Вход
София
Времето в София 24 o C

ПЪРВО В ПИК! Разпадът на БСП продължава, общински председател напуска партията с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова и Кирил Добрев

ПЪРВО В ПИК! Разпадът на БСП продължава, общински председател напуска партията с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова и Кирил Добрев

на 13.10.2018
78999
27
ПЪРВО В ПИК! Разпадът на БСП продължава, общински председател напуска партията с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова и Кирил Добрев
Автор: ПИК
13.10.2018
27
78999

Скандалното поведение на лидерката на БСП Корнелия Нинова взривява социалистите по места и те масово напускат партията с обвинения, че предават и продават хората си. На 8 октомври с кърваво писмо председателят на Областния съвет на БСП, община Якимово, Деян Георгиев обявява, че се оттегля от поста си и от партията в знак на протест срещу управлението на новото ръководство и най-вече срещу действията на Нинова и заместника ѝ Кирил Добрев.

Това става ясно от молбата му, с която обявява решението си и с която ПИК разполага.

Георгиев обвинява ръководството на партията, че лишава от средства местния ѝ клуб, в който социалистите се събират да обсъждат проблемите на общината и политиката на БСП, заради което остро недоволстват.

Още по-недоволни са те обаче от постоянните скандали, които тресат столетницата на централно ниво, както и от разправата с несъгласните с маниерите на ръководене на Нинова и Добрев. 

Членовете не приемаха непрекъснатите скандали, обвинения, гонения и политика, водена от част от членовете на Националния съвет и местните общински и областни ръководители на БСП. Виждаше се, че както на национално ниво, така и на местно бяха отстранени уважавани и с опит публични личности на БСП, доказали се в годините, честно и принципно отстояване на идеите и идеологията на партията“, пише в молбата си Георгиев.

И допълва, че „в момента част от членовете на национално, областно и общинско ниво се ръководят само от личен интерес, обществените поръчки, финансово облагодетелстване и някой други порочни практики, за които хората знаят и не приемат“.

Американският посланик отиде на крака при Корнелия Нинова

Американският посланик отиде на крака при Корнелия Нинова

В соццентралата на "Позитано" 20 се е провела среща между...

на 12.10.2018

Деян Георгиев в прав текст обвинява съпартийците си, че са го предали и продали по време на последните местни избори, когато се е кандидатирал за кмет на община Якимово от БСП.

Ето как описва случая: „На местните избори на първи тур спечелих с 45 гласа повече от кандидата на ГЕРБ. БСП бе първа политическа сила с 5 човека общински съветници. Какво беше моето голямо учудване, когато на втория тур на изборите бях предаден и продаден именно от някой от тях, в резултат на което загубих от кандидата на ГЕРБ. След изборите разбрах, че мнението на същите, че не съм достатъчно умен  и интелигентен и поради това съм загубил изборите“.

След тези думи Георгиев заявява, че поема по нов път, „за да осигурява прехраната си за нормален начин на живот и обявява, че напуска БСП. Според данни на ПИК Деян Георгиев възнамерява да се присъедини към ГЕРБ.

Преди това 75% от членовете на общинската организация в Монтана напуснаха партията, а през последните дни 8 от най-изявените местни социалисти бяха отстранени от ръководни постове на структурите. Вчера стана ясно, че Нинова замисля чистка на партийните си опоненти чрез промяна на устава, който ще ѝ даде право да ги изключва от партията на централно ниво, както възнамерява да постъпи първо с шефа на социалистите в Пловдив, когото непрекъснато тероризира - Георги Гергов.

Ето и пълния текст на молбата му:

Вх №  11 / 08.10. 2018 г.

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БСП

Гр. МОНТАНА

УВАЖАЕМИ ДР. ПРЕДСЕДАТЕЛ,

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ОблС НА БСП,

М О Л Б А

От Деян Боянов Георгиев-председател на

ОбС на БСП-община Якимово

Моля,  да бъда освободен от председател на ОбС на БСП община Якимово. От избирането ми за такъв през м.април 2016 г., въпреки многократните обещания от ръководни фактори в нашата партия не получавах поисканата организационна и финансова помощ за правилното функциониране на ОбС на БСП Якимово. Ние нямахме финансови средства за най-елементарното поддържане на клуб на БСП, в който членовете се събирахме и обсъждахме проблемите на общината, политиката и документите на БСП. От разговорите с редовите социалисти  разбирах недоволството от  това състояние на партията. Членовете не приемаха непрекъснатите скандали, обвинения, гонения и политика, водена от част от членовете на Националния съвет и местните общински и областни ръководители на БСП. Виждаше се, че както на национално ниво, така и на местно бяха отстранени уважавани и с опит публични личности на БСП, доказали се в годините, честно и принципно отстояване на идеите и идеологията на партията. В момента част от членовете на национално, областно и общинско ниво се ръководят само от личен интерес, обществените поръчки, финансово облагодетелстване и някой други порочни практики, за които хората знаят и не приемат.

За последните години работех честно и почтено, с голямо желание за издигане авторитета и политиката на БСП. Исках БСП да стане първа политическа сила, да  печели избори в името на хората в община Якимово.

Исках да подобрим живота на хората и поради тази причина реших да се кандидатирам за кмет на община Якимово. Голяма част от населението на общината застана зад моята кандидатура и бях убеден, че областните и национални ръководители ще ме подкрепят. На местните избори на първи тур спечелих с 45 гласа повече от кандидата на ГЕРБ. БСП бе първа политическа сила с 5 човека общински съветници. Какво беше моето голямо учудване, когато на втория тур на изборите бях предаден и продаден именно от някой от тях, в резултат на което загубих от кандидата на ГЕРБ. След изборите разбрах, че мнението на същите, че не съм достатъчно умен  и интелигентен и поради това съм загубил изборите. Разбира се, това е тяхно мнение и аз не се наемам да го оспорвам. Поради тези причини реших да поема по друг път, за  да осигурявам прехраната си за нормален начин на живот.

Уважаеми членове на областното ръководство, оставам с уважение към Българската социалистическа партия и към всички честни социалисти като се надявам, че ще уважите моята молба.

Нека тази молба да се счита и за напускане редовете на БСП.

С УВАЖЕНИЕ: / П/

/Д. Георгиев/

08.10.2018 г.

гр.Монтана

 

Сподели:
Напиши коментар »
(27)
1
Много ви се иска. Но няма да ви огрее. Как си представяте БСП да се разпадне. ТОВА да не е СДС или НДСВ или ГЕРБ след Борисов.
2
Защо не се занимавате с края на ШАЙКАТА ами предлагате фалшиви платени ноини
3
Добре дошъл в ГЕРБ
4
Вървят слухове, че и в Тракцията са нещо недоволни, но не ги слагайте под общ знаменаТор.
5
отговор на коментар
Защото краят на ШАЙКАТА е по-далеч във времето.
6
СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЧРЕЗ РАЗТУРЯНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯТА НА НИНОВА И СЪЗДАВАНЕ НА СОЦИАЛНО ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ , БЕЗ НИНОВА И ШАЙКАТА ОКОЛО НЕЯ.
7
социалдемокрация имаше в Гърция преди 1944 и след, леля ви Евдокия, гъркинята, с корени тракийски и баща грък, да не мислят, че защитници сме на бкп, бсп, кога умряха родителите, а Евгения бе в България, след три месеца получи писмо, че са починали, помни и не отмъщаваме, но не забравяме, оправяйте се, в бкп има много в герб, сдс, ндсв, всички са от едно котило, включая и дпс, абв, оп, всички до един там, но се пишат за големи, НО...
8
Разпаднаха се СДС, ОДС, НДСВ, РЗС, БГ на гражданите, БГ без цензура, и друга подобна крадлива измет, сега е ред и на ГЕЙберастите.А БСП си остава завинаги, независимо от глупостите на идиотите.
9
Истината е, че ТИЯ ОТ ШАЙКАТА, НИ ЕвАХА МАЙКАТА.
10
До края на ноември от депутатите на бсп ще се отделят четирима - жена и трима мъже
11
Защо са се подиграли с човека, че не е достатъчно умен и интелигентен,само са го амбицирани да докаже противното и като отиде сега при суджучените тикви,може пък те да го предложат за кмет,защото същите много обичат такива хора "безсребърници" и "неинтересчии",нали от такива е съставена цялата им парламентарна група!
12
" БСП си остава завинаги" ,само че като Нинова- ЕООД!
13
Не се заблуждавайте! Всичко това е театър за будалите, подготовка за новата президентска партия, на която отчаяно ще и трябва електоратец. Има само два вида комунист-жив или застрелян. Напуснал няма.
14
Добър комунист е само мъртвият комунист!
15
Давай барсаливо курабиьо, ликвидирай тая жалка и крадлива партия, и тебе си след нея, Бог ще те благослави, че ни отърва от червените еничари..
16
Червени, зелени, оранжеви,бели - все тая . Всички произлизат от едно тесто. Интереса клати феса. Сега кой държи парите, митниците, кранчетата на винарните, кюфтетата - той ще дърпа конците. Боята не е важна, а закваската от бай Тошково време. И едните и другите са маскари.
17
А има и трети вид комунисти - те са ГМО в ГЕРБ :Борисов, Цачева, Гърнев, Павлова и т. на.
18
Като не успяха с трите опита за преврат, след като Бойко удари финансово и Спонсорите и нарко парите секнаха, остана им само убийства и рекет, свързани с пропагандна, хибридна война,и тази битка загубха, както и войната против Бойко! Видя се че Нинова и сие са безмозъчни, истерични, гладни за власт олигофрени! То бе ясно, след идването на власт на БСП-Радев, който бе избран от 2 млн. подлъгани наивници, но след 4 месеца мизерии и мизеверлъци, подкрепата към БСП се срина на 800хиляди! Две години по-късно, въпреки платените рейтинги, се срина до 400 хиляди с тенденция за изчезване от политическата сцена! Ако не си сменят поне малко стратегията и тактиката, ако не спрат да очернят България, която според Йончева била "България на Борисов", ще се спихнат до нивото на ДСБ! Въобще не ме е еня ни за БСП, ни за Нинова, ни за Радев, те са еднодневки, но ме боли че такива недоносчета чернят моята Родина, с мръсните си мазни и алчни мераци за власт!
19
КОКО СВАЛИ МАЛКО ГАРДА ЗНАЕМЕ ЧЕ В ЗЕМЛЯНКА СИ ПРАВЕН.
20
Много сте се объркали за БСП. Вярно е, че през годините се напълни с разни кариеристи, но на това все някога трябваше да му дойде краят.Този председател на общински съвет да беше прочел устава, че заявлението за напускане трябва да се подаде пред органа, който го е избрал, тоест конференцията. За напускане редиците на партията трябва да се информира организацията, в която той членува и там ще го освободят. Да им е халал на ГЕРБ такъв умник.
21
БСП СЪС СЕДЕСАРКА НАЧЕЛО, КАКВО ОЧАКВАТ? РАЗЦВЕТ ЛИ? МА НЯМАШЕ ЛИ ЕДИН ЧИТАВ ЦОЦИАЛИСТ В ТАЗИ ПАРТИЯ ТА ОПРЯХА ДО КОСТОВИТЕ ХОРА?
22
Гергов ги продаде за 43 милиона сребърника!
23
Да ти кажа че не съм гласувал никога за БСП НО толкова мразя ГЕРБ че БСП ми се виждат много хубави
24
Значи,за да си осигури доходи на семейството си,заявява,че ОТИВА В ГЕРБ!Е аланколу,няма ли друга работа,та пак държавни пари?Егати наглеците!После и ГЕРБ ли така ще ги плаши?
25
От април 2016 до сега е бил на висока заплата ,май усеща,че ще бъде преместен назад в листите и какво ще измисли,ще напуска за да се премести ПАК на топла служба.Маладец!!!
26
А ГЕРБ ще го приеме ли? Или ще кажете, че в ГЕРБ всички са такива. И ще се потвърди, че ГЕРБ е резервното лице на БСП.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 15072
архив

В живота трябва да се опита от всичко. "Всичко" обикновено означава наркотици, екстремни спортове и извратен секс. Интересно е че доста по-рядко "всичко" означава ядрена физика, фитнес и шахмат.

няма нови новини
Днес: 287
hot
най-четени новини в момента
сега
2745
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокурорската колегия с първи думи след номинацията за главен прокурор - Гешев се съгласил да издигнат кандидатурата му след дълъг дебат (ОБНОВЕНА)
x
Учени предупреждават: Климатиците крият рискове за здравето
x