ПЪРВО В ПИК! Закопчаха Руди Гела в Габрово, докато раздава торбички на “Продължаваме промяната” (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ПЪРВО В ПИК! Закопчаха Руди Гела в Габрово, докато раздава торбички на “Продължаваме промяната” (СНИМКИ)

720391
на 19.09.2022
ПЪРВО В ПИК! Закопчаха Руди Гела в Габрово, докато раздава торбички на “Продължаваме промяната” (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Два пъти закопчаха със скоби джипа на Радостин Василев, водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово. Невероятно, но факт, представящият се за проспериращ спортен адвокат, който е декларирал наличието на 140 000 лева в брой, не си е платил таксата от 1 (един) лев за “синя зона”.

препоръчано

Руди Гела спира на паркинга на площад “Първи май” и тръгва по пешеходната зона да раздава торбички с логото на “Продължаваме промяната”, придружаван само от пиара си Кирил Веселински, който беше на заплата от 14 000 лева е Министерството на спорта, видя човек на ПИК.

Прехапаните устни на ренегата от четата на Слави издават вътрешното напрежение на външно нахакания и самонадеян плевенчанин, изпратен в Габрово заради протестите срещу него в родния му град, но сблъскал се с мижав интерес от страна на местните избиратели.

Както ПИК неотдавна съобщи, става въпрос за “Мерцедес 400", очевидно внос втора употреба. На 20.11.2019 г. е първоначалната му регистрация с временен номер СВ 8450РВ.

На 18.12.2019 г. получава номер СВ7171РК. Собственик е "Кристална вода" АД. На 18.01.2022 г. е прекратена регистрацията. На 18.01.2022 г. регистрацията е подновена с номер СВ8385ТА.

На 21.01.2022 г. е регистриран договор, с който "Кристална вода" продава автомобила на "ПРОМОСЕЙЛ"ЕООД.

На 25.01.2022 г. е регистриран договор, с който "Промосейл" ЕООД го продава на "ВИП ЛИЗИНГ 2019" ЕООД, който го регистрира с номер СВ5555РВ.

Като депутат от “Има такъв народ” и министър на младежта и спорта, Радостин Василев не е декларирал джипа в нито една от имуществените си декларации пред КПКОНПИ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО) ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК