ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение

Политика

ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение

92563
на 31.12.2018
ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение
Автор:   ПИК

Президентът Румен Радев за втора година се обръща към българите, за да изпрати 2018 година и да посрещне новата 2019-та. В своето слово той заяви: 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В изминалите месеци някои са загубили приятели, други ще посрещнат в недоимък, нека не забравяме за тях. През изминалата година не сторихме нужното, за да може 2019 -та да е по-лека, година на корупционни скандали, проблемите бяха отстрочвани, липса на цели, зачеркнахме машинното гласуване. Тази вечер мнозина ще говорят за бъдещето, някои ще споделят планове за миграция. Политиката не се прави на маса. 

Скъпи сънародници, в този миг всички ние си отправяме благопожелания за настъпващата година. 2019-а ще бъде такава, каквато я сътворим с общи усилия. Нека тя да донесе здраве във всеки дом, сила на духа, за да преодолеем трудностите и дързост в сърцата, за да сбъднем мечтите си. Да ни е честита Новата 2019 година“

Според президентът единението е това, което ще ни спаси, но за огромно съжаление именно обединителят на нацията не направи това и навръх Нова година, когато всеки един човек има нужда от надежда. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК