ПЪРВО В ПИК: Кирчо на купон с червено вино след срамния ден, родил кабинета "Франкенщайн" (СНИМКИ) 

Акценти

ПЪРВО В ПИК: Кирчо на купон с червено вино след срамния ден, родил кабинета "Франкенщайн" (СНИМКИ) 

143153
на 06.06.2023
ПЪРВО В ПИК: Кирчо на купон с червено вино след срамния ден, родил кабинета Франкенщайн (СНИМКИ) 

Кирил Петков, Асен Василев и още неколцина от верните им пажове от "Продължаваме промяната" цъфнаха като банкянски магнолии на парти с много червено вино, часове, след като се роди правителството "Франкенщайн" с ГЕРБ, видя ПИК.

препоръчано

Двамата съпредседатели на харвардската формация, разбира се, следвани от пиар-пудела им Найо Тицин, плюс Даниел Лорер и Калина Константинова, уважиха лично събитие на Кирчовата жена - официалната, от Канада. 

В столично заведение Линда Петков събра колегите на мъжа си и семейни приятели, за да им разкаже любимите си безглутенови рецепти. 

Загубилите изборите на 4 април, но завърнали се във властта благодарение на ГЕРБ, се откроиха сред присъстващите. За тях освен здравословни хапки домакинята бе подсигурила няколко вида червено вино.

По Джонтраволтовата усмивка на Кирил Петков от снимките става ясно, че след днешния позорен парламентарен ден той е на седмото небе, че "Промяната" отново е на власт, въпреки че на парламентарните избори българският народ излъчи друг победители - ГЕРБ.

Победителите обаче станаха победени, а тази вечер Кирчовците пиха по едно...  

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК