ПЪРВО В ПИК! Кметът на Орландо с шокиращи подробности за залавянето на стрелеца (ВИДЕО И СНИМКИ)

ЧАС ПИК

ПЪРВО В ПИК! Кметът на Орландо с шокиращи подробности за залавянето на стрелеца (ВИДЕО И СНИМКИ)

25135
на 12.06.2016
ПЪРВО В ПИК! Кметът на Орландо с шокиращи подробности за залавянето на стрелеца (ВИДЕО И СНИМКИ)
Автор:   ПИК

"Преговори нямаше, наложи се да рушим стени с бронирана кола", каза Бади Дайър

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шокиращи подробности разказа кметът на Орландо Бади Дайър за освобождаването на заложниците  в нощния глуб. Наложило се да се рушат стени, за да може операцията да приключи успешно, предаде РИА Новости. 

препоръчано

Петдесет души загинаха , 53 пострадаха при стрелбата в гей клуб "Пулс", нападателят беше ликвидиран от полицията след тричасова битка. 

"Заложниците бяха на две различни места. Около 5 до 8 души бяха в една стая със стрелеца, останалите - около 15-25 човека, бяха в друго изолирано помещение. Ние пробихме стената на втората стая с брониран автомобил и така можахме да евакуираме заложниците", разказва кметът. 

"Стрелецът отвори вратата, излезе от стаята и започна да стреля. В този момент го застреляха", добави Дайър. По думите му, 39 души, включително нападателят, били намерени в помещението на клуба. Девет от тях починали в болницата, а други двама - на улицата край клуба. 

На въпрос дали са били водени преговори със стрелеца, кметът отговори: "Преговори нямаше". Но имало някакъв обмен на реплики между полицаите и заподозрения.

Превод ПИК!

 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК