ПЪРВО В ПИК: Министърът на спорта пребит! Андрей Кузманов с разбита челюст - МВР на Рашков крие

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК: Министърът на спорта пребит! Андрей Кузманов с разбита челюст - МВР на Рашков крие

189774
на 14.10.2021
ПЪРВО В ПИК: Министърът на спорта пребит! Андрей Кузманов с разбита челюст - МВР на Рашков крие
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на спорта от служебния кабинет на Румен Радев - Андрей Кузманов, е бил пребит снощи в София. След инцидента той е бил с разбита челюст и се е наложила намесата на полицията. Това научи ПИК от свои източници в МВР. 

препоръчано

До момента обаче от ведомството, управлявано от Бойко Рашков, няма информация по случая. МВР скандално крие за инцидента, за да не се заформят скандали около служебните министри на Румен Радев, които да повлияят на кампанията му за президент.

Пред ПИК говорителят на служебния кабинет Антон Кутев заяви, че няма информация по случая. "Нямам представа. Андрей Кузманов не е говорил за това с мен", заяви лаконично той. 

Александра Никова от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта заяви, че такава информация и не знае за инцидент с министър Кузманов.

"Не можем да потвърдим такова нещо", казаха пред ПИК от пресцентъра на МВР.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК