ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение

Политика

ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение

94483
на 31.12.2018
ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев за втора година се обръща към българите, за да изпрати 2018 година и да посрещне новата 2019-та. В своето слово той заяви: 

препоръчано

В изминалите месеци някои са загубили приятели, други ще посрещнат в недоимък, нека не забравяме за тях. През изминалата година не сторихме нужното, за да може 2019 -та да е по-лека, година на корупционни скандали, проблемите бяха отстрочвани, липса на цели, зачеркнахме машинното гласуване. Тази вечер мнозина ще говорят за бъдещето, някои ще споделят планове за миграция. Политиката не се прави на маса. 

Скъпи сънародници, в този миг всички ние си отправяме благопожелания за настъпващата година. 2019-а ще бъде такава, каквато я сътворим с общи усилия. Нека тя да донесе здраве във всеки дом, сила на духа, за да преодолеем трудностите и дързост в сърцата, за да сбъднем мечтите си. Да ни е честита Новата 2019 година“

Според президентът единението е това, което ще ни спаси, но за огромно съжаление именно обединителят на нацията не направи това и навръх Нова година, когато всеки един човек има нужда от надежда. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК