ПЪРВО В ПИК: Това ли е лимузината на Деси Радева? Катаджия глобява колата на НСО за шофиране в насрещното (ВИДЕО/СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК: Това ли е лимузината на Деси Радева? Катаджия глобява колата на НСО за шофиране в насрещното (ВИДЕО/СНИМКИ)

108962
на 21.11.2018
ПЪРВО В ПИК: Това ли е лимузината на Деси Радева? Катаджия глобява колата на НСО за шофиране в насрещното (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мистерия и истерия настана в социалните мрежи покрай видео с лъскава лимузина на НСО, видя ПИК. На кадрите се вижда как катаджия спори с охранителка и шофьор от държавната служба заради това, че колата е навлязва в насрещното. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Според автора на клипа Богдан Асенов, който днес по обяд е станал свидетел на любопитната случка, въпросната кола е била от ескорта на първата дама Десислава Радева. Заради затъмнените стъкла в автомобила не се вижда дали има още някого, освен личния шофьор и охранителката от НСО. Мъжът, снимал видеото обаче твърди, че от разговорите между тях и катаджията станало ясно, че са именно от ескорта на Радева.

Причина за спирането на автомобила е каране в насрещното движение. Въпреки, че е с включени светлини, катаджията спира лимузината и пише акт на шофьора, разкрива още авторът на клипа. По време на видеото, мъжът заснел целия екшън констатира, че охранителката е доста буйна, а и ясно се вижда отношението й към пътния полицай и крясъците й.

ПИК припомня, че откакто се намести на "Дондуков" 2, Десислава Радева не само ползва кола на НСО, но и лична охрана, която е от нейни пол. Другата такава е на председателката на парламента Цвета Караянчева, която обаче е на посещение в Япония.

От президентството все още няма официална информация дали става дума за колата на първата дама. 

От МВР отговориха на ПИК, че нямат информация за случай с кола на НСО, нито пък с автомобил, превозвал президентшата Десислава Радева, така че мистерията дали Радева е била в колата засега остава.

Очаквайте подробности в ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК