Вход
София
Времето в София 10 o C

ПЪРВО В ПИК: Съветник на Румен Радев попиля Елена Йончева за цирка в Троянския манастир

ПЪРВО В ПИК: Съветник на Румен Радев попиля Елена Йончева за цирка в Троянския манастир

на 22.04.2019
261977
79
ПЪРВО В ПИК: Съветник на Румен Радев попиля Елена Йончева за цирка в Троянския манастир
Автор: ПИК
22.04.2019
79
261977

Съветникът на президента Румен Радев и председател на Института за модерна политика - Борислав Цеков, попиля невежеството при вчерашния нелеп и панаирджийски пиар на подсъдимата за източването на КТБ Елена Йончева.

Г-жо Йончева, не превръщайте интимния досег с храма в предизборен пиар!

Г-жо Йончева, не превръщайте интимния досег с храма в предизборен пиар!

Йончева се похвалила чрез прессъобщение на БСП, че отива...

на 21.04.2019

Водачката на листата на БСП за европейските избори, която освен всичко е и в схема с офшорни фирми, се "похвали" през сайта на червената партия, че в празничния ден Цветница, е била в Троянския манастир и е "изслушала" литургията. Освен всичко, Йончева превърна и светата обител от мъжка в женска, както ПИК писа.

Това принуди Цеков, който е отличен познавач на църковното право, да напише пост в профила си във Фейсбук, изобличаващ невежеството на любимката на Корнелия Нинова:

"Искрено се надявам, че подобно невежествено отношение към Църквата и вярата, каквото е демонстрирано с това предизборно съобщение на БСП, няма да се повтаря занапред. Първо, Света литургия не се "изслушва", както пише, че е сторила Йончева. Това не е нито обикновено песнопение, нито някакъв народен обичай, който някакви зрители "изслушват". Второ, Троянският манастир е действащ мъжки, а не женски манастир. Това, че г-жа Йончева е посрещната от сестра Теодора, която по определени причини пребивава там, само показва, че игуменът и монашеското браство на Троянския манастир не са уважили кандидатката. Като не разбирате, питайте, за да не се излагате, че и без това БСП има прекалено тежко наследство, когато става дума за православната вяра".

Сподели:
Напиши коментар »
(79)
1
Абсолютно е прав Цеко Сифоня, как една лъжлива и крадлива кука я пускат в манастир, та макар и известния с БСПеерастията си троянски манастир. Че тая гнусна кучка, в публичен дом няма да я пуснат, а тя се навряла да мърси манастира!!
2
Защо тук няма нито един червен трол - знаещ ?
3
Не виждам ни най - малък опит да "попилява" Йончева , а само и единствено невежеството и показва само опити на безсилие !
4
Цеков не всички хора са еродирани като теб и не са запознати с някои области от живота Предполагам че и ти не си запознат и не ти стиска да отидеш в най конфликтните точки в света да от,азяваш събития
5
Гьончева може и индулгенции да иска да си купи,за праните пари и откраднатите апартаменти и гори.Но защо още не подведена под отговорност,защо се бави съдебната система?
6
Така значи за кучката Ел Йо може, за мене не. Мене защо ме върнаха от Троянския манастир, защо ми казоха, че за травестити като мене не може, а е пълно с БСПеерасти вътре. Един ляв пом моляви се ми рече, чадо ако пуснем тебе все едно Чичолина пускаме, а аз го питях, за червената кучката как може а замене не. Даааааа!!!!
7
Излиза че Нончева е посетила мъжки манастир ,но е посрещната от калугерка.Все едно е влезли в мъжка баня а билета е скъсан от служителка жена.И мъжете уви не я посрещнали.Защо ли?
8
само си мислите ,че няма да се появят червено-лилавите тролчета! А за какво им плащат? Е сега ще почнат да ръсят глупости ! Е- докато пишех и се започна
9
Цеков, като е толко вещ, да каже има ли или имало ли е в черквата в Троянския манастир емпория, и приемал ли е манастирът семейства поклонници. Колкото до изслушването на св. литургия, това е толкоз дребнаво и глупаво, че просто няма какво да са коментира. Естествено, че литургията се слуша.
10
Сигурно е била загоряла за калугерско е---------не!!!!!
11
Русото Ленче е много устато, но е НЕВЕЖА във всичко. Не само в църковните дела.
12
Литургията се слуша и гледа, с телесните и душевните сетива се вдишва от благодатния аромат на тамяна за прослава на господа нашего Исуса Христа. Амин!
13
Станишко с такава"другарка" до себе си да не обърне резбата
14
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. го посетете...........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
15
църковния канон може да е НЕВЕЖА,ама по европейските въпроси,политика и действителност е мнооого ВЕЖА.
16
Ето те помако Е БАН-------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
Йончева,е била в Манастира,да Проучи Възможнността,Съзаклятниците които Организират,Преврата на 19 Май,да Ползват,Скривалището на Левски,за да са Далеч,от Очите и Ушите на ПИК
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
ЕТО те помако Е БАН-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
20
отговор на коментар
Той не се е засилил да ходи където и да е, и да отразява каквото и да е! Има неща, към които хората трябва да са чувствителни и да реагират бързо, за да не девалвират ценностите! Току виж, поканили Йончева, за главна монахиня в някой манастир! :):):)
21
Болшевиките бяха направили черквите конюшни и краварници,а сега се преструват на вярващи!!!! Как да знае болшевишката бляд, какво да прави в манастир на празни! !!!!!!
22
ЕТО те помако Е БАН------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
23
тоя лизач на царя и недокладко недокладков са за психиатър!
24
ЕТО те помако Е БАН...............Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
ЕТО те помако Е БАН-----------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
26
БСПедеруги и Червени ДЕМЕНЦИИ харесват Йончева а мразят Сергея ,,, те това е ДЕБИЛЕН електорат стадо оФце !
27
ЕТО те помако Е БАН---------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
28
А ве ПИКаджии баш тоя ли намерихте ве ШАПШАЛ от свитата на МОНИ САКСА-алкохолик дето продаде на дедо си МЕДАЛИТЕ.....монархисти-идиоти Сър......
29
Да живее Боко тиквата! А, бе, тиквата да не го гласят за евродепутат?
30
Г-н Президент,поогледай се,какви "съветници" кръжат около теб.Кой от двамата ви е по луд?Може ли този фъфладжия,в навечерието на изборите да дава материал на цецовите хиени? Толкова ли сте объркани на "Дондуков"-2,че изстрелвате идиотщини които са "храна" за герберските зъбати кучета.
31
Аз пък харесвам баба Елена Йончева , нищо че мирише на Селски кинеф и дупката и е суха кат барут ! Тя се ибе страстно по- Ленински !
32
Аз бях кучка освен на СС Момата и на сомалийските пирати, бедна ти е фантазията какво правиха с мен!
33
Аз приех католицизма и знам, че по време на молитвата Урби унд Орби, папата винаги е чел пасаж на български не за първи път. Съпругът ми хер Майдел ги е изрязал и монтирал всичките от времето на Йохан-Паул Втори откак се предава по телевизията и ми се присмива каква съм варварка и какъв грозен език говориме. Аз какво съм виновна, че мислих, че е толерантен, богат и ларш когато ядяхме морските дарове и пиехме шампанско край вълните на Ривиерата преди да ми предложи брак и на медния месец? Оказа се, че доходът от заплата и акции които има не му стигат да покрие консумацията си на кокаин, освен това дължи данъци върху замъка си в Тюрингия, и е извъртен. Днес, както се беше заканил, той пусна на запис папската молитва Урби унд Орби от вчера, като ме накара да се разкрача на фона на плазмата с вързани очи и взриви в мен пиротехническа сех играчка, след което ме накара да се обърна и наведа, завря друга и в момента в който папата произнасяше пасхалишната благословия на български език, взриви и втората. След това ми върза ръцете и краката с розовите белезници и отиде в кабинета си да монтира записа и да го качи в платформа за БДС-М. Каза ми, че имало заявки от куповачи за около 3000 евро, след което може да постъпи още някой лев. Всичко трая по-малко от пет минути. Преди това ми даде кафе, за да ми стимулира нервната система и да не чувствам болка. Не ме боля, но ми се доспа от кафето, и като ме остави да лежа като куче на пода пред плазмата и да слушам папската молитва, повърнах натуралния сок и кафето и едвам отместих глава да не се задуша в повърнатото. Най-странното е, че ми хареса сънувах хубави неща, но сега като се събудих, виждам, че от мен тече кръв и сега започва да ме боли. Разкопча ми белезниците, каза ми да почистя и излезе.
34
Питам аз Цеков и ти ли си вече в отбора на ПЕДЯЛКОВЦИТЕ. Толкова ли си го закъсал за пари, да знаеш, че са кървави пари. Пари от дрога, фалит на банки, проституция носят нещастие. И друго неща, които не разбираш не ги коментирай. Орентирай се към някой друг чист сайт, стига с тия жълти и, иначе ти пада реномето, ако имаш такова.
35
Пекуниа нон олет.
36
винетка имала хотел в Испания и в момента го продава.А говореше за пенсионерите ,че нямат нужда от увеличение на пенсиите,защото умират.Нинова,Йончева какво дремете_ разследване и конфискация на тази отвратителна Свинетка
37
това е СВЕТОТАТСТВО , НА МИЛИОНЧЕВА И ДЕМОНИТЕ В БОЛНИЯ И МОЗЪК ..СВЕТОТАТСТВО ..ИЗГОНЕТЕ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМААААААА....
38
А аз да не зная че това бил най големия проблем на държавата !!! Смешници пишете как се купува 80 дка земя в Божурище за 2 лв кв м от бащата на кмета на Божурище !!!
39
въпрос към Радев .....Другарю Радев , какво щеше да стане ако Бенчо Бенчев общинаря от БСП - ту , беше от ГЕРБ или от НФСБ ...? ХААЙЙЙЙДЕ ОГТОВОРЕТЕ И ВИЕ УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ НА ТОЗИ ВЪПРОС ..
40
Цеков добре познава манастира , защото там служат такива като него - женомразци и мъжеложци ! Или както им викаме в маалата , обикновени пее......
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Комунист да пали свещ в православен храм е все едно дявола да чете евангелието.
43
Цеков,прочети как се е изхрачил лумпена под № 31,"благодарение" на твоите брътвежи.Не се ли срамуваш от думите си аланкоолу?
44
тази е по-нагла от шайката на иванчева... червените боклуци трябва да са в затвор. те са истинските фашисти.
45
Комунистите дотам изнагляха, че вече не можеш да се доближиш до църковна утвар от тях - всичкото комунист се е наредило на първа линия ,до попа и други не могат да се приближат! Тези наглеци ,ако Христос можеше да ги види, веднага би ги изгонил от храма с ритници ! Тези соц. паразити гонеха хората от църквите когато управляваха , взривяваха църквите, бяха заклети атеисти , нооооо днес - днес са първи богомолци, толкова извратени са в демагогията си !!!
46
До 42, ако не Знаеш,Дявола е Разбунтувал се Ангел,на Практика Излиза,че Дявола е Борец за Демокрация
47
Като видя комунист в църква със свещ, ми прилошава. Навремето ги гърмяха църквите, а сега много ги уважават. Всичко е лицемерие.
48
Малии,тука само хрисими душички пишат,които ходят всяка Неделя на черква.Аууу...колко набожни било,овчето стадо,където не знае на коя страна да се прекръсти.Всички разбират от богословие.Тая Лена как не е срам!
49
Никой няма да се учуди, ако при лизането в храма на рускинята със змийските очи изведнъж са угаснали всички запалени свещи. Посещението на комунистическите демони в Божия храм осквернява храма, но Господ ги разпознава и те не могат да го заблудят...
50
Християнско е човек да изповядва греховете си и да поиска прошка, от бога ! А от вложителите на офшорката КТБ - кога?
51
Ако требе да си промий греховете, се почва с гаргара
52
Ха, ха, ха, ама какъв съветник е този мазен въздухар, самокичещ се с съчинени от него разни длъжности,за да има кой да му обръща внимание,а колкото до работата му в Президентството, тя приключи много безславно!
53
Цеков е с овехтяла репутация след неуд ачното си пребивавене в царската политика и сега се мъчи да излъска имиджа си, но си навлече светлината на прожекторште в минус. Първо Елена няма претенции да е сведуща па църковни въпроси, но ти не можеш да се мериш с нея по нищо, особено пък по познания по външна политика, геоконфликти и горещи военпи точки, а това днес е безценно..нито имаш нейната смелост, ами все търсищ тихи местенца на завет! Рад ев надали има нужда от теб, просто те е взел за разнообразие . Той си е стратег, това е учил в САЩ...да не говорим, че измисления ти институт нищо не прави!
54
Елена разполага с оригинала на записа ало Банов съм !
55
Какво правят комунистите в манастири и църкви.Те са атеисти и нямат място в храма Господен.
56
Какво правят комунистите в манастири и църкви.Те са атеисти и нямат място в храма Господен.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Чакаме я с нетърпение другарката милиончева от 26 май сме и резервирали килия за 30-40 годинки!
59
отговор на коментар
др.Лайнилов ще цапате свещената българска земя с екскрементите си?!Ако ГЕРБ са “зъбати кучета,то вие комунягите сте зъбати мегалодони!И най озъбеното куче е като плюшена играчка с един червен мегалодон!!
60
Не е въпроса до изслушване на св.литургия, а въпроса е защо трябва да се ПОХВАЛИ, /пардон да се похвали предизборно/, че е била там. Забрави ли госпожата как навремето социалистическо ни следяха специални тяхни хора да не посещаваме църкви и манастири? Забрави ли как ни привикваше БСП да отговаряме пред тях за това, макар, че не сме били техни членове???? Активистката Йончева да отговори на този въпрос, не да се перчи къде била на празника!?
61
Не е въпроса до изслушване на св.литургия, а въпроса е защо трябва да се ПОХВАЛИ, /пардон да се похвали предизборно/, че е била там. Забрави ли госпожата как навремето социалистическо ни следяха специални тяхни хора да не посещаваме църкви и манастири? Забрави ли как ни привикваше БСП да отговаряме пред тях за това, макар, че не сме били техни членове???? Активистката Йончева да отговори на този въпрос, не да се перчи къде била на празника!?
62
Възможно е да иска да направи дарение и да изтърпява некъв катарзис.
63
НЕВЕЖА,във всичко,но...ква бе КВА СТАНА,СЛЕД,ЧУ..НЕ,С ЕЙЧО.
64
Пишещи, четящи, тролове и т. н., помнете едно - червената чума не трябва да идва на власт! Това ще доведе най-много до гражданска война. Те са озверели за власт, те съществуват само и единствено във властта, затова не бива да им позволим да яхнат България! Нека тези, които не ме харесват да ми кажат - какво са построили до сега? С какво са доказали във всичките си управления, че имат право да управляват?! С нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65
Пишещи, четящи, тролове и т. н., помнете едно - червената чума не трябва да идва на власт! Това ще доведе най-много до гражданска война. Те са озверели за власт, те съществуват само и единствено във властта, затова не бива да им позволим да яхнат България! Нека тези, които не ме харесват да ми кажат - какво са построили до сега? С какво са доказали във всичките си управления, че имат право да управляват?! С нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
66
Е , как да уважат една "кучка" , изпълнена със злоба , жлъч и омраза , а пропо , за такива "кучки" , кастрация , а местото им е в приют за бездомни такива , което пък си е обида за четириногите .
67
Този измислен юрист и отрепка може само да лиже гъзове или на Царя или на БКП! Леворезбар сдухан. Няма срам и съвест!
68
Тя била много тъпа,бе!!!!
69
еЛЕНОООО, ОСКВЕРНИ БОЖИЯ ХРАМ! ВЪВ ВАШИТЕ КНИГИ ПИШЕ ,ЧЕ РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ. ЧИЙ ГО ТЪРСИШ ТАМ ,ГНИДО ЧЕРВЕНА?
70
все пак,щом като не е взривила църквата е добре. има напредък. цеков , много бързаш .
71
ЯВНО ЙОНЧЕВА ИМ Е ПРОБЛЕМ,ВСЕ ЗА НЕЯ ПИШАТ И НАЙ ВЕРОЯТНО СИ ВЯРВАТ САМИ!!!!
72
Единственият свестен кандидат за евродепутат от всички листи се казва Георги Димов - ерудит, визионер и адекватен по геополитическите въпроси. Хората в неговата листа също заслужават уважение. Всички останали листи на всички други партии са пълни с "евроценностен" талаш, либерал-социалистическа гнус и джендърска простотия.
73
отговор на коментар
И после България да плаща луди пари за откупи! Кибик Блаже
74
Няма никакво значение, че манастирът е мъжки. Лично съм била там по друго време, всеки може да влезе и да се поклони. А какво слуша , какво Чува и Какво прилага на дело е друг въпрос.
75
Няма никакво значение, че манастирът е мъжки. Лично съм била там по друго време, всеки може да влезе и да се поклони. А какво слуша , какво Чува и Какво прилага на дело е друг въпрос.
76
Добре че се отърва Стаишев от нея .
77
отговор на коментар
Там резбата отдавна е проядена,а Милийончева беше на Гея "Спътница"! Така я нарекоха червените бабички с тефлоновите тигани и комунистическата пропаганда.След като се наева с френския оператор , настъпи пълно замъгляване дори в поплъзновенията им към подводното гмуркане и рокерството!
78
НАЙ КЪРВАВИТЕ КОМУНИСТИ И НАЙ ВЕРНИТЕ ИМ БАБИЧКИ СТАНАХА НАЙ РЕВНОСТНИТЕ ПОКЛОННИЦИ НА ЦЪРКВАТА. КАТО ГИ СЛУШАМ И ГЛЕДАМ...... ОТВРАТ, НАПРАВО СА ЖАЛКИ КАКТО И ТАЗИ ДРУГАРКА ПОВЧРВАЛА СИ, ЧЕ Е МЕСИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
79
НАЙ КЪРВАВИТЕ КОМУНИСТИ И НАЙ ВЕРНИТЕ ИМ БАБИЧКИ СТАНАХА НАЙ РЕВНОСТНИТЕ ПОКЛОННИЦИ НА ЦЪРКВАТА. КАТО ГИ СЛУШАМ И ГЛЕДАМ...... ОТВРАТ, НАПРАВО СА ЖАЛКИ КАКТО И ТАЗИ ДРУГАРКА ПОВЧРВАЛА СИ, ЧЕ Е МЕСИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13622
архив

Не само в жената, но и у мъжа трябва да има загадка. А не веднага да питате – "Женен ли си, не си ли?!"

няма нови новини
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
сега
1743
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
Кои скъпоценни камъни са най-подходящи за вашата зодия?
x