Вход
София
Времето в София -1 o C

ПЪРВО В ПИК: Министър Кирилов скочи на кръга "Капитал" на подсъдимия Прокопиев и присъдружните им: Тези не са ми равни, защото нямат достойнство и чест!

ПЪРВО В ПИК: Министър Кирилов скочи на кръга "Капитал" на подсъдимия Прокопиев и присъдружните им: Тези не са ми равни, защото нямат достойнство и чест!

на 02.12.2019
114081
29
ПЪРВО В ПИК: Министър Кирилов скочи на кръга "Капитал" на подсъдимия Прокопиев и присъдружните им: Тези не са ми равни, защото нямат достойнство и чест!
Автор: ПИК
02.12.2019
29
114081

Правосъдният министър Данаил Кирилов публикува остър коментар във фейсбук, след като за пореден път стана обект на атака от страна на изданията от кръга "Капитал", собственост на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, както и на техни бутикови присъдружни блогове и сайтове, през които разпространяват опорките си. Поредното писание срещу Кирилов е от страна на някой си "експерт", който пише коментари в полза на подобни на Прокопиев и други като него, които са клиенти на прокуратурата.

Причина за атака срещу Кирилов са негови думи по време заседанието на повторното решение за избиране на Иван Гешев за главен прокурор, когато оскандаления шеф на ВКС Лозан Панов и близките му съдийки, като Атанска Дишева, излючително близка до "ДеБъ", опитваха да размотават процедурата. Именно тогава Кирилов заяви, че няма проблем да продължат, тъй като трябва да се запълни тайминга на протестите, без да визира тези в подкрепа или против избора. Думите на правосъдния министър обаче не само са изопачени, но и нямат нищо общо с реалността, която е лесно проверима, не само на видео запис, но и на стенограма от ВСС. Очевидно за "капиталци" и техните присъдружни, истината е мираж. 

Ето какво написа Кирилов за поредната атака срещу него: 

Не знаех...пропуснал съм надменните патетични оплаквания на автор с псевдоним д-р Тони Филипов, натрапващ себе си като неоспорим анализатор от най-висш ред, единствен обективен познавач и изследовател на политическата и правната ни реалност. Признавам, не ми е бил интересен с арогантно презрителното пристрастно и деформирано крещене за възхищение, или заради усърдието да припечели нещо от омраза и празни спекулации. Не съм разбрал цели 12 дни за неговото ревностно озлобление ....

Дори, когато преди 3 дни Капитал Капитално го е цитирал, пак не съм разбрал.

Преди малко в Южния парк ме пресрещна колега и ми даде сгънат, омачкан, скъсан лист от това капитално издание и ми каза: защити се, моля те! не оставяй калтаците да пируват!

Аз няма да се защитавам! Тези не са ми равни, защото нямат достойнство и чест! Те не калят мен, калят собствените си противни и алчни мутри. Ще чакам мъдрото действие на Провидението!

ОСТРО! Данаил Кирилов с разтърсващ коментар за пускането на убиеца Полфрийман

ОСТРО! Данаил Кирилов с разтърсващ коментар за пускането на убиеца Полфрийман

В позиция, публикувана в социалната мрежа, министърът на...

на 28.09.2019

Няма да ги съдя за обезщетение, нито за обида и клевета! Няма да диря парите им или да искам да им се приложи наказание .... те искат

Вашето възхищение, нека да им дадем ПРЕЗРЕНИЕ !

А съденето би било много лесно при тази безразборна маса от измислици и “грешки” , защото протоколът от цитираното заседание е публичен и всеки от Вас може да го свери: “синтактичният анализ на морфемите” е изказване на .... г-жа Марчева и не е адресирано към любимата им Дишева, а думите ми за тайминга са “да запълнят тайминга на протестите”. Друго е нали, да запълниш и да заплатиш!?

Няма да разоръжавам тяхното озлобление, нека се опиянят достатъчно и добре от него. А като им дойде махмурлукът, да не посягат към шкембе чорбата , защото ще се окажат с измамни очаквания и желания за черпака и за карантията.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
Хахахаха, БАРНИ-РАБЪЛА , който е АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТЕН и ТЪП.....ХАХАХАХА.Чак пък имал достойнство и чест....хахаха, вица на деня....хахаха.
2
Този папагал ,помни една минута.Как се беше навел ,робопоклоннически и как драпаше да целува ръката на Бойко.Достоинство ,чест,тези думи са непонятни на комсомолците,захранени с цвик.
3
ГЕШЕВ МИ КАЗА “ ДОБЪР ДЕН “.......И МЪ ЗАПЛАШИИИИИИИИИИИИИИИ....................ДИШЕВА Е Л.УД ....БОЛШЕВИК ....................ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СИ КРИВИ УСТАТА ПРИ ЧАЙНЕТО ...ДОЛУ....ТОВА Е ПРИЗНАК ЗА ГУЗНА СЪВЕСТ И МОЗЪЧНА СМЪРТ ..!
4
............ТУКА ГЕРБАЖИЯТА Е ПРАВ !......ТОЯ ТОНИ ФИЛИПОФ ГУ ЗНАИЕМЕ.......ПУУЛЕН ИДЬОТ !......И......ПЕЕРАЗ !......
5
ДИШЕВА БИЛА В МОЗЪЧНА СМЪРТ ....СЪВЕСТА ПРОГОВАРЯ ...ДАВАТ И ПАРЦАЛ И ПОЧВА ЧИСТАЧКА В СГС ..!
6
....БАЦО ЦАЛУФКАЧ.....ДЕТЕ НА ПУЛИТИКАТА У МОЗАЧНА СМРЪТ !...... ............СВЕТОВНАТА ПУЛИТИКА Е У МОЗАЧНА СМРЪТ !............./АВЕ 5 ШО СИ НА ТЕЛЕПАТИЯ ?/......
7
Да ти кажа ли правичката? - И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!… Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…“ (от „Бай Ганьо у Иречека“)
8
Добре,че не говори колко е умен!
9
Барни! На теб ти е равен само колорадския бръмбър, с риск да го обидя разбира се! Ръбъла сам не може да разбере колко е нелеп и как всички му се присмиват!
10
Абе, тоя смешен и жалък човечец, с когото се гаври и подиграва цяла България, не беше ли виден комунист, че и общински съветник на комунистите от "Позитано"? Все още не е дал отговор защо и срещу колко изпълзя от "Позитано" до Банкя и до герберастките комунисти! То не че има много голяма разлика, все от едно котило са се пръкнали, ама, да отговори на този въпрос! Крайно време е перверзниците от ПИКнята на Недю да разберат, колкото и трудно да вдяват, че Прокопиев не е осъден! А сегашният им "правосъден" министър, с извинение, е срам и позор за България! И много филии с банкянска мас трябва да изяде, за да стигне нивото на Лозан Панов, впрочем - мисия невъзможна!
11
Проява на достойнство и чест е да кръжиш от една партийка в друга, за да си търсиш келепиреца. Днес десен, вчера ляв, важното е достойнство да има. Мдаа...
12
В това правителство,кой има чест и достойнство? Това са набедени за министри, които за 10 години управление съсипаха БЪЛГАРИЯ и ни заведоха до дъното! Така е, когато нямаш качествени кадри,само послушковци на една „ОСОБА”!
13
Ми точно ти я изтърси тая тъпотия за морфемите, явно без изобщо да знаеш за какво говориш, каквото и да пише в протокола. Пък на Стойко Тонев не можеш да му стъпиш на нищо, баш пък ти да говориш за достойнство. Не е редно и Барни Ръбъл да ти викат, той е много по от теб, най-много се класираш за Патрик от Спонджбоб.
14
за червените престъпници ! Всички които не пеят дитирамби за за болшевишкия бандитизъм са лоши ! нали така другари ? урааааа , венсеремос , ще победим !!! ама друг път !!
15
Тези фалшификати на десни и демократи са под нивото на всеки нормален гражданин.От др Командир костов и неговите създадени пионки и партийки, чрез които битуват и се опитват да провялят демокрацията в България!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Нинова за това ли така щастливо се хили, кой крал, крал, вече сме честни частници! То е ясно, че вече не е кифла, а спаружен ошаф, може да е неподсъдна по изтекла давност, но на финансова разбивка и доказване на доходи подлежи до живот! Няма друг способ за възстановяване на някаква справедливост и наказание на престъпниците, които ограбиха България! Баневи са типични представители на Червената крадлива олигархия, която унищожи България!
19
Този тази година от коя партия е? Като за човек който го има заснет как целува ръката на Баце нищо хубаво не мога да кажаллл
20
Събира калпавите кадри на БКП и ги прави централни нападатели....)))))
21
Г.Н МИНИСТЪР ,ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ОТСТРАНИШ КАПИТАЛЦИТЕ Е ......КАТО ИМ ИЗЗЕМЕШ ФИНАНСИТЕ И ТО ПО СЪВСЕМ ЗАКОНЕН НАЧИН ! ! ! .....И НЯМА ДА Е ДАЛЕЧ ДЕНЯТ КОГАТО ВЕЧЕ ОБЕДНЕЛИ ОТ САМО СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ САМОУБИЯТ .....! А ДЪРЖАВАТА ИМА ВСИЧКИ ЗАКОННИ НАЧИНИ ТОВА ДАЮГО НАПРАВИ И ТО ..ПО БЪРЗО. ! ! !
22
Данаил Кирилов много се разсърдил, дето съм написал: "Ако глупостта беше стока, Кирилов можеше да завърти търговия на едро." С една дума обидил се, че съм го нарекъл глупав. Съжалявам, не знаех, че го пази в тайна.
23
Червенобузото прокопче го е яд, че не може да прокопса при спазване на законите и ред в държавата, защото то е свикнало да ги нарушава както го е учил баща му от ДС!!! Крадливото прокопче бе избутано напред в мръсния бизнес по партийната линия на бкп начело с др. Командир, който го взе под крилото на партията и прокопчо усърдно работеше в далаверите докото можеше да краде. Сега го гепиха и момчето бизнесменче само признава, че се е побъркало! Това го казва да не го съдят, иначе множко трЕбе да полежи изолирано!
24
Когато природата има приблем, изпуска от контрол някои ембриони които се развиват безконтролно и стават миазми нс човечеството.
25
Григорчо,взе мислим Дека ке го дуеш и ти !
26
Със сигурност "капиталците" лъжат по-малко от ПИКьовците.
27
Нещастното докторче на хранилка! Прехваленото му от фейсбук-кръга от почитатели перо драска за слава по честта на някакво министърче, наричайки го глупак за да попадне името му в ПИК?!... Ех, Глория, Глория,не те давам, нищо че си сик транзит, нели, Стойко?!...
28
Гешев не се мотай а почвай червените айдуци !
29
ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ДЕМЕК НАШАТА Е ТОЛКОВА БЕДНА,ДРИПАВИ ХОРА И КОЛИ НАД 25-30 ГОДИШНИ,НЕДОХРАНЕНИ ДЕЦА,ПРОСЯЦИ НАВСЯКЪДЕ,СТУД И МИЗЕРИЯ,ГЛАД ОТВРАТИТЕЛНИ ,ОТРОВНИ ХРАНИ ПО МАГАЗИНИТЕ,МАСОВА БЕЗРАБОТИЦА,БАНДИТИЗЪМ,МУТРИ,ХАЗАРТ,КОИТО ОБИРА ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ,КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА,СТРАХОТИЯ.СКАПАНИ ПЪТИЩА,ЛИПСА НА ВОДА,ОГРОМНА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ,КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 76 ГОД. НАСАМ,ВСЕКИ КРАДЕ КАКТО МОЖЕ И ОТ КЪДЕТО МОЖЕ,ПРОСТИТУЦИЯ НАВСЯКЪДЕ,НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА СМЕ ПО ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ВИСОКА СМЪРТНОСТ ПОРАДИ НЕДОХРАНВАНЕ И БЕЗПАРИЧИЕ,МРЪСОТИЯ В ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ЛОША ХИГИЕНА В МАГАЗИНИТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ,ПРИМЕР ЦЕНТРАЛНА СОФИЙСКА ЖП ГАРА.БОГАТИ ПОЛИТИЦИ СЪС ШКЕМБЕТА,ОЯДЕНИ И ЗАДОВОЛЕНИ.ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ПРОВИНЦИАЛЕН МАГАЗИН ИМА ТЕТРАДКИ С ВЕРЕСИИ,СТРАХОТИЯ....НА СЕЛО ЖИВЕЕШ И ЯЙЦА КУПУВАШ И ТО СКЪПО.ЕЙ НАРОДЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ ТИЯ БАНДИТИ НА ВЛАСТ А? ДО КОГА ЩЕ ГЛАДУВАШ,МИЗЕРСТВАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?СТУДЕНО ТИ Е НАЛИ,ЗИМА Е А ТИ НЯМАШ ДЪРВА,ЗАЩОТО СТРУВАТ ПО 100 ЛВ. КУБИКА А ТИ РАБОТИШ ЗА 560 ЛЕВА,С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНИШ,ОБЛИЧАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?ОТГОВОРИ МИ ДЕ? ДО КОГАААААА,СТИГАААААА!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4864
архив

Купих си айфон. В телефонния указател, на името "татко" сложих снимка на шефа на полицията, на "вуйчо" - снимка на главния прокурор, на "батко" - снимка на як спецполицай. Три пъти ми го крадоха, три пъти ми го връщаха с нов калъф.

няма нови новини
Днес: 268
hot
най-четени новини в момента
сега
2765
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Представител на потърпевшите от ЧСИ емва и рекетьорите от колекторските фирми. Евродепутати идват на крака у нас заради терора (ОБНОВЕНА)
x
Ако имате херния, не носете колани, а се оперирайте
x