ПЪРВО В ПИК: Метежниците опитват да нахлуят в старата сграда на Народното събрание (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Крими

ПЪРВО В ПИК: Метежниците опитват да нахлуят в старата сграда на Народното събрание (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

92746
на 22.09.2020
ПЪРВО В ПИК: Метежниците опитват да нахлуят в старата сграда на Народното събрание (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Метежници опитват да нахлуят в старата сграда на Народното събрание, видя ПИК. Провокаторите, които тръгнаха на шествие по бул. "Цар Освободител" застанаха между старата сграда на Народното събрание и сградата на БАН, но бързата реакция на полицията, която направи кордон, не им позволи да пристъпят към парламента.

препоръчано

Метежниците крещят срещу полицаите и ги обиждат. Те твърдят, че било национален празник и имали право влязат в сградата на НС. Забелязват се и представители на футболните агитки, които в типичен за стадионите стил скандират нецензурни реплики.

Протестърите крещят, че имали право да обикалят, не можело Фандъкова да им забранява, като метежниците забравят, че това е сграда паметник на културата и е от национално значение. Освен това забравят, че отново нарушават закона за пореден път, защото няма заявление за протест, нямат и право да обикалят столицата, както на тях им се иска.

На въпрос дали имат заявление, лакеят на Манолова започва да заеква и тотално се обърка, като заяви, че вероятно триото са пуснали заявление, пък и майките на Манолова имали безсрочно такова уведомление.

По информация на ПИК единствените, които имат уведомление за протест, са хората на Христо Иванов-Маджото и то единствено пред сградата н БНБ. Това автоматично прави всички останали шествия и действия незаконни. Първо мястото е изместено, а и уведомлението важи единствено до 22 часа, всичко след това е незаконно.

На първа линия в провокациите са Минчо Спасов и Мая Манолова. Според Манолова това вече не било сграда на Народното събрание и нямали право да ги спират да обикалят около нея.

"Създадохме им малко упражнение по тичане", радваше се Манолова като се подиграваше с униформените.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
Тези три зодии са родени с късмет Тези три зодии са родени с късмет
ПИК TV x
МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му (ВИДЕО/СНИМКИ) МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това