ПЪРВО В ПИК: Най-големият спонсор на Киро и Асен им произнесе присъдата: Управляват ни идоти (СНИМКА)

ТОП НОВИНАТА

ПЪРВО В ПИК: Най-големият спонсор на Киро и Асен им произнесе присъдата: Управляват ни идоти (СНИМКА)

743945
на 26.02.2024
ПЪРВО В ПИК: Най-големият спонсор на Киро и Асен им произнесе присъдата: Управляват ни идоти (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Управляват ни идиоти!"

препоръчано

Няма шега, няма измама! Заключението е на бившия министър на транспорта в правителството на Кирил Петков - Николай Събев.

Куриеркият бос, която наля стотици хиляди левове, ако не и милиони, в политическия прощъпулника на "Продължаваме промяната", направи коментара си по адрес на настоящото управление от далечен Тайланд. Където, впрочем, избра да харчи богатството си за далеч по-приятни неща, отколкото да налива от пусто в празно, издържайки харвардските дилетанти, въобразили си, че стават за политици.

В социалната мрежа вниманието на Събев бе привлечено от събитие, което се организира на 29 февруари в парк Росенец - "Масово пиене на мазно турско кафе в скута на Делян Пеевски".

Предприемачът сподели линк към събитието, а под публикацията му заваляха коментари: "Чест прави на г-н Събев, като човека който се усети овреме, че цялата патаклама е била за "делкане 50 на 50" и си продължи по пътя на честните хора!", както и въпроса дали лично ще се присъедини към участниците в събитието.

По обясними причини разочарованият от "Промяната" екс министър няма как да присъства физически. Събев обаче красноречиво показа какво мисли за бившите си колеги чрез снимката, която виждате долу.

Откакто загуби вярата си в променкаджиите и скъса всякакви отношения с Кирил Петков и Асен Василев, куриерският бос категорично страни от политиката, но все по-често си позволява да критикува бившите си съратници (виж в още по темата - б.р.). Прави го предимно в социалната мрежа, но гледа да е по-обран. Въпреки това в публикациите му се намират и коментари: "... не стоят да ядат тояги , а да получават облаги. И няма да тръгнат в друга посока освен посочената им от Борисов и Пеевски" (виж долу).

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК