Вход
София
Времето в София 6 o C

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в шок от Румен Радев - президентът вледенен с лидерката на БСП и иска поста й, не я поздравил за празниците

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в шок от Румен Радев - президентът вледенен с лидерката на БСП и иска поста й, не я поздравил за празниците

на 11.01.2019
162203
54
ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в шок от Румен Радев - президентът вледенен с лидерката на БСП и иска поста й, не я поздравил за празниците
Автор: ПИК
11.01.2019
54
162203

Отношенията между Корнелия Нинова и Румен Радев са вледенени, което е повод за поредната истерия на лидерката на БСП, научи ПИК от свои източници сред червените. Бившата синя приватизаторка се опитвала да прикрие пред електората, че от два месеца не общува изобщо президента, но най-близките й са свидетели на нервността й по този казус. 

Соцлидерката била в истерия, че президентът не й се обадил да й честити и празниците - нито Коледа, нито Нова година. Двамата не са се чували месеци наред, а Нинова била бясна от този факт. Водачката не червените се притеснявала, че Румен Радев все повече се опитва да се разриничи от нея персонално и вече не поддържали никакви контакти.

Според социалистите именно Радев бил най-силният й коз за предстоящите избори, като Нинова смятала да го използва, за да възвърне доверието на избирателите си. Държавният глава обаче все по-открито показва, че иска да заеме нейнияат пост - лидер на опозицията, и не смятал да играе по нейната свирка. 

Отношенията им започнали да се вледеняват около избора за нов боен самолет. Радев се почувствал предаден, че нито един от социалистите не вдигнал врява за избирането на американските F-16 и не го защитили докато той лобирал за "Грипен". Докато той намирал почти ежедневно повод да се скара на правителството и парламента, Нинова удобно си замълчала.

Другият голям удар за Корнелия Нинова бил фактът, че не получила и персонална картичка от президентството с подписа на Десислава Радева и мъжа й, за която ПИК съобщи. Лидерката се надявала, че ще й дадат поне едно рамо за старта на червената телевизия, който се готви до дни, като се съгласи Радев да даде интервю пред червения електорат. Такова обаче и до момента не било уговорено.

Именно, за да запази добрия тон между двамата и да му покаже предаността си, Нинова все пак преди дни заявила, че няма да подкрепят проекта за нов тип боен самолет, който се очаква да бъде гласуван идните седмици в Народното събрание. Лидерката наредила това да депутатите си, въпреки че социалистите не били съгласни и вече няколко висши червени кадри се изказаха в подкрепа на Ф-16, включително бившият военен министър Ангел Найденов.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(54)
1
А Ни.дялко дали го е поздравил
2
Ми на кого да е бре селянко недоклана, нали ти отказа да участващ още от начало, сама каза че ще протестираш и за Руско-Азиатски съюз ще лобираш, заедно с говорителя си Очилатия Артелчик, който сричкува и трудно чете независимо на какъв език! БСП се надяваха да провалят Председателството с платени протести и Бойко да се обиди избори и Борисов 4 ! Много тъп сценарий, който се провали с гръм и трясък, а Курнела ще я сготвят на конгреса, защото с истерии и интриги само цепи БСП и левицата! Щом и Антон Кутев го каза в прав текст, Курнела е опечена! Ще емигрира на Вирджините, при офшорките на Йончева, Славуца,Маргините,Бренто и други подобни на нея екземпляри! Защо го няма Кърмит Тъпанчев за да я защити, като стар член на БКП, пак ли се е скрил под полите на Деска?
3
Добър ден, Фатмак Радев! Какво правиш – нищо ли? Нормално ти друго и не правиш!
4
Поне публикувайте авторите на пасквилите си изсмукани от задните си части! Май се срамувате от самите вас за фалшивите си новини. Смешни и жалки сте в злобата си към президента.
5
Очилатият Румчо Чехлюто пак каканиже и сричкува лъжи и обвинения, защото е обикновен завистлив комплексар! Да си пие Простанола, че съвсем си изтърва нервичките :) Чудесно е че обикаля шкембеджийниците, поне за реклама на субпродукти става Артелчика! Свинкята Корни като я сготвят на конгреса на БСП, става за субпродукт също.Трябва да си пълен малоумник за да даваш оценка на събитие, на което нe те допуснаха дори като Наблюдател, а Деса като професионална сервитьорка!Много добре помним пресконференцията на Путин и Радев! Радев каканижеше и сричковайки се плюнчеше! А Путин каза само : Очаквам скоро да се срещна с Бойко Борисов! Това му бе изказването, а Радев го даваше куриер да предаде поканата на Путин до Бойко! Те това не може да се прости от Радев и БСП, Путин също им показа че са никои, а истинският ръководител е Бойко!
6
Ко не, откъдя на съдя ша поздравява тая барсала бря. М чи той е посочен от Решетката бря. Тя харно гушна милионите от Импекса, и изучи с тях дебилчето си в Америка, а Шербетя разчита само на заплата бря. Кво е направила тя за Тиквата бря, иска тя да вземе и комисионните от грипините, а на шербетя само една миризлива курабия бря. Тя го ожени насила, що и да него разведе сега, затва Тиквето се е осетил, че ако Барсалата го води на каишка, ша го лапа на чалмата за някоя далавера бря.!!
7
Скоро президента Радев ше стане политически анализатор,и ше настъпи голем глад за Гошето и Рудолф!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
https://www.youtube.com/watch?v=RiJdkSE9aOc
10
ФАТМАКА И ДЕСА НАЛИ СА ЦИГАНИ? ДЖОЛАНА НЕ ЗНАЕ КОЯ СТРАНА ДА ВЗЕМЕ?
11
След като Импексовата барсала, отсвири Мавъра и СС Момата, защо Румен тиквата да се надява на нещо друго от нея. Това алчно женище, иска цялата парса само за нея, и хич не и пука за никого,и най малко за Шербета. Тя ще го лапа само на Чалмата ако от това и зависи краденето, като гледа на Шербета само като някоя досадна конска муха, която иска да каца къде ли не без да я пита!!
12
Той Чехлю Радев, само анал-лизва, това е правил цял живот, докато е пълзял по административната стълбица! Началник Деса ръководи всичко на Дондуков 2, Нинова на нея да се обади за картичка! Чехлю Радев декларира,че е съгласна на Деса буква и без нея никъде неходи, а без Иво КГБто нищо не говори!
13
Търся едно дебело, трътлесто и миризливо шефче на сайт да му провъртят тъмния отвор и да квичи от кеф.
14
Верно ли е че , слави е лумбуркал на фатмака деситу
15
Има разлика между достоверни източници, пожелали анонимност и анонимни източници, пожелали достоверност. А в някои издателства ( извън България, разбира се) работят журнашисти...
16
А вярно ли е, че Слави е лумбуркал син@ на поет@?
17
САМО ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА КОМАНДВА ФАТМАКА И ТОВА Е ДЕСА БАРОНЕСА! КАКВО СИ МИСЛИ СЕЛЯНКАТА ОТ КРУШОВИЦА? ФАТМАКА Е МНОГО ЗЛОПАМЕТЕН, А ПАРЦАЛА - ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ!
18
Помак-президент
19
Егати , още на заглавието ПОВЪРНАХ, това е за Пулицър, КАНДИДАТСТВАЙТЕ .
20
Златният век >> https://www.youtube.com/watch?v=tSla90jgKfU
