе осъден на 7 месеца затвор (СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди дни мъж от София бе осъден на 7 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок за жесток бой над куче, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

препоръчано

Преди година и половина, през лятото на 2017, подсъдимият качил кучето в колата си и го е откарал в ж.к. "Връбница 1" - далеч от дома си, за да го пребие. Завързал устата му с хартиено тиксо, сложил го в бял сезалов чувал на земята, след което го пребил с тръба, удрял го в главата с паве. Причина за жестокостта е, че кучето ухапало собственика си по ръката и крака.

Полуделият садист причинил на кучето си тежка фрактура в областта на черепа, както и оток и кръвонасядания в областта на главата, кръвоизливи в двете очи и двете ноздри, както и трайно увреждане на дясното око. Наложило на животното да бъде направена спешна операция за отстраняване на очната ябълка. 

Днес кучето Бруно дължи живота си на доброволците в Общинския приют в Горни Богров, на човека, позвънил на тел. 112, на полицая, приел сериозно престъплението, извършено срещу Бруно и на д-р Габриела Панкова, част от медицинския екип на "Екоравновесие".

Ето как доброволците разказват за случая "Бруно": "Чудовището-Мъж го сложи в черна пластмасова торба. И много спокойно, докато Бруно все още помахваше с опашка, мислейки, че това е игра, завърза торбата. Много добре я завърза. После я опакова с тиксо, така че кучето да не може да мърда повече... дори и с опашка... И после Мъжът взе една метална тръба, и с извратено удоволствие започна да удря торбата, в която беше най-добрият му приятел. Пак, и пак, и пак... Под съпровода на писъците на кучето. Пред погледите на целия квартал. И когато от торбата не се чуваше никакъв звук, той довърши наказанието на това, което 20 минути по-рано беше размахалия опашка Бруно... с едно паве".

Най-горните кадри са непосредсвено след жестокия побой с тръба и паве, следствие на който Бруно губи зрението на едното си око

Днес зверски пребитият Бруно живее втори живот, заедно с осиновителите си в Германия

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК