ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в истерия - откровено заплаши "другарите", гласували за Цацаров

Политика

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в истерия - откровено заплаши "другарите", гласували за Цацаров

158236
на 12.12.2019
ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в истерия - откровено заплаши другарите, гласували за Цацаров
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кръв се лее в парламентарната груба на БСП. След като вчера 27 от депутатите не се съобразиха с авторитарното мнение на Корнелия Нинова и подкрепиха Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ, днес соцлидерката е в истерия, готова да реже глави на "другари", гласували за Цацаров. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Ето какво пише Нинова в декларацията:

По повод гласуването на председател на КПКОНПИ и разпространяваната невярна информация, че парламентарната група на „БСП за България“ не е имала политическо решение, заявяваме, че на общо събрание на групата, проведено на 10.12.2019 г., с гласуване беше прието политическо решение – не подкрепяме кандидатурата на Сотир Цацаров“.

 Против това решение гласуваха само трима депутати. Беше взето решение - който има друго мнение, да се възползва от член 58, ал. 4 на Правилника за организацията и дейността на Народното събрание и да изрази различната си позиция от трибуната на парламента. Чл. 58 ал. 4 дава възможност "на народен представител, който има мнение, различно от това на ПГ, да го изрази в рамките на 3 минути".

Никой от гласувалите за Сотир Цацаров не направи публично това.

Парламентарната група на „БСП за България“ има политическо решение за неподкрепа. Всеки, който не се е съобразил с това, носи своята лична отговорност.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК