ПЪРВО В ПИК: Слави Трифонов в спешното на столична болница (ОБНОВЕНА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПЪРВО В ПИК: Слави Трифонов в спешното на столична болница (ОБНОВЕНА)

298091
на 27.07.2021
ПЪРВО В ПИК: Слави Трифонов в спешното на столична болница (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Слави Трифонов е забелязан в спешното отделение на столична болница. Това научи ПИК от пациенти в последните минути. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Според непотвърдена информация той е откаран там от екипа му от охранители, а не от линейка. 

Няма яснота какви точно са оплакванията му, но е известно, че той отдавна се бори със сериозно хронично заболяване, заради което рядко се появява публично и се отказа да бъде депутат и да участва в политиката.

Именно заради болестта му мнозина анализатори поставят под въпрос възможността му да бъде лидер на управляващата партия и да кове политиката на България. Още повече, че той не е виждан публично от месеци и няма възможност за активна дейност. 

ПИК научи по-късно, че Трифонов е бил на прегледи и изследвания в спешното отделение, където са му правени специализирани проверки след боледуването му от коронавирус, както и за хроничното му заболяване. 

От болницата "Софиямед" официално уточниха, че става дума за преглед след прекараната коронавирус инфекция след запитване на медията ни.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК