ПЪРВО В ПИК! СТАВА НАПЕЧЕНО: Легендарен треньор по бокс подсилва крошето на Цеци Красимирова за сватбата със Струмейтис (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! СТАВА НАПЕЧЕНО: Легендарен треньор по бокс подсилва крошето на Цеци Красимирова за сватбата със Струмейтис (ВИДЕО)

37947
на 27.02.2019
ПЪРВО В ПИК! СТАВА НАПЕЧЕНО: Легендарен треньор по бокс подсилва крошето на Цеци Красимирова за сватбата със Струмейтис (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лошо му се пише на американския милионер Майкъл Струмейтис, ако ядоса бъдещата си съпруга Цеци Красимирова. Топмоделът усъвършенства крошето си при бившия треньор на националния отбор по бокс Палми Ранчев, научи ПИК. Затова, занапред производителят на медицинска марихуана ще трябва много да внимава, тъй като половинката му се превръща в потенциален звяр с пола на ринга.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Както съобщи първо светското предаване на ПИК TV, пищната сватба на Струмейтис и Красимирова ще се състои на 12 май в един от замъците на каталунската столица Барселона. С уроци по бокс синеоката красавица влиза във форма за съдбовния ден, в който ще стане официално съпруга на един от най-богатите мъже в Америка.

По три пъти седмично емблематичният треньор по бокс и кик бокс Палми Ранчев, които живее ту в Испания, ту у нас, е спаринг-партньор на Красимирова. Освен, че над 40 негови възпитаници са били медалисти от европейски и световни първенства за мъже и юноши, Ранчев е и писател и обикновено се оттегля на Пиренеите, когато работи върху нова творба. 

Бъдещата булка разпуска с бокс и от напрежението, което я е обзело покрай организацията на грандиозната сватба. Стилист на събитието ще бъде Стоян Апостолов-Стоянски, който е първи съветник на Красимирова по модните въпроси и в избора на всевъзможни аксесоари за най-важния й ден. В екипа, който ще пътува от България за сватбата бъде е дизайнерката Евгения Борисова, натоварена с отговорната задача да създаде роклята-уникат за Красимирова. 

Участие на сватбата ще вземат танцьорите от българската школа по народни танци в Барселона, в която членува и самата булка. В музикалната програма участие ще вземат няколко родни фолк изпълнители, както и поп звезди от Америка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК