ПЪРВО В ПИК! Предявяват обвинения на бившата жена на Пепи Еврото - Любена Петрова, за "Осемте джуджета"

Епицентър

ПЪРВО В ПИК! Предявяват обвинения на бившата жена на Пепи Еврото - Любена Петрова, за "Осемте джуджета"

86144
на 29.08.2023
ПЪРВО В ПИК! Предявяват обвинения на бившата жена на Пепи Еврото - Любена Петрова, за Осемте джуджета
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата съпруга на Петър Петров - Любена Петрова, ще се яви днес в 13.00 часа в Софийска градска прокуратура, за да й бъдат предявени обвинения по аферата "Осемте джуджета", научи ПИК.

препоръчано

Преди няколко седмици Любена и прокурорът от Специализираната прокуратура Д. Деянов са били уведомени за привличането им като обвиняеми, докато Петър Петров не е открит.

Бившият следовател с прякора Еврото е обявен за издирване с Европейска заповед за арест. През последните седмици усилено се говори, че той е починал от инфаркт в Дубай. Мистерията около бившия следовател се засилва и от факта, че синът му, който той взе насила със себе си, сега отново е при майка си Любена.

Бившето семейство Петрови и прокурор Д. Деянов са обвинени за противозаконно отнемане на златни монети, които са били иззети по дело на бившата Специализирана прокуратура. Знае се, че водеща роля при кражбата на ценности и пари от Явор Златанов е имала именно бившата жена на Еврото - Любена Петрова (Павлова), която нашумя в интернет пространството и с клипове с нецензурно съдържание.

Любена Петрова е в напреднала бременност и скоро очаква второто си дете. В интервю преди време тя сподели, че се страхува за живота на все още нероденото си дете, както и за този на бащата, без да уточни кой е той.

Доскоро Любена Петрова се движеше с охрана.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК