ПЪРВО В ПИК: Куп беди сполетяха водеща на Би Ти Ви - Поли Гергушева крие натравяне и нагъл обир

Акценти

ПЪРВО В ПИК: Куп беди сполетяха водеща на Би Ти Ви - Поли Гергушева крие натравяне и нагъл обир

32261
на 13.01.2021
ПЪРВО В ПИК: Куп беди сполетяха водеща на Би Ти Ви - Поли Гергушева крие натравяне и нагъл обир
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Каръшката за цял свят 2020 г. е поставила пред сериозни изпитания и едно от красивите лица на Би Ти Ви - водещата на "CoolT" Поли Гергушева, научи ПИК. Върху нея и семейството й се изсипала една камара беди, но все пак пандемичната година приключи с щастлив край на Поли - тя и половинката й Борис Мечкуев станаха родители. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Едно от най-големите разочарования за Гергушева бе това, че нямаше късмета да облече булчинската рокля и да извърви пътя до олтара с бащата на сина си. Двойката имаше планове да вдигне приказна сватба през лятото, но COVID-19 обърка тотално сметките им.

Все пак бившата моделка ще има този шанс, макар и да не се знае кога. С Борис отложиха щастливото събитие напред във времето, когато обстановката се нормализира и светът се върне към предишния си начин на живот, когато нямаше коронавирус. 

Пак заради него някои от членовете на семейството са останали без работа. "2020 беше непредсказуема. Случиха ни се и неприятни неща... Някои от семейството ни останаха без работа, наложи се да отменим сватбата си, в средата на годината се натровихме и бяхме в болница, а за капак в края на лятото ни ограбиха", изброи Поли изпитанията, през които с роднините й са преминали през отишлата си година.

"Но въпреки това, когато сме заедно всичко е преодолимо! На края на годината очаквахме момиченце, а се появи момче! Най-красивото момче". Знам, че за много от вас нещата са различни, но за мен - това е годината, в която най-голямата ми мечта се сбъдна! Годината, в която разбрах най-чаканата новина. Годината, в която видях най-очакваното личице. Годината, в която прегърнах най-желаните ръце", добави красивата тв водеща.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК