Вход
София
Времето в София 0 o C

ПЪРВО В ПИК! Социологът Михаил Мирчев изригна срещу колегите си заради Мая Манолова: Имаме публично състезание по фалшиви рейтинги за София. Не убивайте социологията!

ПЪРВО В ПИК! Социологът Михаил Мирчев изригна срещу колегите си заради Мая Манолова: Имаме публично състезание по фалшиви рейтинги за София. Не убивайте социологията!

на 05.10.2019
131392
28
ПЪРВО В ПИК! Социологът Михаил Мирчев изригна срещу колегите си заради Мая Манолова: Имаме публично състезание по фалшиви рейтинги за София. Не убивайте социологията!
Автор: ПИК
05.10.2019
28
131392

"Колеги! Моля, Ви!! Спрете се!!!! Не УБИВАИТЕ социологията и нейната репутация", изригна във "Фейсбук" социологът Михаил Мирчев. Според него в момента имало публично състезание по фалшиви рейтинги за София. Повод за гневния му пост в социалната мрежа е изследване на Маркет ЛИНКС, според което Мая Манолова е фаворит в битката за кмет на София, а Йорданка Фандъкова скъсява дистанцията. Изследването било направено на базата на анкета с 862 души. "Колко от тях са с нормално интервю е загадка за напреднали лъжци", пита Мирчев.

Ето какво пише Михаил Мирчев в социалната мрежа:

Оставам бе дъх. Имаме публично състезание по ФАЛШИВи рейтинги за София. Вече се

състезават по професионална ИЗВРАтеност...

Вижте сами:

# Уж е "представително" за София, а извадката е "смесена", включва и онлайн анкета, наред

с нормалното "лице-в-лице" интервю !!!???

##. Не се казва горните 2 под-извадки всяка с по колко души е ???????

##. Общият брой е едва 862 души... Колко от тях са с нормално интервю е загадка

за напреднали лъжци !!!!!!!

###. НЕ се съобщава как е ПРЕТЕГЛЕНА онлайн извадката, за да стане СЪПОСТАВИМА

с нормалната извадка ????????

Другото, като картинки, изглежда нормално.

ЗАПОМНЕТЕ имената:

@ Маркет ЛИНКС е Агенцията

@. Медията OFFnews е Възложителят

@. Владо Йончев и Авторът...

Всичко това е самоубийствено !!!!!!!! Жалко за колегите. Каква ли е цената????? Започвам да им завиждам...

Колеги! Моля, Ви!! Спрете се!!!! Не УБИВАИТЕ социологията и нейната репутация !!!!!!

Това е наука фундаментална - с огромен авторитет в цивилизования Свят. В България

това бе наука с огромен авторитет и висш статус цели 50 години...

Най-много да убиете някак сами себе си. И като Агенция. И като Медия...

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
В Панорама, рейтинга на Фандъкова скочи до небето. Защото просто се скри. Вместо нея беше говорещото храстче Биков.
2
На 28 октомври тя отново с трепет ще се пристъпи плахо в класната стая с дневник в ръка и спомени, спомени, спомени....
3
Абе ПИК-льови ГЛАВАНАЦИ, къде видяхте намек за Мая Манолова, бе щастливи главанаци-@урви продажни!
4
ДА СЕ ЗНАЕ ! Мая Манолова е Започнала Кариерата си на П-роститутка, Като Продавачка в Магазин ! Прозхожда от Комунистическо Семейство ! Изпратена е по Партийна Линия на Обучение в МОСКВА ! След Вербуването и от КГБ се Връща в Задунайския КЕНЕФ, Където я Чака Готова Диплома за ЮРИСТ от Югозападния "Университет", Където Завършват Всички МИЛИЦИОНЕРИ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
5
ТЯ КАЗА : “ САМО РЕЖИМ ЛЕНТИЧКИ И СЕ ХВАЛИМ С БОРБАТА С НОНТРАБАНДАТА “ ....АБЕЕЕ ЕЙЙЙЙЙ....БУ..НАЦИ ..ОТ ХОРИЗООООННТТТ...КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ ПРОТИВ СЛУЖБИТЕ И ХОРАТА , КОИТО ПОКАЗВАТ РЕЗУЛТАТИ В БОРБАТА С РАЗЛИЧНИ ПРЕСТЪПНИ МАРГИНАЛИ , КОИТО ТОРМОЗЯТ ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ...БНР ВЗИМА СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ОМАЛОВАЖАВА СИГУРНОСТТА В ДЪРЖАВАТА ...БНР НАИСТИНА СА ЗА ЗАКРИВАНЕ , КАТО ПРОВОДНИК НА ПРЕСТЪПНИ СЪЗНАНИЯ И ОБЛЪЧВАНЕ С ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ ! А И ИМАТ ЧЕТВЪРТИ ТЕЛЕФОН , КОЙТО НЕ Е ОБЯВЕН В ЕФИРА И ТАМ СЕ ОБАЖДАТ АБОНАТИ НА ХОРИЗОНТ - КОМУНИСТИ ОТ БСП , КОИТО МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ НАСТРОЕНИЯ С РЕДОВНОТО СИ ПЛЮЕНЕ ПО ДЪРЖАВАТА !
6
Значи можем да си направим заключение че щом Мая Манолова води това убива социологията а когато Фандъчката води - това е най великата наука !!!
7
Мая Манолова: Аз съм Трето Поколение Комунистка, Тоест ТЕРОРИСТКА и се Гордея с Това ! К-УРВАТА Мая Манолова е Вносител на чл. 417 от ГПК Който Приравни Правата на Банките с Тези на Държавата и Отне Домовете на Хиляди Българи ! АЗ КАЗАХ ЛИ ? Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунист или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Потомството му, За да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
ВЕСЕЛИНА ТОМОВА , САЙТОВЕ СВОБОДНА ЕВРОПА И КЕНЕФ ..А ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО ТОВА ..ЕТО ТОВА СА ШАНТАДЖИИТЕ ..ИМА И ОЩЕ...НО ТОВА СА ОСНОВНИТЕ ГОВОРИТЕЛИ ШАНТАДЖИИ , КОИТО БУКВАЛНО СА ЗА АРЕСТ !
10
Фалшиви рейтинги.
11
Сякаш на Социологията и мина времето, на това, нашето, - някакъв % обективност срещу безнаказани хвърляне на боб, платени стъкмистики, войнстваща дезинформация на мечтатели, трябва да се сложи край веднъж завинаги. Айде законотворците, давайте, че Лозан Панов бездейства и може да настине.
12
Манолова има интересни проекти. Детска градина за всяко дете.
13
Лицето Владо Йончев бе изгонен от в.Телеграф! Толкова си може младежа от Перник!
14
Ооотдавна,отдавна социологията е умряла.Няма българин,който да и вярва.
15
Според градската сициология на силистренци освен синът ти, гущеров,ана миленкова ,кутев и други знайни депутати ,няма хора ,които да ви вярват.
16
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ/ НЕ САМО СОЦИОЛОЗИТЕ/ СА В БУДНА КОМА, СТИМУЛА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ТОВА СЪСТОЯНИЕ ВРЕМЕННО, Е НАЛИЧИЕТО НА 'ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ', ОТ КОЛИЧЕСТВОТО ИМ ЗАВИСИ НИВОТО НА МОРАЛНОТО И ЕТИЧНО ПОВЕДЕНИЕ/ ПРОСТО БИЗНЕС,НИЩО ЛИЧНО/ ! ! ! !
17
Абе , Мирчев , за какво убийство на социологията говориш бе , човече ? То в България демокрацията е убита и изродена в някаква форма на авторитарна простащина , наречена борисовщина ! Щом се надяваме на подаянието и благоразположението на един единствен екземпляр , наречен премиер , какво тогава е демократичното ? Само той дава , плаща , позволява , разрешава , санкционира , изпраща. Нещо не става без благословията му. Това ли е РОДИНАТА ни , в която БОГОизбран е синоним на БОЙКОизбран ! ? ! ?
18
Оли , Борисов два пъти подава оставка, и два пъти печели избори! Като единия път при Служебно правителство назначено от Фатмака! Така че приеми простата истина , че въпреки огромните лъжи и манипулации, българите не искат да чуят за мародерите от Позитано!
19
За съжаление е абсолютно прав комуната. Лая Костинбродска, е с Московска диплома за уруспия със специалност как да обслужва устно дърт партиен член от политбюро, е учела за комсомолска гейша. След промените, с тая си диплома е назначена да обслужва, братя Галеви, Фози, Ванко -1, братя Диневи и още стотици знайни и незнайни червени олигарси, ограбели българите, като са ги докарали до абсолютна бледност. Защо иска, да смени 8 000лв. заплата с три пъти по малка, и куп държавни привилегии като на активен борец не е ясно, ако не се канеше пак да обслужва олигарсите, и да краде със тях от милиардите за София. Само как Костинбродската шафрантия се кълнеше, че ще работи за хората и срещу монополите, за които като депутатка ковеше закони. Само как се молеше пред Борисов, за да я направи омбоцман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива курабия! И за благодарност ухапа премиера по ръката, и хоп пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия. Да не би пък да я държат с някой компромат, или снимки, както за гаджето на кмето вибратор не е ясно но ясно, че софиянци няма да предпочетат, една червена брантия, пред едина читава кметица. Кон за червена кокошка, няма как да стане...
20
Звучи трагично и отчайващо , щом ШАЙКАТА ГЕРБ / по думите на апологета им Антон Тодоров / и ББ са най-доброто за РОДИНАТА ни ! Но това е нормално при тази немощна опозиция , при задкулисната подкрепа от ДПС и при патерици , като Патриотите. А и ако забелязваш , при всеки следващи избори , гласуващите за ПП Герб намаляват като бройка. Но няма как да отречем , че към момента бойковщината мачка всичко по пътя си и се превръща в национална доктрина !
21
Мая говори ,че ще направи детска градина за всяко дете - 1 дете - 1 детска градина - измишльотина, чиста лъжа , тая надмина и г-жа лъжа; Мая да прочете собственото си творение , наречено "Изборен кодекс" , което е пълна идиотщина скалъпена по времето, когато се биеше с ГЕРБ, а сега реве като магарица: какво свърши като омбудсман - едно голямо НИЩО, само приказки без покритие, лапане на голяма заплата само за участие в протести ?. мая да покаже диплома някаква, защото има съмнение за липса, да докаже доходите си за направените разходи за имоти … Порно архитекта - тепано маче у дирек, с кой акъл се блещи от инвалидната количка задно със сестра Галева - лика прилика, срам и резил, искате ли още ?
22
Да я слагат на лозето за плашило
23
НАПРОТИВ, ОБИЙТЕ СУКСИОЛОГИЯТА! МИЩО МИРЧЕВ И РОДАТА МУ ДА Я ХВЪРЛЯТ НА СВИНЕТЕ В СКРАВЕНА И МУ НАЛЕЙТЕ ЕДНА ВОДНА ЧАЩА ДЖАНКОВА!!
24
отговор на коментар
Аз очаквам Манолова да обикаля от стая в стая и да си доказва дипломата.
25
Да честитим на Мая общата миризливата Кюстендилска слива наближаващият празник на дъртите селски пачаври. Наближава времето когато с плаха стъпка отново ще се отправи да заработва към магистралата и ще прави промоции--свирка 1левче, а на Найденов циганина ежедневно ще му порят разпрания задник
26
И без това никой не вярва на социолозите,тъй като най-голяма полза от социологията имат самите социолози.Все пак един от тях направи кариера като министър на МВР.Но за другите хора техните уж проучвания нямат никакво значение.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
отговор на коментар
Боклуци
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24707
архив

Имало едно време един принц. Той бил толкова грозен, че Пепеляшка си тръгнала към десет, десет и половина.

няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1098
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Полицията обяви резултатите от акциите срещу джигитите на пътя
x
ЗАГАДКАТА Е РЕШЕНА: Учени установиха какви мъже търсят жените
x