ПЪРВО В ПИК: Изчезна Венелин Петков...

ГОРЕЩО

ПЪРВО В ПИК: Изчезна Венелин Петков...

180649
на 17.02.2021
ПЪРВО В ПИК: Изчезна Венелин Петков...
Автор:   ПИК

Уволненият директор на Би Ти Ви Венелин Петков изчезна. Случаят обаче не е от компетенцията на органите на МВР, а се касае за личен избор. Доскорошният главен в нюзрума на частната телевизия е изтрил профила си в социалната мрежа Инстаграм, който понапълни със съдържание, откакто остана без работа, забеляза ПИК.

препоръчано

С изчезването си от Мрежата, бившият телевизионер явно е решил да наложи ембарго върху личния си живот, след като снимките му родиха не една и две новини по негов адрес.

Ако трябва да бъде описано ежедневието на Петков след уволнението, то изглежда долу-горе така: големия кабинет и високата заплата отстъпиха мястото на тегели из ливадите край Бистрица и ашладисване на дръвчетата в двора на семейната къща.

Най-вероятно редовното му присъствие из медиите е подразнило Петков и той е прибегнал до опцията, даваща право на потребителите да изтрият профила си в Инстаграм.

Откакто не издава заповеди в телевизията, Венелин е на доброволно заточение с половинката си Николета Маданска в Панчаревското село.

Работният ритъм и липсата на всякакви делови срещи, които изискват всеки себеуващаващ се мъж да поддържа спретнат аутфит, вече са оставили своя отпечатък върху доскорошния първи в нюзрума на Би Ти Ви. Безработният Петков е пуснал посребряла брада.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV - Премиерът Борисов: Правителството ще отпусне 4 267 000 лева за музикалните творци на свободна практика (СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК TV - Премиерът Борисов: Правителството ще отпусне 4 267 000 лева за музикалните творци на свободна практика (СНИМКИ)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това