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Гарван,гарвано еко не вади! Тоя скандал между двамата червени бокл'уци е прах в очите на хората.За единия ИМПИЙЧМЪНТ и съд за корупция, а за другата съд и затвор за импексовата кражба!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Старата пушена скумбрия баба ви Ива е преоткрила преизказаното неосъществено време. Румяна Коларова преди да я замени българката Антоанета Христова, едно време като каканижеще калабалистики от телевизия в телевизия (сигорно ползваше или такси или персонален шифьор) често го използуваше, защото на него сигорно проповядват в Синагогата, защото както се знае, мъжът й е главен равин. Може да се окаже, че е граматическа черта на староеврейския. Та старата пушена скумбрия баба ви Ива трябва да има свой източник в протокола на президента, за да знае каква картичка с чии подписи е изпратена или не е, както и дали Румен Радев действително носи зелени чорапи, а не дежурните партенки. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!!
25
Мили Господи, прости ме! Моля те от все сърце, спаси България и прибери сикаджийската мутра, простака, син на Лойола и брат на Юда, министър председателят Бойко Борисов, и обслужващите го олигофрени!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Комунист да се моли на Господ е все едно дявола да чете Евангелието.Така че го ду'хай червен бок'лук!
28
Тaя нeдoклaтена Бивoлицa на цaрицa ли се пpaви. Щом нe я зaдовoляват вибpaторитe, да си пopъча 5-6 надapени нeгъpа:(
29
ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА А ОЯДЕН СУДЖУК КУЧЕТА СЪНУВА !!! ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ СУДЖУЦИТЕ !!!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Нapода НЯМА да и пpaви чeст, след като го е xвъpлила на бyнищeто :(
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
отговор на коментар
Комунистическа е на м@йк@ ти путк@т@.
35
Всички добре виждаме , че Питека си отива. Въпросът сега е, кога Радев ще реши да го махне. Всичко друго , което тук всеки ден набиват в главите на потребителите е тра-ла-ла.
36
Do 25 i drugi kato nego Sramota e za vas i takiva kato vas koito zastitavate hora okrali Balgaria i stanali milioneri i miliarderi za na6a smetka a ne vijdate horata koito praviat nesto Iavno ne vijdate po dale4 ot nosa si Osaznaite se
37
За тези, които не знaят (като pошко и кypвaнeла) думата пopнo идва oт "pазпopвам".
38
не може да и вземе поста защото никога не е бил член на БСП тои е на 52 год
39
Много са нервни, г-н РАДЕВ! Много са изплашени! ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ГО СКРИЯТ, а това значи, че сте на прав път! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ! УСПЕХ!
40
Крушовската циганка Нинова и сричащия олигофрен Радев със сигурност подготвят нов комплот срещу Бойко и правителството и за да замаскират пъклените си намерения имитират конфликт помежду си. Нищо не може да ви спаси жалки кремълски лакеи, защото този който ще ви помете е Новият световен ред, който ще бъде въведен от NASA.
41
ЕВРО ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ,ДАЛИ КАКА КОРНИ Е НА ПРАВ ПЪТ ИЛИ ЩЕ ХВАЩА ПЪТЕКАТА ЗА КРУШЕВИЦА. АНАЛИЗА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ЛЕСЕН. АКО НЕ ХВАНЕ ПЪТЯ ЗА СЛИВЕН ДЕ....
42
Възможно е Грипена да не е разделил комисионната с Курнела?
43
ТОВА ЧЕ ЩЕ СЕ СКАРАТ -- НИНОВА И РАДЕВ , НЯМА СЪМНЕНИЕ- НИНОВА ЩЕ СЕ СКАРА СЪС ВСИЧКИ , НО ПРЕМИЕР ДА СТАНЕ , ЗАЩОТО , ТОВА Е БОЛЕСТ -- ..НЕ ИЗЛЕЧИМА.
44
отговор на коментар
Само при война бе цървул. Сега командва министъра и той каза. Що взе идиоти вземат думата тук.
45
Лъве Български, събуди се , иначе ще станем циганска държава и турски вилает. Младите хора в България трябва да вземат властта за да определят бъдещето за себе си и за децата си. Нинова и Радев взаимно се нокаутираха и са вредни за нас. Борисов вече се изчерпа, а и неговите поддържици от ЕС, сдават багажа. Нужни са ни НОВИ ЛИДЕРИ!
46
Автор на статията: ПИК. Всички ли от ПИК са толкова зле с правописа. Ще ви изпратя един правописен речник.
47
Мили Господи, прости ме! Моля те от все сърце, спаси България и прибери сикаджийската мутра, простака, син на Лойола и брат на Юда, министър председателят Бойко Борисов, и обслужващите го олигофрени!
48
Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge. Проверете.....>>> Trade46.com
49
Тази молитва е отправи към дялвола Господ връща такива молби към молителя,И без туѝ комунистите са вярващи когато им е изгодно и трябва да навредят на накого.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Пък на Румяна тъпото и миришела потката Айде ма Румяно измий я най-после...
52
Бай Недя--лко, мислиш българина за по-прост от теб. Не така бе уьо. По-прост от теб може да бъде само мастията ти де та дава акъл какви ла--й нарски истории да измисляш.
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
АМИ ТОЗИ ПАЛЯЧО НЕ ЗНАЕ ЛИ,ЧЕ КОРНЕЛИЯ ХОДИ ВСИКИ ЧЕТВЪРТЪК В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 2482
архив

Надпис на граничен стълб: "Уважаеми нарушители! Във връзка с недостига на патрони предупредителни изстрели във въздуха повече няма да правим”.

няма нови новини
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
сега
3316
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: МВР със спешно заседание за мерките при бедствия (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Астролог предупреждава: Молитвите изричайте шепнешком
x