ПЪРВО В ПИК: Ето го терорът на Минчо Спасов в метрото - с него бил и Еленко Божков (ВИДЕО)

Политика

ПЪРВО В ПИК: Ето го терорът на Минчо Спасов в метрото - с него бил и Еленко Божков (ВИДЕО)

144435
на 21.07.2020
ПЪРВО В ПИК: Ето го терорът на Минчо Спасов в метрото - с него бил и Еленко Божков (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

МВР разпространи видеокадри от вчерашната акция на Минчо Спасов и компания, с която спряха метрото в София. Тя бе определена от анализатори и граждани като терористична, а днес стана ясно, че цяла мотриса с хора е била спряна в тунел за няколко минути и хората са изпаднали в паника.

препоръчано

На двата клипа, пуснати преди минути от полицията с разрешение на наблюдаващ прокурор, се вижда как на метростанция „Климент Охридски“ трима са натиснали бутони за аварийно спиране на мотрисите. На кадрите се виждат Минчо Спасов и Станислав Трайков, които бяха арестувани и обвинени за хулиганство, като вече са пуснати под гаранция от 1500 лв. Има и трети мъж с маска, за който свидетели съобщават, че е Еленко Божков. Официална информация за неговото присъствие по време на скандалната акция от МВР обаче няма. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК