ПЪРВО В ПИК TV: МВР и прокуратурата влязоха в ресторанта на ортака на Васил Божков, пуснат под гаранция от 1,5 млн. лв. - патрулки завардиха "Грозд" на Александър Тумпаров (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Темида

ПЪРВО В ПИК TV: МВР и прокуратурата влязоха в ресторанта на ортака на Васил Божков, пуснат под гаранция от 1,5 млн. лв. - патрулки завардиха "Грозд" на Александър Тумпаров (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

98534
на 12.02.2020
ПЪРВО В ПИК TV: МВР и прокуратурата влязоха в ресторанта на ортака на Васил Божков, пуснат под гаранция от 1,5 млн. лв. - патрулки завардиха Грозд на Александър Тумпаров (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мощна акция се провежда във връзка с разследването на ОПГ-то на Васил Божков, видя репортер на ПИК в центъра на София. Спецчасти в момента за завардили ресторанта на Александър Тумпаров "Грозд" в центъра на София. Той е също обвиняем и му бе поискана гаранция от 1,5 млн. лв., която се очаква да плати.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Властите не дават информация за акцията, но е видно, че в заведението има засилена полицейска охрана, като са се събрали и доста любопитни зяпачи.   

Припомняме, че единствено ПИК съобщи, че Тумпаров е в България, а не в ОАЕ, където бе арестуван Божков. Медията ни разкри също, че той лежал в столична болница, заради здравословни проблеми. 

"Грозд" на Тумпаров е един от най-знаковите столични ресторанти в столицата още от времето на прехода. Там редовно се събира голяма част от културния елит на щедри софри с бизнесмена, който е и виден меценат. 

Тумпаров е обвиняем с Васил Божков, тъй като е основател и бивш управител на "Еврофутбол".

Операциите по разследването на ОПГ-то около Божков продължават почти ежедневно. Снощи ексклузивно ПИК показа и кадри от преместването на част от картините от дома на хазартния бос в специално оборудвана зала в "Квадрат 500". 

Вижте акцията във видеата на живо на ПИК TV:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК