Вход
София
Времето в София 10 o C

ПЪРВО В ПИК: Майката на убитата Дарина с шокиращ разказ за домашно насилие - ето какво споделя Ваня Министерска (СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК: Майката на убитата Дарина с шокиращ разказ за домашно насилие - ето какво споделя Ваня Министерска (СНИМКИ)

на 30.10.2018
121003
7
ПЪРВО В ПИК: Майката на убитата Дарина с шокиращ разказ за домашно насилие - ето какво споделя Ваня Министерска (СНИМКИ)
Автор: ПИК
30.10.2018
7
121003

Шокиращ разказ за домашно насилие е е публикувала преди година майката на застреляната от мъжа си Дарина Министерска - Ваня, видя ПИК. Жената, която е икономист и работи в частна фирма, е разказала за историята на младо семейство, в което жената става жертва на мъжа си скоро след като става майка и ражда първото им дете. Дали Ваня е имала притеснения за дъщеря си и нейната история ли разкрива, не става ясно от написаното, но явно Министерска е имала притеснения в тази посока, личи от написаното.

От профила на жената в социалната мрежа става ясно, че тя и съпругът й Георги не са общували много с младото семейство на дъщеря й Дарина и зетят Викторио, който вчера уби жена си, а после и едногодишната си дъщеричка Никол. Последните снимки на Министерски с тях са от преди година. Бабата и дядото не са публикували фотоси с внучето, както и други общи преживявания. 

Министерски с дъщеря им Дарина и зетят Викторио, който я уби зверски вчера

Последният кадър на Дарина с родителите й

Припомняме, че както ПИК TV показа по-рано днес 23-годишната Дарина не е общувала с никой от съседите си и те нямат и спомен да са я виждали. Комшиите казват, че предимно забелязвали мъжа, който извеждал детето, както и ходел на работа. Никой не е говорил с Дарина и не е чувал двамата да имат някакви скандали. Не са чули и изстрелването на куршума, с който Викторио убил вчера следобед майката на дъщеричката си Никол (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Полицията също разкри, че не е имало данни в МВР за домашно насилие, но ето какъв разтърсващ разказ споделя майката на убитата Дарина. 

"През минута поглеждаше часовника. Той закъсняваше вече с час,което беше лош знак. Вечерята изстиваше,а Жоро мразеше да яде притоплено ядене. Лили взе кърпата и избърса отново блестящата от чистота маса. Намести салфетките,подреди припряно приборите. Тревогата се сви в стомаха й и започна да расте с всяка минута закъснение на мъжът й. 

Той беше началник в завода за колбаси,взимаше добри пари,но все казваше,че с неговото висше образование не е за тази работа и ако не бяха те с детето да му висят на врата,сега щеше да е другаде,да е много по-успял. Лили отдавна бе забравила за своите мечти,отдаде се на дома и семейството. До преди да се роди Ваньо,майка й все настояваше да се реализира,да прави кариера и Жоро много се ядосваше на тези опити да се намесва в живота им,затова младата жена намали контактите със семейството си до минимум. Не искаше да се кара с него. Обичаше го. Жоро се грижеше за тях,не ходеше по жени,беше добър татко и винаги знаеше кое е най-доброто за нея. Само да не го ядосва,когато е изнервен..

Врата се отключи. Тя подскочи и веднага тръгна да го посрещне. 

- Добър вечер,Жоре! - стараеше се гласът й да не издава страхът стаен в нея.

Жоро само изсумтя и подаде палтото си. Лили го сложи на закачалката и извади пантофите му .

Всяко нейно движение беше премерено,стараеше се да се движи плавно,без да го доближава твърде много,за да не го ядоса с нещо.

Жоро влезе в кухнята, седна на неговото си място и я погледна изпитателно.

- Да слагам ли вечерята,Жоре? - гласът й издайнически трепна.

- Е,слагай,де! Аз ли да я сложа?! 

Тя се разтрепери,чинията в ръцете и изтрака върху плота.

- Внимавай да не събудиш детето! - изръмжа й. - Искам да се навечерям на спокойствие поне днес!

- Извинявай,Жоре. Ще внимавам,няма го събудя.

Лили старателно положи чинията с яхния пред него като през цялото време държеше очите си наведени,за да не разбере колко е уплашена. Когато го приближи я лъхна киселата миризма на алкохол.

- Седни до мен,Лили.

Измамно мекият му глас подкоси краката й,но тя послушно седна на ръба на стола. Познаваше вече тези му настроения. Най-вероятно някой от шефовете в завода го е нахулил и знаеше,че трябва много да внимава,за да не го провокира.

Мъжът започна да се храни и още след първата хапка захвърли вилицата.

- Това е гадно,по дяволите! 

Лили веднага скочи от стола и застана на по-безопасно разстояние от него.

- Искаш ли да ти направя нещо друго? Яйца? Да ти направя омлет?

- Нищо не искам вече! От яде ми се! Една манджа не можеш да сготвиш като хората! Защо изобщо те взех се чудя?! За нищо не ставаш,Лиляно!

Стаената ярост в гласът му я уплаши,сърцето и се качи в гърлото и ушите й забучаха. 

- Отвори ми една бира!

Младата жена веднага извади бира от хладилника,отвори я и боязливо я сложи на масата пред него. 

Той отпи няколко глътки като през цялото време не отделяше поглед от нея.

- Аристократката...поне една вечеря да се беше постарала да ми приготвиш! По цял ден работя като хамалин за вас,а ти си кръстиш ръцете тук!

- Но,Жоре,ти закъсня и за това...

Още докато изговаряше думите,Лили разбра,че сгреши. Жоро се изправи от стола и доближи лицето си на сантиметри от нейното:

- Закъснял съм бил...Ти ли ще ми държиш сметка?! 

- Не,Жоре,аз.. извинявай,не исках.. 

Ръката му се вплете в косата й и той издърпа главата й назад.

- Ти ли ще ми държиш сметка!? Аз ви храня,аз се грижа за всичко,а ти..? Закъснял съм бил! 

Шамарът беше толкова силен,че ушите и запищяха. Лили дори не извика,само стисна зъби.

Беше бременна първият път,когато я удари. Гледаха филм вкъщи и тя упорито настоя да превключат канала. Тогава той се извинява цял ден,а тя се чувстваше страшно виновна,че го е провокирала. После детето се роди и шамарите зачестиха. Нямаше на кой да сподели,мъжът й се беше постарал да я отдалечи от всички,а и знаеше,че сама е виновна. Жоро се грижеше за нея,не трябваше да го ядосва. Той винаги казваше,че без него е нищо.

- Недей,Жоре,моля те. Ще събудим Ваньо..

Противно на волята й сълзите потекоха от очите й,а Жоро продължаваше да се самонадъхва.

- Заврял съм се в тази фабрика заради вас! Заради вас! 

Той вече крещеше. Лили се опита да се отскубне от него и това още повече го вбеси. Започна да я удря където свари,като не спираше да вика. Разцепи устата й,въпреки,че жената се мъчеше да прикрие лицето си. В този момент с периферното си зрение забеляза,че вратата се отваря.

Ваньо стоеше на прага и сънено търкаше очи. 

- Марш веднага в леглото! - изкрещя бясно баща му.

Детето,като видя майка си обляна в кръв и сълзи,изплака:

- Искам с мама...

- Марш ти казах,лигльо! 

В яда си бащата го зашлеви силно и детето се удари в стената. Падна на земята с вик,от който сърцето й спря. Около него се образува локва. Беше се изпуснал от болка и ужас.

Лили се изправи. Сякаш цялата се вкамени отвътре. Жоро никога не бе посягал на малкия. Всичко около нея беше като в мъгла,не виждаше нищо освен хлипащото й на плочките детенце. Не се и замисли дори,само протегна ръка,хвана хладнокръвно бирената бутилка от масата и с неочаквана за нея сила я стовари върху главата на Жоро. Той се строполи тежко на земята,а майката скочи към детето. Почти беше стигнала до него,когато ръката на Жоро се сви в желязна хватка върху глезенът й и я свали на земята. Рязко я издърпа към него,хвана я за косата и удари главата й с всичката си ярост в плочките. Въпреки писъците на детето,не спря да я удря зверски...

***

Лили беше жертва на домашно насилие в продължение на пет години. Ако Лили бе събрала смелост,ако се бе намерил някой,който да и подаде ръка,да и покаже,че не е сама,тя щеше да живее,щеше да започне да води нормален живот и детето й щеше да си има майка."

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(7)
1
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
първо цитирате полуграмотен прЕател на Виторио и Министерска, сега прИтоплени манджи, тоя фейсбук няма ли спелчек поне
3
Казъх ли ви ,каде ако го гони полицията ,че обие детето? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!! Видно са кореняци от Момкова махала, те са нещо като старите конювичари. Имат ген от Раджастан. ДА!!!!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Усещате ли как ни набиват в лицето Истанбул ската конвенция усещате ли?Това става защото Герб са обещали на шефовете си в ЕС.Как леко ни пързалят.Ей тия са като пиявици смучат ни до кокал .
6
Тая конвенция е много по-добра от комплексирания български мъж, който като цяло е простак и насилник.
7
Хубавелка е тая, пък и майката става!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21647
архив

- Кажете ми какви видове психологическо насилие знаете?
- Навън е лято, птичките пеят, слънцето пече. Всичко е окея.
- И къде тук е насилието?
- На работа съм...

няма нови новини
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
сега
3232
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите засекретиха заседанието, гледат годишните доклади на службите
x
САМО В ПИК: Алена с топ хороскоп за 19 септември - Овните и Девите пълнят джобовете, Везните да внимават
x