ПЪРВО В ПИК ТV! Джейхан Ибрямов остава зад решетките (ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК ТV! Джейхан Ибрямов остава зад решетките (ВИДЕО)

144640
преди 5 часа
ПЪРВО В ПИК ТV! Джейхан Ибрямов остава зад решетките (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Независимият депутат Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста. Това реши съдия Вера Цветкова, председател на съдебния състав на Софийски апелативен съд, който гледа делото срещу приближения до Ахмед Доган политик.

препоръчано

Припомняме, че Ибрямов беше задържан преди повече от седмица, в момент на получаване на 100 000 лв. от белязани банкноти. Парите, смята държавното обвинение, били за купуване на гласове.

Днес стана ясно още, че основният свидетел по делото, дал подкупа на Ибрямов - Мирослав Тодоров, е разказал разговор между него и обвиняемия, в който се говори за убийството на председателя на ДПС Делян Пеевски.

В показанията си пред разследващите от ГДНП Мирослав Тодоров е предал свой разговор с Джейхан Ибрямов на 26 септември в София.

"Искам да посоча че по време на същата среща Ибрямов ми спомена, че Ахмед Доган му е казал, че нямало да е все така и че по-натам ще убият момчето като имаше предвид Делян Пеевски. Каза, че са говорили вероятно да го застрелят като ми показа с пръсти формата на пистолет, но само да намерят парите за това", обяснява Тодоров пред разследващите.

"Искахме да е открито заседанието, тъй като по телевизионните студиа се чуват всякакви слухове и версии", обявиха от прокуратурата. 

"Съдиите приеха, че е налице опасност от извършването на друго престъпление", добавиха магистратите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК