ПЪРВО В ПИК! Ревизоро с много важна новина за бъдещето на водната криза в Перник

Политика

ПЪРВО В ПИК! Ревизоро с много важна новина за бъдещето на водната криза в Перник

76474
на 17.01.2020
ПЪРВО В ПИК! Ревизоро с много важна новина за бъдещето на водната криза в Перник
Автор:   ПИК

"Обсъдихме всички варианти за осигуряването на по-голям приток към язовира. Министър Емил Димитров ме уведоми, че утре в 9 ч. ще има среща, на която ще се обсъждат вариантите са осигуряването на питейна вода за "Студена". Следващите няколко дни има краткосрочни и дългосрочни мерки за ремонт на пречиствателната станция", каза кметът Станислав Владимиров след среща с екоминистъра. Ревизиро е на посещение в Перник заради водната криза и проблемите с къчеството на въздуха. 

препоръчано

"Утре се надявам да обсъдим вариантите. По някои въпроси има различни мнения. Ще ми се да бъде най-добрият вариант за Перник. Премиерът ще има окончателното решение. Силно се надявам утре той да каже какво ще правим", уточни екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро. 

"Оставени сме в ръцете на природата. Тази криза може да отшуми за няколко месеца, но може да продължи и до няколко години", поясни кметът Владимиров. Разчетите на "ВиК" били да има питейна вода до април. 

За боклуците Ревизоро каза, че той още не се е запознал. Всичко трябвало да бъде разписано наново. Днес е съставена междуведомствена група. "Всичко трябва да намира решение. Ако някой е нарушил, да си носи отговорностите. Да не се получи като като в Перник. Ама нямаме вода, но искаме въздух, искаме и работни места в "Стомана". Уверявам ви ще направя всичко възможно. Без вода не може, без ток може", отсече Емил Димитров-Ревизоро. 

Ревизоро беше категоричен, че на тези, на които им трябва технологична вода, не могат да ползват питейна. "Никой не е виновен, че тръбите за язовир "Пчелина" са разграбени", каза Ревизиро.

Кметът Владимиров пуснал искане до министъра измервателна станция за качеството на въздуха заради замърсяването. 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това